Aixam eScouty Elektrisch

mega escouty saffier blauw

Maak kennis met de nieuwe Aixam eScouty elektrisch

Als je een brommobiel wilt die klein, cool en veelzijdig is, dan moet je de Aixam eScouty elektrisch eens bekijken. Deze brommobiel heeft een sportief en modern design en kan elk terrein aan. Hij heeft een sterke motor en een grote kofferbak, en ook nog een luxe interieur. En natuurlijk is hij helemaal elektrisch en dus goed voor het milieu. Bij Brommobielcenter Brabant kun je de Aixam Mega Scouty zien, testen en kopen. Wij zijn de officiële dealer van Aixam en we geven je de beste service en garantie. Bel ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Duurzame mobiliteitsoplossing

Ontdek de eScouty, de elektrische brommobiel die je overal naartoe brengt. Of je nu in de stad of op het platteland woont, de eScouty is je ideale reisgenoot voor korte trips, woon-werkverkeer en plezier. De eScouty heeft een krachtige batterij die je een lange afstand laat rijden zonder zorgen. Geniet van de vrijheid en het gemak van de eScouty en bereik je werk, je universiteit en je vrienden in stijl.

Waarom volledig elektrisch?

Elektrisch rijden is de toekomst! Met de nieuwe Aixam eScouty Elektrisch geniet je van een comfortabele en milieuvriendelijke rit. De Aixam eScouty stoot geen schadelijke gassen uit en maakt weinig geluid. Zo draag je bij aan een schonere en stillere stad. De Aixam Scouty Elektrisch is de ideale Citycar voor al je verplaatsingen.

Of je nu naar je werk, je studie of je vrienden gaat, de elektrische eScouty brengt je overal naartoe. De eScouty heeft een grote batterijcapaciteit, zodat je zonder zorgen kunt rijden. De eScouty is geschikt voor zowel stads- als plattelandsavonturiers. eScouty is de beste keuze voor elektrisch rijden.

mega escouty elektrisch

Oplaadbaar via normaal stopcontact

Een elektrische brommobiel van Aixam eScouty Elektrisch is makkelijk en voordelig. U kunt hem thuis opladen met een gewoon stopcontact, zonder speciale aanpassingen. Het opladen kost minder dan € 2,- per 100 km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook gebruik maken van een openbare laadpaal. Deze elektrische Citycar heeft geen beperkingen.

De eScouty is ideaal voor korte ritten, woon-werkverkeer en alle andere uitstapjes. Of u nu in de stad of op het platteland woont, de eScouty brengt u overal naartoe. Met de eScouty bereikt u uw werk, uw universiteit en uw vrienden op een duurzame en comfortabele manier. Dankzij de grote actieradius van de batterij hoeft u zich geen zorgen te maken over het rijden.

Uniek design

De Mega eScouty is een geweldige brommobiel die je het gevoel geeft dat je in een echte auto rijdt. Hij heeft alles wat je nodig hebt: 15” lichtmetalen velgen, een achteruitrijcamera, blauwe veiligheidsgordels en nog veel meer. Hij ziet er stoer uit met zijn buggy-achtige voorkant en zijn opvallende vering met gele accenten. En hij heeft ook nog eens een enorme bagageruimte van 700 liter, waar je al je spullen in kwijt kunt. De eScouty is verkrijgbaar in drie mooie kleuren: wit, rood metallic en blauw metallic.

Met de elektrische eScouty kun je overal naartoe rijden, of je nu in de stad of op het platteland woont. Hij is ideaal voor korte ritjes, woon-werkverkeer en gezellige uitjes met vrienden. De eScouty is milieuvriendelijk, stil en comfortabel. Je hoeft je geen zorgen te maken over de batterij, want je kunt hem gewoon opladen via een normaal stopcontact. eScouty is de beste keuze voor jouw mobiliteit.

aixam escouty elektrisch
aixam scouty elektrisch

De voordelen van een elektrische brommobiel

Geniet van een milieuvriendelijke en comfortabele rit met een elektrische Citycar van www.brommobielcenterbrabant.nl. U kunt uw auto gemakkelijk opladen bij een normaal stopcontact en profiteren van de lage kosten: slechts €2 per 100 km! Bovendien rijdt u fluisterstil en zonder uitstoot, dankzij de energieterugwinning die de accu oplaadt tijdens het afremmen en remmen. De elektrische Citycar is ook zeer wendbaar en dynamisch bij lage snelheid, en heeft alle moderne gemakken die u mag verwachten van een volledig elektrische auto.

Veiligheidskooi

AIXAM is een pionier op het gebied van veiligheid voor brommobielen. Al sinds 1988 voert AIXAM botsproeven uit met al haar modellen, zowel aan de voor-, zij- als achterkant, terwijl dit niet wettelijk verplicht is. AIXAM is de enige brommobielproducent die al deze tests met succes heeft doorstaan.

veiligheidskooi
mega escouty elektrisch

Geen wegenbelasting

Een Aixam eScouty elektrisch is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, zuinige en milieuvriendelijke brommobiel. Met een Aixam Mega eScouty  hoef je geen wegenbelasting te betalen, wat je veel geld bespaart elke maand. Ook heb je geen autorijbewijs nodig om in een Aixam Mega eScouty  te rijden, alleen een bromfietsrijbewijs (AM). Dat betekent dat je al vanaf je 16e jaar zelfstandig de weg op kunt met deze elektrische brommobiel. De Aixam Mega eScouty  heeft een actieradius van ongeveer 70 kilometer en een laadvermogen van maximaal 2,5 kubieke meter. Je kunt dus makkelijk al je spullen meenemen in deze ruime en praktische brommobiel. De Aixam Mega eScouty is ook nog eens stijlvol en modern, met een sportief design en mooie lijnen. Ontdek zelf de voordelen van een Aixam Mega eScouty  en vraag een proefrit aan op onze website www.brommobielcenterbrabant.nl.

Beschikbare opties

  • Optionele verwarming – 1 200 €
  • Dubbele striping – 62 €
  • Alarmsysteem – 108 €
  • Pioneer subwoofer – 480 €
  • MEGA connect 7″: 7″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 243 €
  • MEGA connect 9″: 9″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 729 €

Beschikbare accessoires

  • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
  • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

De nieuwe Aixam Scouty Elektrisch kopen of private leasen?

Met een Aixam eScouty Elektrisch kopen, maak je je droom van vrijheid waar. Als je 16 jaar bent, mag je al helemaal zelfstandig op de weg met deze gave eScouty. Het is precies wat je wilt op deze leeftijd.

Ook voor ouderen is het een fijne manier om mobiel te blijven. In een comfortabel, veilig voertuig. Je rijdt er maximaal 45 km per uur mee, waardoor alles goed overzichtelijk is.

Dus ben je al een tijdje op zoek naar een stadsauto? Als jongere, oudere of gewoon als tweede auto? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Kom eens langs bij Brommobiel Center Brabant, de grootste brommobiel dealer van Nederland. Wij hebben alle modellen en kleuren op voorraad en kunnen je snel weer op weg helpen. Of probeer eens een proefrit uit! Je zult versteld staan van de kwaliteit en het gemak van een Aixam eScouty Elektrisch.

(Voor onze auto site klik hier.)

aixam escouty mega
Back to top