45 km auto Aixam Crossline Pack

praktisch en uitdagend

Crossline Evo, praktisch en verrassend

Wij zijn officieel dealer van 45 km auto brommobielen en gespecialiseerd in Aixam.

45 km auto

45 km auto kopen? Maak kennis met de nieuwe Aixam Crossline Pack

Aixam Crossline Pack is origineel, krachtig en stoer. Deze 45 km auto is groot en dit maakt het tot de ideale brommobiel voor al uw activiteiten. En met zijn mooie vormgeving is het een mooie verschijning. Doordat hij een grote bagageruimte heeft van maar liefst 1.100 liter, is de Crossline een kampioen in gebruiksvriendelijkheid. Met deze Crossline Pack bent u in staat uw mobiliteit te behouden.

45 km auto met « IMPACT PROTECT »

De 45 km auto van Aixam is net zoals alle andere modellen uitgerust met << impact protect >>. Zo zijn de voor- en achterbumper versterkt met hoogwaardige materialen. Dit geldt eveneens voor de wielkasten. Het grote voordeel hiervan is dat kleine schokken geabsorbeerd worden en dit zorgt voor een grotere robuustheid. Kortom, Aixam Crossline investeert in veiligheid en dat merk je aan alles.

Aantrekkelijk design

De Aixam Crossline is een 45 km auto die zeer gewaardeerd wordt door zijn aantrekkelijke ontwerp. Crossline heeft de uitstraling van een SUV en dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Met de ruime keuze uit de vele mogelijke accessoires kunt u ‘m zelfs nog stoerder laten ogen. Probeer dit maar eens bij stel uw Aixam samen. Maar ook in de standaard uitvoering is het een echte budget topper. Zoals u mag verwachten is de afwerking van de Aixam Crossline van een hoog niveau en dat maakt hem tot een gewilde CityCar.

45 km auto
45 km auto

45 km auto met bovengemiddeld ruim interieur

Het verrassend ruime interieur van deze 45 km auto is één van de belangrijkste kenmerken. Ook lange mensen ervaren een comfortabele zit. Dit komt doordat zowel de been- alsook de hoofdruimte heel riant zijn. Daarbij heeft deze Aixam Crossline ook nog eens een bovengemiddeld grote bagageruimte. Hierdoor kunnen boodschappen en bijvoorbeeld een rollator heel gemakkelijk meegenomen worden.

Praktisch comfort

Door de ongeëvenaarde capaciteit van de bagageruimte heeft  Aixam Crossline de grenzen van ruimte en functionaliteit verlegd. Het is juist de combinatie van comfort, uitrusting en ruimte die u een unieke reiservaring zullen geven. Graag verwijzen we u naar de ruime beenruimte.  Crossline is een 45 km auto met een laadruimte van maar liefst 1.100 liter! Denk groot, dan is Aixam Crossline uw partner!

45 km auto
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

Ook deze 45 km auto beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor die goede prestaties levert en daarbij heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
De nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwste Europese anti-vervuiling normen en we verwijzen u graag naar de technische specificatie waarin u kunt lezen wat de Kubota allemaal te bieden heeft.

Omdat het vermogen is toegenomen is, is rijden nu nog leuker geworden maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Daarom is een Kubota motor voor alle omstandigheden een goede keus.

  • Vermogen 6kW = 8pk
  • Stillere motor
  • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
  • Geen distributieriem en dat scheelt veel onderhoudskosten

45 km auto met veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die de veiligheid hoog in het vaandel heeft. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash testen door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. Hieruit blijkt dat Aixam de veiligheid voor de gebruikers als prioriteit ziet. Als enige fabrikant van brommobielen is Aixam voor al deze autotesten geslaagd en is het een 45 km auto die veilig is!

veiligheidskooi
45 km auto

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een 45 km auto is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dit houdt de maandelijkse kosten heel laag en dit geldt ook bij de Aixam Crossline. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een Citycar, Jongeren met een leeftijd vanaf 16 jaar mogen zelfstandig met de Crossline de weg op. Het volstaat om een bromfietsrijbewijs (AM) te hebben.

Beschikbare opties

  • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
  • Reservewiel met krik – 184 €
  • Airconditioning – 1 550 €
  • 14″ 155/65R14 “16 spaaks” zilverkleurige lichtmetalen velgen – 353 €
  • AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB – 482 €
  • Alarmsysteem – 108 €

Verkrijgbare kleuren

45 km auto Aixam Crossline Mallard Blauw

Mallard Blauw / dak Satijn zwart

45 km auto Aixam Crossline Parelmoer Rood

Parelmoer Rood

45 km auto Aixam Crossline Parelmoer Wit

Parelmoer Wit

45 km auto Aixam Crossline Saffier Blauw

Saffier blauw metallic

45 km auto Aixam Crossline Titanium

Titanium metallic

45 km auto Aixam Crossline Zilver

Zilver metallic

De nieuwe Aixam Crossline Pack kopen of private leasen?

De Aixam Crossline Pack is de ideale 45 km auto voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto is hij ideaal.

Crossline is bovengemiddeld ruim en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt deze niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

45 km auto
Back to top