perfect voor de behoeften van schilders, elektriciens, onderhoudstechnici, groentewinkels, tuincentra, enz…

Aixam D-truck Laadbak

Maak kennis met de nieuwe Aixam D-Truck Laadbak

De Aixam D-truck Laadbak is een veelzijdig en praktisch voertuig dat u zonder autorijbewijs kunt besturen. Het is ideaal voor het vervoeren van allerlei soorten goederen, van hout tot groenten, dankzij de afneembare en inklapbare aluminium schotten. De laadbak heeft een laadoppervlakte van 2m2 en een afsluitbare opbergruimte van 620 liter onder het voertuig.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je al met de D-Truck werken. Ideaal voor werkzaamheden voor jezelf of je bedrijf. Met deze D-Truck kom je goed en veilig voor de dag. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Geen wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

De voordelen van de nieuwe Aixam D-Truck Laadbak

Door de voordelen van de Aixam D-Truck Laadbak kom je al snel achter de toegevoegde waarde van deze brommobiel. Ze geven namelijk een duidelijk totaalbeeld met betrekking tot de functionaliteiten. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

Kleine bedrijfswagen

Een kleine bedrijfswagen komt in tal van situaties van pas. Niet alleen maakt dit je extra wendbaar, maar het scheelt ook in het sjouwen van spullen. Een dergelijke brommobiel komt bijvoorbeeld goed van pas als klusjesman, schilder, loodgieter of hovenier. Dankzij de compacte eigenschappen van dit voertuig rij je heel makkelijk tot op de gewenste locatie. Meer en meer bedrijven maken gebruik van dit alternatief. Zeker in de drukke gebieden biedt het een bijzonder handige oplossing.

Aixam D-truck Laadbak
45km auto bedrijfswagen

Tal van toepassingsmogelijkheden

De laadbakdelen zijn afneembaar en inklapbaar, waardoor het laden en lossen van grote of zware voorwerpen makkelijker wordt. Een Aixam laadbak is een praktisch en veelzijdig voertuig dat geschikt is voor diverse doeleinden. Een andere mogelijkheid om de Aixam D-Truck Laadbak aan te passen aan uw wensen is het kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een cabinerek, trekhaak of een bladrek (zoals afgebeeld) toevoegen om meer ruimte te creëren voor uw lading. Op deze manier kunt u uw Aixam Laadbak optimaal benutten voor uw werkzaamheden.

Veel laadruimte

Dankzij de verwijderbare laadbakpanelen kan het gehele oppervlak van de anti-slip laadvloer vrij gebruikt worden, wat het laden en lossen eenvoudig maakt. Deze versie heeft een grote laadruimte onder de laadbak wat erg handig is voor het meenemen van (groot) gereedschap. De verschillende beschikbare opties zijn perfect voor de behoeften van schilders, elektriciens, onderhoudstechnici, groentewinkels, tuincentra, enz.

Aixam Laadbak
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam D-Truck Laadbak beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Veiligheidskooi

AIXAM is niet zomaar een brommobiel-fabrikant. AIXAM zet zich al sinds 1988 in voor de veiligheid van haar klanten. AIXAM laat al haar modellen crash tests ondergaan aan de voor-, zij- en achterkant, ook al is dat wettelijk niet verplicht. AIXAM is de enige brommobiel-fabrikant die voor al deze tests is geslaagd.

auto zonder rijbewijs
Aixam dtruck laadbak

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een brommobiel bedrijfswagen is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam D-Truck Laadbak. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel bedrijfswagen, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de D-Truck de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Radio MP3/RDS/USB zonder CD speler – 251 €
 • Reflecterende stripset klasse I – 277 €
 • Stootstang achter – 241 €
 • Side bars – 399 €
 • Achteruitrijsignaal – 152 €
 • LED-Zwaailicht – 267 €
 • Cabinerek Laadbak – 599 €
 • Driehoek + 2 LED-Zwaailichten – 1 390 €
 • Bladrek Laadbak – 1 560 €
 • Reservewiel – 193 €
 • Reflecterende stripset klasse II – 308 €
 • Elektrische ramen – 276 €
 • Trekhaak – 749 €

Verkrijgbare kleuren

De nieuwe Aixam D-Truck Laadbak kopen of leasen?

Ben jij dus iemand die behoefte heeft aan een extra zakelijk voertuig? Bijvoorbeeld om belangrijke materialen mee te nemen naar verschillende locaties? Of merk je juist dat je in je vrije tijd een extra brommobiel nodig hebt om jezelf het leven een stuk makkelijker te maken? Dan is dit een ideaal moment om je slag te slaan.

Met de Aixam D-Truck vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Bij ons in de showroom zien we in toenemende mate dat dit een favoriet alternatief is. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsbusje of een tweede auto. Met een brommobiel bedrijfswagen kies je simpelweg voor een aantal unieke, vaste voordelen. Zoals het feit dat je nooit wegenbelasting heeft te betalen. Al deze kleine voordelen tellen op, waardoor je al snel uitkomt op een logische keuze.

Bekijk nu wat de mogelijkheden zijn met de Aixam D-Truck en probeer dit voertuig zelf eens uit. Na een testrit weet je tot in detail wat je te wachten staat. Binnen de kortste keren ga je er zelf al de openbare weg mee op

45km auto bedrijfswagen

Ontdek de vele opties

Deze auto heeft standaard centrale deurvergrendeling en een houten vloer met anti-slip. U kunt ook kiezen voor extra opties, zoals elektrische ramen, een radio met bluetooth, reflecterende strepen, een trekhaak, een led-zwaalicht, een bladrek, een cabinerek of een sidebar links, rechts en achter. Bekijk de optielijst voor meer mogelijkheden om uw auto naar wens te maken.

Back to top