Aixam eScouty Brommobiel 45km auto

mega escouty saffier blauw

Maak kennis met de nieuwe Aixam eScouty elektrisch (leverbaar in voorjaar 2023)

Met de Mega eScouty heb je een zeer comfortabele en ruime elektrische brommobiel met een uniek design. Vooral in de drukke binnensteden zal het een aangenaam vervoersmiddel zijn.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kom je met deze eScouty goed en veilig voor de dag. Maar ook voor de senior is het ideaal om familie te bezoeken en de boodschappen te kunnen blijven doen. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Sommigen willen deze Aixam Scouty Elektrisch als extra auto. Geen wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

Duurzame mobiliteitsoplossing

Gebruik de elektrische eScouty voor korte trips, woon-werkverkeer en alle andere ritten of u nu een stads- of plattelandsavonturier bent. eScouty is de beste manier om uw werk, uw universiteit en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rij je zonder zorgen.

Waarom volledig elektrisch?

Maar waarom zou je volledig elektrisch willen rijden? Naast het fijne rijcomfort dat de nieuwe Aixam Scouty Elektrisch gaat bieden draagt elektrisch rijden ook bij aan een betere toekomst. Dit omdat de Aixam eScouty natuurlijk 0% uitstoot heeft en dus volledig emissievrij rijdt. Daarnaast zorgt elektrisch rijden ook voor minder geluidsoverlast binnen de stad waardoor de Aixam Scouty Elektrisch de perfecte Citycar is.

mega escouty elektrisch

Oplaadbaar via normaal stopcontact

De accu van de Aixam Scouty Elektrisch kunt u via een normaal geaard stopcontact opladen. Dus u hoeft thuis geen speciale aanpassingen te maken. De kosten van het opladen zijn minder dan € 2,- per 100km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook laden via een openbare laadpaal. Deze elektrische Citycar heeft geen beperkingen.

Uniek design

De Mega eScouty doet zeker recht aan de naam Mega. Met mooie 15” licht metalen velgen, achteruitrijcamera en blauwe veiligheidsgordels is de standaard uitrusting al zeer rijk. Aan de voorkant heeft de Mega trekjes van een buggy terreinwagen. Ook de vering springt enorm in het oog met de gele afwerking. En met 700 liter bagageruimte is hij toch zeker niet klein te noemen. De eScouty wordt leverbaar in drie kleuren: wit, rood metallic en blauw metallic.

aixam escouty elektrisch
aixam scouty elektrisch

De voordelen van een elektrische brommobiel

 • Laden bij een normaal stopcontact
 • Geen uitstoot!
 • Fluisterstil rijden
 • Ongeveer €2 per 100 km
 • 3,5 uur voor een volledige lading via een 220V stopcontact
 • Energie terugwinning: de accu wordt opgeladen tijdens het afremmen en remmen
 • Ongelofelijke dynamiek en wendbaarheid bij lage snelheid
 • Voorzien van alle moderne gemakken die je verwacht op een volledige elektrische Citycar

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
mega escouty elektrisch

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een Citycar is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Scouty Elektrisch. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de eScouty de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Optionele verwarming – 1 200 €
 • Dubbele striping – 62 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • Pioneer subwoofer – 480 €
 • MEGA connect 7″: 7″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 243 €
 • MEGA connect 9″: 9″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 729 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 185 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 153 €

Verkrijgbare kleuren

mega escouty parelmoer rood

Parelmoer Rood

mega escouty saffier blauw

Saffier Blauw

mega escouty wit

Wit

De nieuwe Aixam Scouty Elektrisch kopen of private leasen?

Jongeren zien een Aixam eScouty kopen als dé manier om aan vrijheid te komen. Als 16-jarige ga je namelijk al volledig legaal alleen op de openbare weg met deze stoere Citycar. Het is precies waar je op deze leeftijd behoefte aan hebt.

Tegelijkertijd is het voor ouderen een prettige manier om mobiel te blijven. In een comfortabel, veilig voertuig. Je rijdt er maximaal 45 km per uur mee, waardoor alles goed overzichtelijk is.

Overweeg je dus al een tijdje om een stadsauto aan te schaffen? Als jongere, oudere of puur als tweede auto? Dan is dit een ideaal moment om actie te ondernemen. Probeer bijvoorbeeld eens een proefrit uit!

aixam escouty mega
Back to top