Goedkope elektrische voertuig kopen? Wij leveren thuis met uitgebreide instructie!

goedkope elektrische voertuig

Goedkope elektrische voertuig? Maak kennis met de nieuwe Aixam Minauto elektrisch

Ontdek de goedkope elektrische voertuig van Aixam, de auto van de toekomst! Deze volledig elektrische wagen biedt u e Mobility en volledige vrijheid in één!

Of u nu 16 jaar of ouder bent, of een senior die graag zelfstandig blijft, de Minauto elektrisch is de perfecte keuze voor u. U rijdt veilig, comfortabel en milieuvriendelijk met deze Aixam. Bovendien bespaart u geld, want u betaalt geen wegenbelasting en geen APK. Ideaal als extra auto of als eerste auto!

Waar wacht u nog op? Kom langs bij Brommobielcenter Brabant en maak een proefrit met de Citycar. U zult versteld staan van de rijervaring!

Duurzame mobiliteitsoplossing

Gebruik de goedkope elektrische voertuig voor korte trips, woon-werkverkeer en alle andere ritten of u nu een stads- of plattelandsavonturier bent. Minauto elektrisch is de beste manier om uw werk, uw universiteit en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rij je zonder zorgen.

Goedkope elektrische voertuig is de perfecte citycar

Een nieuwe Aixam goedkope elektrische voertuig is meer dan alleen een comfortabele en stijlvolle brommobiel. Het is ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor de toekomst. Met de Aixam Citycar rijdt u namelijk 100% elektrisch en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien maakt u geen lawaai in de stad en draagt u bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

De Aixam Citycar is de ideale brommobiel voor wie elektrisch rijden wil ervaren zonder in te leveren op kwaliteit en design. Kom snel naar www.brommobielcenterbrabant.nl en ontdek de voordelen van de Aixam elektrische Minauto!

goedkope elektrische voertuig
elektrische auto zonder rijbewijs

Oplaadbaar via normaal stopcontact

Met de Aixam Minauto Elektrisch rijdt u duurzaam en comfortabel. U kunt de accu van deze goedkope elektrische voertuig eenvoudig thuis opladen via een normaal stopcontact. U hoeft dus geen speciale aanpassingen te doen. Het opladen kost u minder dan € 2,- per 100 km. En als u onderweg bent, kunt u ook gebruik maken van een openbare laadpaal met een adapter of verloopstekker. Deze elektrische 45km auto is geschikt voor elke situatie.

Goedkope elektrische voertuig voor in de stad

Een stadsauto die je veel mobiliteit biedt, dat is de Aixam Minauto Access. Deze goedkope elektrische brommobiel is zeer wendbaar en heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Dat betekent dat je makkelijk korte en snelle bochten kunt maken in de stad. Je voelt je altijd in controle achter het stuur van deze stadsauto. Je hebt een streepje voor op andere auto’s die minder wendbaar zijn. De Aixam Minauto Access is de ideale brommobiel voor in de stad!

goedkope elektrische voertuig
goedkope elektrische voertuig

De voordelen van een goedkope elektrische voertuig

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden met een brommobiel van www.brommobielcenterbrabant.nl. Je kunt je brommobiel eenvoudig opladen via een normaal stopcontact, zonder dat je schadelijke stoffen uitstoot. Je geniet van een stille en comfortabele rit, terwijl je ook nog eens geld bespaart. Je betaalt namelijk maar €2 per 100 km! Bovendien laadt je accu zichzelf op als je afremt of remt, waardoor je nog efficiënter rijdt. En dankzij de lage snelheid en de moderne uitrusting van je brommobiel, kun je je makkelijk verplaatsen in de stad. Ervaar zelf hoe leuk en handig een goedkope elektrische voertuig is!

Veiligheidskooi

Deze goedkope elektrische voertuig heeft een kreukelzone + kooiconstructie, dit in tot tegenstelling tot veel andere merken. Met deze auto gaat u daadwerkelijk veilig op weg. AIXAM is een toonaangevend merk in de wereld van brommobielen. De fabriek hecht veel waarde aan de veiligheid van haar klanten en voert al sinds 1988 uitgebreide crash tests uit met al haar modellen. AIXAM test niet alleen de voorkant, maar ook de zijkant en de achterkant van de brommobielen op hun weerstand tegen botsingen. Dit is meer dan wat de wet voorschrijft. Hiermee is Aixam de enige brommobielproducent die al deze tests met vlag en wimpel heeft gehaald.

veiligheidskooi
goedkope elektrische voertuig

Goedkope elektrische voertuig zonder wegenbelasting

Een Citycar is een moderne en duurzame manier om je te verplaatsen in de stad. Met een Citycar hoef je geen wegenbelasting te betalen, ook niet als je kiest voor de elektrische versie. Bovendien heb je geen autorijbewijs nodig, alleen een AM Rijbewijs. Dat betekent dat je al vanaf je 16e zelfstandig kunt rijden met een Citycar. Een goedkope elektrische voertuig is dus perfect voor jongeren die graag vrijheid van mobiliteit willen ervaren. Maar ook voor ouderen is het een comfortabele en veilige optie.

Beschikbare opties

  • Stootrand bagageruimte – 77 €
  • 8-spaaks 14″ zilver-kleur lichtmetalen velgen 155/65R14 – 243 €
  • Optionele verwarming – 1 200 €
  • AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB – 482 €
  • Autoradio MP3/RDS/USB/Bluetooth zonder CD – 181 €

Beschikbare accessoires

  • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
  • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

goedkope elektrische voertuig

Wit

goedkope elektrische voertuig

Titanium
Meerprijs € 155

De nieuwe Aixam City elektrische auto zonder rijbewijs kopen of private leasen?

Als je op zoek bent naar een goedkope elektrische voertuig die zowel jong als oud aanspreekt, dan is de Aixam Minauto Elektrisch iets voor jou. Deze Citycar is comfortabel, veilig en betrouwbaar en biedt je meer vrijheid en zelfstandigheid dan een gewone auto. De Aixam Minauto Elektrisch is uitgerust met alle moderne gemakken en heeft een bovengemiddelde prestatie. Ben je benieuwd naar deze Citycar of wil je hem zelf uitproberen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

goedkope elektrische voertuig
Back to top