Zonder autorijbewijs

Maak kennis met de nieuwe Aixam e-Truck VAN

E-TRUCK Van is een 100% elektrisch compacte bedrijfsoplossing voor tal van werkzaamheden. De Van uitvoering heeft een ruime laadruimte en is hierdoor een waardevolle aanwinst voor uw bedrijf. De cabine is ruim en comfortabel en ergonomisch ingericht. De actieradius is afhankelijk van de omstandigheden tussen de 80 km en 130 km, gemeten volgens EU-verordering UE/134/2014*2018/295. Kosten van het laden zijn ongeveer € 2,- per 100 km elektrisch rijden.

 • 3,5 uur laden voor een volledige lading via een 220v stopcontact
 • 0% CO uitstoot en 0% Geluidshinder voor een groot rijcomfort
 • Maximale koppel bij optrekken, perfecte rij eigenschappen en optimale wendbaarheid
 • De Van opbouw is van glasvezel polyester met coating in de kleur wit
 • Elektrische ramen en centrale deurvergrendeling (optie)
 • Houten vloer voorzien van anti-slip
 • Laden aan een normaal geaard stopcontact

 

De voordelen van de nieuwe Aixam e-Truck Van

Informatie over de Aixam e-Truck VAN voordelen is cruciaal om een beter beeld te krijgen van het totaalconcept. Het gaat hier namelijk niet zomaar om een voertuig. De Aixam e-Truck VAN is speciaal ontwikkeld om op een innovatieve wijze inzetbaar te zijn. Dit spat dan ook af van alles wat met dit model te maken heeft. De volgende voordelen staan hierbij centraal:

Comfortabel model

Allereerst hebben we hier te maken met een zeer comfortabel model. Als chauffeur van een bedrijfswagen moet het wel comfortabel zijn om het te besturen. Wanneer dit namelijk niet het geval is, werkt het ontevredenheid en fouten in de hand. Het is daarom fijn om te weten dat de cabine van alle gemakken is voorzien. Instappen en rijden verloopt zonder problemen. Er is voldoende ruimte om je hierin vrij te bewegen. Al met al maakt het dat dit model op meerdere manieren inzetbaar is. Hoeveel elektrische bedrijfswagens kan jij op dit moment gebruiken?

brommobiel bedrijfswagen elektrisch
brommobiel bedrijfswagen elektrisch

Oplaadbaar via normaal stopcontact

De accu van de Aixam e-Truck VAN elektrisch kunt u via een normaal geaard stopcontact opladen. Dus u hoeft thuis geen speciale aanpassingen te maken. De kosten van het opladen zijn minder dan € 2,- per 100km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook laden via een openbare laadpaal. Deze elektrische 45km auto heeft geen beperkingen.

Praktisch comfort

Met een ongeëvenaarde capaciteit van de bagageruimte verlegt de Aixam e-Truck VAN Elektrisch de grenzen van ruimte en functionaliteit. De combinatie van comfort, uitrusting en ruimte geeft u een unieke reiservaring. Deze brommobiel heeft een grote laadruimte. Denk groot, dan is Aixam e-Truck uw partner. Standaard is de eTruck VAN afgewerkt met houten bodemplaat in de bagageruimte.

brommobiel bedrijfswagen elektrisch
brommobiel bedrijfswagen elektrisch

Alleen AM-rijbewijs nodig

Voor de Aixam e-Truck heb je alleen een AM-rijbewijs nodig. Dit betekent dat het dus op 16-jarige leeftijd al mogelijk is om dit voertuig te besturen. Bovendien kunnen ook de medewerkers zonder autorijbewijs ermee aan de slag. Hiermee ligt de drempel nog wat lager om met deze bedrijfswagens aan de slag te gaan. Met een maximumsnelheid van 45 km per uur is de kans op gevaarlijke situaties minimaal. Bovendien is het gewoon mogelijk om met dit model bedrijfswagen de openbare weg op te gaan.

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

eAixam e-Truck Van
brommobiel bedrijfswagen elektrisch

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een 45km auto is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam e-Truck elektrisch. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de e-Truck de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Radio MP3/RDS/USB zonder CD speler – 251 €
 • Reflecterende stripset klasse I – 277 €
 • Stootstang achter – 241 €
 • Side bars – 399 €
 • Optionele verwarming (Webasto) – 1 760 €
 • LED-Zwaailicht – 267 €
 • Driehoek + 2 LED-Zwaailichten – 1 390 €
 • Reservewiel – 193 €
 • Deurruiten VAN – 129 €
 • Reflecterende stripset klasse II – 308 €
 • Elektrische ramen – 276 €
 • Achteruitrijcamera – 319 €
 • Trekhaak – 749 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

eAixam e-Truck Van Wit

Wit

eAixam e-Truck Van Marine Blauw

Marine Blauw

eAixam e-Truck Van Zilver

Zilver

De nieuwe Aixam e-Truck VAN kopen of leasen?

Heb je als bedrijf dus op korte termijn behoefte aan nieuwe bedrijfswagens? En kies je dan het liefst voor een moderne oplossing, die aan meerdere eisen voldoet? Dan is de kans groot dat je al snel bij de Aixam e-Truck VAN uitkomt. Zeker in combinatie met het feit dat het om een duurzaam model gaat. Daarmee is dit in alle opzichten de bedrijfswagen van de toekomst. En dat terwijl deze al in het heden verkrijgbaar is.

Bekijk direct welk model van de Aixam e-Truck VAN het beste aansluit op de gewenste werkzaamheden. Zoals gezegd, zijn er verscheidende opties mogelijk om aan u wensen te voldoen. De juiste configuratie is dan essentieel om precies op de gewenste functionaliteiten in te spelen. Wacht niet langer dan nodig is en vraag op korte termijn een proefrit aan. Het duurt dan niet lang voordat je beseft wat de toegevoegde waarde voor het bedrijf in de praktijk gaat zijn.

Back to top