Ligier Brommobiel

 

De Ligier brommobiel is voorzien van een twee cilinder Lombardini motor. De huidige modellen zijn de JS50 en de JS RC Coupé. De modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Importeur van de Ligier brommobiel is Motorhuis Felix en Jos en is gevestigd in België en zijn importeur voor de Benelux. (België, Nederland en Luxemburg) Ligier heeft met de Ligier Flex ook een kleine bedrijfsbrommobiel.

Ligier JS50 L

Ligier JS50 L


Ligier JS RC

Ligier JS RC

Sinds 2008 is het merk Ligier samen gegaan met Microcar om hun gezamenlijke marktpositie te versterken. In zowel in Nederland als in Europa is AIXAM de meest verkochte brommobiel.

Bij Brommobiel center Brabant kunt u terecht voor de aankoop van een Ligier brommobiel. Ook voor onderhoud en (schade) reparatie is het brommobielcenter in Brabant het adres dat deskundig is op het gebied van Ligier.

BROMMOBIELCENTER BRABANT uw BROMMOBIELDEALER

 

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER BRABANT uw BROMMOBIELDEALER ook voor Limburg en andere provincies

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top