Financieren brommobiel

financieren brommobielWanneer is een financiering van de brommobiel een oplossing

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte brommobiel maar heeft u hiervoor niet direct voldoende geld? Het financieren van de brommobiel kan voor u de oplossing zijn. U kunt het gehele bedrag voor de brommobiel van uw keuze financieren maar uiteraard ook een gedeelte hiervan. Een financiering kunt u aanvragen bij uw eigen bank maar wij kunnen dit ook voor u aanvragen. Wij hebben goede ervaringen bij Santander. Wij helpen u graag bij de aanvraag. U kunt kiezen voor verschillende financiering vormen. De meest bekende vormen zijn een doorlopend krediet, persoonlijke lening, financial lease of een hypotheek.

Wat is een doorlopend krediet

In een doorlopend krediet bepaalt u een maximaal te lenen bedrag. U kunt dit bedrag in zijn geheel opnemen maar ook een gedeelte hiervan. Je behoudt de maximale ruimte maar hoeft deze niet te gebruiken. In deze vorm kunt u ten alle tijden vervroegd boetevrij aflossen. De te betalen rente kan tussentijds gewijzigd worden. Het is altijd raadzaam om de maandelijks aflossing in overeenstemming te brengen met de te verwachtte gebruiksduur van de brommobiel. Uiteindelijk moet ook een doorlopend krediet afgelost worden. Het voordeel van een doorlopend krediet zijn dat de maandlasten relatief laag zijn.

Wat is een persoonlijke lening

De looptijd van een persoonlijke lening kan variëren tussen 12 en 96 maanden. Hoe langer de looptijd des te lager de maandlasten. Net als bij een doorlopend krediet is het verstandig om de looptijd in overeenstemming te brengen met de verwachtte gebruiksduur van uw brommobiel.  De rente over het geleende bedrag blijft gedurende de looptijd gelijk.

Wat is een Financial lease

Speciaal bedoeld voor de aanschaf van een brommobiel van de zaak. Bij financial lease bent u de eigenaar van de brommobiel. De rente wordt van tevoren vastgesteld en verandert tijdens de looptijd ( maximaal 60 maanden ) niet. U heeft de mogelijkheid van renteaftrek fiscaal voordeel en behoudt uw investeringsruimte.

Wat is betalingsbescherming

Veel mensen die een financiering afsluiten kiezen voor een betalingsbescherming. Dit kan bij een geringe verhoging van uw maandbedrag of een iets langere looptijd van uw contract veel leed en ergernis voorkomen. In ieder contract kan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, werkeloosheidsdekking en/of overlijdensdekking worden opgenomen. Hiermee kunt u altijd met een gerust hart genieten van uw (nieuwe) brommobiel.

Brommobiel kopen via hypotheek

Wanneer u in het bezit bent van een eigen woning dan kan het interessant zijn om te bekijken om de lening van uw nieuwe brommobiel via uw hypotheek te regelen. De hypotheekrente staat op dit moment erg laag. Het oversluiten van uw hypotheek kan veel voordeel opleveren. U zult zeker niet de eerste zijn die per maand minder aan zijn of haar hypotheek gaat betalen én toch een nieuwe brommobiel voor de deur heeft staan.

LET OP, GELD LENEN KOST GELD!

Back to top