Aixam Minauto Access

Bekijk onze actuele voorraad brommobielen

Goedkope brommobiel, eenvoudig, betaalbaar en zo onweerstaanbaar

goedkope brommobiel

Maak kennis met de nieuwe Aixam Minauto Access

Als je een goedkope brommobiel wilt kopen met kwaliteit, dan is de Aixam Minauto Access een uitstekende keuze. Deze moderne en compacte brommobiel heeft een aantrekkelijk ontwerp dat lijkt op een normale auto, maar dan kleiner. Je kunt er dus comfortabel en stijlvol mee rondrijden, of je nu jong of oud bent. De Aixam Minauto Access heeft een krachtige Kubota motor die zorgt voor goede prestaties en een laag brandstofverbruik. Bovendien heeft deze brommobiel veel voordelen die hem uniek maken. In dit artikel vertellen we je alles over de Aixam Minauto Access en waarom je hem zou moeten overwegen.

De voordelen van deze goedkope brommobiel

De Aixam Minauto Access is een voordelige en aantrekkelijke optie voor uw mobiliteit. Met zijn wendbaarheid en comfort kunt u zich veilig en ontspannen verplaatsen. Deze goedkope brommobiel heeft de essentiële standaard luxe die u nodig heeft en biedt u de mogelijkheid om uw voertuig naar uw smaak aan te passen. Ontdek waarom de Aixam Minauto Access het perfecte instapmodel is voor u!

Wendbaar

Een stadsauto die je veel mobiliteit biedt, dat is de Aixam Minauto Access. Deze goedkope brommobiel is zeer wendbaar en heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Dat betekent dat je makkelijk korte en snelle bochten kunt maken in de stad. Je voelt je altijd in controle achter het stuur van deze stadsauto. Je hebt een streepje voor op andere auto’s die minder wendbaar zijn. De Aixam Minauto Access is de ideale brommobiel voor in de stad!

goedkope brommobiel
goedkope brommobiel

Goedkope brommobiel met onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding

Ben je op zoek naar een voordelige en comfortabele brommobiel? Dan is de Aixam Minauto Access misschien wel iets voor jou. Deze goedkope brommobiel heeft een modern design en is geïnspireerd door de auto. Je kunt er overal mee naartoe rijden, binnen of buiten de stad. En je hebt geen rijbewijs nodig om hem te besturen!

De Aixam Minauto Access heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere brommobielen. Zo heeft hij een ruime kofferbak, een zuinige motor en een goede wegligging. Ook kun je hem naar eigen smaak aanpassen met verschillende opties, zoals airconditioning of AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB. Zo maak je van je brommobiel een echte stadsauto!

Wil je meer weten over deze goedkope brommobiel? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. We vertellen je graag alles over deze brommobiel en laten je de mogelijkheden zien. Je kunt ook een proefrit maken om zelf te ervaren hoe het is om in een Aixam Minauto Access te rijden. Wacht niet langer en ontdek de vrijheid van deze brommobiel!

Vlakke laadvloer

Een ruime en comfortabele brommobiel is de Aixam Minauto Access. Deze brommobiel heeft een vlakke bagageruimte van 700 liter, waar u al uw spullen makkelijk in kunt laden. De Minauto heeft een modern design en een solide dashboard met een zonneklep voor de bestuurder. Ook heeft de Minauto een gelaagde voorruit voor extra veiligheid. De Minauto is een uitstekende keuze voor wie een goede en betaalbare brommobiel zoekt.

goedkope brommobiel
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam Minauto Access beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

  • Vermogen 6kW = 8 PK
  • Stillere motor
  • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
  • Geen distributieriem

Veiligheidskooi

De Minauto is een goedkope brommobiel die zich onderscheidt door zijn kwaliteit en veiligheid. Deze brommobiel heeft een chassis van geperst aluminium dat zeer stijf en sterk is. De carrosserie is gemaakt van thermogevormde ABS PMMA, een materiaal dat schokken goed kan absorberen. De Minauto heeft dus een uitstekende bescherming bij een eventuele botsing.

De Minauto is niet alleen veilig, maar ook comfortabel en zuinig. Deze brommobiel heeft een ruim interieur met een ergonomisch dashboard en verstelbare stoelen. De Minauto rijdt op diesel en heeft een laag brandstofverbruik van slechts 3 liter per 100 km. Bovendien heeft de Minauto een lage CO2-uitstoot van 79 gram per km, waardoor hij milieuvriendelijk is.

De Minauto is de ideale brommobiel voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, veilig en voordelig vervoermiddel. Met de Minauto kunt u overal komen waar u wilt, zonder rijbewijs of wegenbelasting te betalen. De Minauto is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een brommobiel vindt die bij u past.

veiligheidskooi
goedkope brommobiel

Geen wegenbelasting

Een Aixam Minauto Access is een voordelige en praktische brommobiel die je veel gemak en comfort biedt. Je hoeft geen wegenbelasting te betalen voor deze goedkope brommobiel, net als voor alle andere brommobielen. Dat scheelt je elke maand een flink bedrag vergeleken met een kleine auto. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een brommobiel als tweede auto, of als ze op oudere leeftijd minder mobiel worden. En voor jongeren is het natuurlijk ideaal dat je al op je 16e zelfstandig de weg op kunt met alleen een bromfietsrijbewijs. Een Aixam Minauto Access heeft een modern en compact design, een ruime kofferbak en een zuinige dieselmotor. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en opties om je brommobiel helemaal naar je eigen smaak te maken. Wil je meer weten over de Aixam Minauto Access of een proefrit maken? Neem dan contact op met Brommobiel Center Brabant.

Deze goedkope brommobiel vanaf 16 jaar

Beschikbare opties

  • Stootrand bagageruimte – 77 €
  • Reservewiel met krik – 184 €
  • Airconditioning – 1 550 €
  • AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB – 482 €
  • Autoradio MP3/RDS/USB/Bluetooth zonder CD – 181 €

Deze goedkope brommobiel kopen of private leasen?

Een Aixam Minauto Access kopen, blijkt in toenemende mate een populaire optie te zijn. We zien dat er steeds meer mensen zijn die hier interesse in hebben. Grappig genoeg geldt dit voor jong én oud.

Een Minauto brommobiel is een voordelige en comfortabele manier om je vrijheid te vergroten. Of je nu 16 jaar bent of 85, met een Minauto kun je eenvoudig en veilig deelnemen aan het verkeer. Je hebt alleen een AM Rijbewijs nodig en je betaalt geen wegenbelasting. Bovendien is deze goedkope brommobiel zuinig in gebruik, want je rijdt ongeveer 1 op 30. Een Minauto heeft een modern en luxe design, met lichtmetalen velgen en een ruime kofferbak. Wil je meer weten over de voordelen van een Minauto brommobiel? Kom dat langs in onze showroom en laat je verrassen!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

goedkope brommobiel
Back to top