Auto zonder rijbewijs Aixam Coupe

Aixam Coupe Sport, gestroomlijnd compleet

Auto zonder rijbewijs, grote voorraad snel leverbaar!

auto zonder rijbewijs

Maak kennis met de nieuwe Aixam Coupe Sport

De Aixam Coupe Sport is een stijlvolle en comfortabele auto zonder rijbewijs met een hoogwaardige afwerking. Deze brommobiel is uitgerust met een achteruitrijcamera, zodat u gemakkelijk en veilig kunt parkeren. Met de Aixam Coupe Sport rijdt u in een unieke en moderne brommobiel die geschikt is voor iedereen.

Of u nu 16 jaar bent of ouder, de Aixam Coupe Sport biedt u veel voordelen. U kunt zelfstandig naar uw familie, vrienden of winkels gaan, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. U hoeft geen wegenbelasting te betalen en geen APK te laten doen. Bovendien is de Aixam Coupe Sport zuinig in het verbruik en milieuvriendelijk.

Bent u benieuwd naar de Aixam Coupe Sport? Kom dan langs bij Brommobielcenter Brabant, de specialist in brommobielen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en geven u deskundig advies. U kunt ook een proefrit maken om zelf te ervaren hoe het is om in een Aixam Coupe te rijden. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

De unieke details van de nieuwe Aixam Coupe Sport

De Aixam Coupe Sport heeft een aantal unieke eigenschappen, waardoor deze stadsauto aantrekkelijk is voor iedereen. Maak hier kennis met de Coupe misschien is deze auto zonder rijbewijs wel perfect voor u.

Configureer de coupe naar uw wens

Er is veel mogelijk met de Aixam Coupe Sport. Standaard is deze auto zonder rijbewijs zeer compleet maar toch zijn er opties om deze brommobiel geheel naar uw wens te laten uitvoeren. Mogelijke opties zijn een Apple Car Play of ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler). Het systeem zorgt ervoor dat de auto tijdens een noodstop bestuurbaar blijft. Het ABS regelt het remmen elektronisch. Geniet van het samenstellen van uw eigen Coupe Sport.

auto zonder rijbewijs
auto zonder rijbewijs

Auto zonder rijbewijs met veel ruimte

Niet alleen de looks, maar ook de ruimte in deze auto zonder rijbewijs is verbluffend. Een zee van ruimte in de cockpit en in de kofferbak, gecombineerd met zoveel stijl. Hier afgebeeld met de optionele 9 inch Apple Car Play / Android auto.

Rijke comfortuitrusting

De Aixam Coupe Sport is uitgerust met tal van voorzieningen die het rijcomfort en het bedieningsgemak naar een nog hoger niveau te tillen. Deze auto zonder rijbewijs heeft onder meer elektrische ramen en centrale deurvergrendeling standaard. Wil je nog meer luxe op je Aixam Coupe Sport? Kies dan voor de optionele airconditioning of stuurbekrachtiging.

auto zonder rijbewijs
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam Coupe Sport beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Auto zonder rijbewijs met veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Mallard Blauw

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een auto zonder rijbewijs is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Coupe Sport. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel, jongeren van 16 jaar met een AM rijbewijs mogen al de weg op, zonder begeleiding. Veel veiliger en comfortabeler dan een scooter.

Auto zonder rijbewijs vanaf 16 jaar

Beschikbare opties

 • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
 • Reservewiel met krik – 184 €
 • ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler) – 599 €
 • Airconditioning – 1 550 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • AIXAM Connect 9″ Apple Car Play / Android auto – 729 €
 • AIXAM Concert 4 luidsprekers: woofers + tweeters (2x370W) – 156 €
 • AIXAM connect 7″: 7″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 243 €
 • Stuurbekrachting – prijs op aanvraag

Verkrijgbare kleuren

auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Mallard Blauw

Mallard Blauw / Dak Zilver

auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Parelmoer Rood

Parelmoer Rood

auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Parelmoer Wit

Parelmoer Wit

auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Saffier Blauw

Saffier blauw metallic

auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Titanium

Titanium metallic

auto zonder rijbewijs Aixam Coupe Sport Zilver

Zilver metallic

De nieuwe Aixam Coupe Sport kopen of private leasen?

De Aixam Coupe Sport is de ideale auto zonder rijbewijs voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De Coupe is ruim en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt de Aixam Coupe niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam Coupe Sport of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

Brommobielen

Nieuw binnen

Back to top