Crossline Evo, praktisch en verrassend

Maak kennis met de nieuwe Aixam Crossline EVO

Aixam Crossline EVO is origineel, krachtig en stoer. Doordat deze 45 km auto zo groot is maakt het de ideale brommobiel voor al uw dagelijks activiteiten. Een mooie verschijning. Door zijn 1100 liter bagageruimte is het een kampioen in gebruiksvriendelijkheid. Door deze Crossline EVO bent u in staat uw mobiliteit te behouden.

« IMPACT PROTECT »

Deze 45 km auto is net zoals andere modellen uitgerust met << impact protect >>. De voor- en achterbumper alsook de wielkasten zijn versterkt met sterke hoogwaardige materialen. Deze absorberen kleine schokken en zorgen voor een grotere robuustheid.

Aantrekkelijk design

De Aixam Crossline is een 45 km auto die zeer gewaardeerd wordt door het aantrekkelijke ontwerp. Deze Crossline heeft de uitstraling van een SUV waardoor deze robuust is en door de vele mogelijke accessoires nog stoerder kunt laten ogen. Maar ook in de standaard uitvoering is het een echte budget topper. De afwerking is van een hoog niveau en dit maakt deze Aixam Crossline een gewilde CityCar.

45 km auto
45 km auto

Bovengemiddeld ruim interieur

Het verrassend ruime interieur is een van de belangrijkste kenmerken van de Aixam Crossline. Ook lange mensen zitten comfortabele door de riante been- en hoofdruimte. Bovendien heeft deze 45 km auto een bovengemiddelde bagageruimte, waarin gemakkelijk de boodschappen of een rollator vervoerd kunnen worden.

Praktisch comfort

Met een ongeëvenaarde capaciteit van de bagageruimte verlegt de Aixam Crossline de grenzen van ruimte en functionaliteit. De combinatie van comfort, uitrusting en ruimte geeft u een unieke reiservaring. Deze 45 km auto heeft een laadruimte van 1100 liter! Denk groot, dan is Aixam Crossline uw partner.

45 km auto
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

Deze 45 km auto beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
aixam crossline

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een 45 km auto is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Minauto Cross. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een Citycar, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de Cross de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
 • Reservewiel met krik – 184 €
 • ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler) – 599 €
 • Airconditioning – 1 550 €
 • Aluminiumlook dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren)
 • AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB – 482 €
 • Ebbenhoutlook dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren) – 67 €
 • Alarmsysteem – 108 €

Verkrijgbare kleuren

aixam crosline marine blauw

Marine Blauw metallic

aixam crosline parelmoer rood

Parelmoer Rood

aixam crosline parelmoer wit

Parelmoer Wit

aixam crosline saffier blauw

Saffier blauw metallic

aixam crosline titanium

Titanium metallic

aixam crossline zilver

Zilver metallic

De nieuwe Aixam Minauto Cross kopen of private leasen?

De Aixam Crossline is de ideale 45 km auto voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De Crossline is bovengemiddeld ruim en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt de Crossline niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam Crossline of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Voor onze auto site klik hier.

45 km auto
Back to top