Microcar

Microcar is sinds 2008 samengegaan met het merk Ligier. Dit besluit is genomen omdat zij tesamen een sterkere positie wilde verkrijgen binnen de Europese markt waar echter AIXAM nog steeds de marktleider is. De fabriek van Microcar is gevestigd te Nantes in Frankrijk. Sinds 2008 is het motorhuis Felix en Jos uit België importeur voor de Benelux. De Microcar M Go 3 en De M Go 4 zijn de huidige modellen van Microcar. Zij zijn uitgerust met een twee cilinder dieselmotor van het merk Lombardini. In tegenstelling tot de Kubota motor is de Lombardinimotor voorzien van een distributieriem die periodiek vervangen dient te worden. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Garage Vink Asten – Hét Brommobiel Center van Brabant.

Microcar M.GO.3

Microcar M.GO.3

BROMMOBIELCENTER BRABANT uw BROMMOBIELDEALER

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER BRABANT uw BROMMOBIELDEALER ook voor Limburg en andere provincies

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top