Aixam Coupe GTi

Heeft een eigen karakter dankzij zijn sportieve temperament.

Coupe GTI, eigen karakter door zijn sportieve temperament

Sportieve brommobiel kopen? Kom snel langs voor de mogelijkheden!

sportieve brommobiel

Maak kennis met de nieuwe Aixam Coupe GTI sportieve brommobiel

Aixam Coupe GTI is temperamentvol en heeft een heel sportief karakter. Uitgerust met mooie details geven de GTI een sportieve uitstraling. Ontworpen om op te vallen en om opgemerkt te worden. Ja, om gezien te worden. De GTI zal u dan ook echt verrassen met haar sportiviteit. GTI heeft een echte aantrekkingskracht op haar omgeving. Uitgerust met alle denkbare luxe, helemaal voor uw genoegen.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kom je met deze Aixam Coupe GTI goed en veilig voor de dag. Maar ook voor de senior is het ideaal om familie te bezoeken en de boodschappen te kunnen blijven doen. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Sommigen willen deze Aixam Coupe GTI als extra auto. Sportieve brommobiel zonder wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

De unieke details van de nieuwe Aixam Coupe GTI

De Aixam Coupe GTI heeft een aantal unieke details, die duidelijk van toegevoegde waarde zijn voor het comfort en de veiligheid. Maak hier kennis met de GTI misschien is deze sportieve brommobiel wel perfect voor u.

Sportieve look

De Coupe GTi is een echte sportieve brommobiel; stoer, sportief en uitgerust met alle denkbare luxe. Door de vele mogelijke opties mogelijk kunt u de Coupe GTi helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Precies zoals u hem hebben wil. Met de optie ABS weet u zeker dat de Coupe GTi in alle weersomstandigheden, ook bij sneeuw en ijzel, een perfecte remweg heeft.

sportieve brommobiel
sportstoelen aixam

Ergonomisch vormgegeven stoelen

De stoelen van de Aixam Coupe GTI zijn volledig van déze tijd. De blauwe stiksel van de stoel complementeren het verdere design van de wagen. De stoel is ruim, maar zit toch stevig. Verstelbaar naar jouw wensen. Met als kers op de taart een carbonlook inleg van het dashboard, wat het echt een sportieve brommobiel maakt.

Sportieve brommobiel met praktisch comfort

Al bij de eerste proefrit in deze sportieve brommobiel bewijst de achteruitrijcamera zijn nut. De camera dient als een paar extra ogen en maakt inparkeren een stuk makkelijker. Op het beeldscherm in het dashboard is te zien wat de camera achter de auto registreert. Dat komt de veiligheid ten goede en beperkt de kans op parkeerschade. Tevens leverbaar met Apple car play en Android auto.

sportieve brommobiel
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam Coupe GTI beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden is deze sportieve brommobiel een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Sportieve brommobiel met veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van sportieve brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
sportieve brommobiel

Sportieve brommobiel en geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een sportieve brommobiel is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Coupe GTI. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een Citycar, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de Cross de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Reservewiel met krik – 184 €
 • ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler) – 599 €
 • Airconditioning – 1 550 €
 • Striping op motorkap, dak, spoiler en achterklep in contrasterende kleuren – 62 €
 • Dak en spoiler in kleur carrosserie (m.u.v. Marine Blauw en Zwart: Zilver) – 119 €
 • Saffier blauw dashboard (strip dashboard en binnenzijde portieren)
 • GTi bestickering portieren links en rechts – 155 €
 • Piano black dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren) – 67 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • AIXAM Connect 9″ Apple Car Play / Android auto – 729 €
 • Dashboard in kleur carrosserie (strip op dashbaord en in portieren)
 • Dak en spoiler Zilver – 119 €
 • Pioneer subwoofer (160W) – 480 €
 • AIXAM connect 7″: 7″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 243 €

Verkrijgbare kleuren

sportieve brommobiel Aixam Coupe GTI Mallard Blauw

Mallard Blauw / dak Piano black

sportieve brommobiel Aixam Coupe GTI Parelmoer Rood

Parelmoer Rood / dak Piano black

sportieve brommobiel Aixam Coupe GTI Parelmoer Wit

Parelmoer Wit / dak Piano black

sportieve brommobiel Aixam Coupe GTI Staalgrijs Mat

Staalgrijs mat / dak Piano black

sportieve brommobiel Aixam Coupe GTI Zwart

Zwart metallic / dak Piano black

De nieuwe Aixam Coupe GTI kopen of private leasen?

De Aixam Coupe GTI is de ideale sportieve brommobiel voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De GTI is bovengemiddeld ruim en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt de Coupe GTI niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam Coupe GTI of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

aixam sport
Back to top