Elektrische 45km auto eCrossover

e Crossover groot in Comfort

Elektrische 45km auto kopen? Wij leveren thuis met uitgebreide instructie!

elektrische 45km auto

Maak kennis met de nieuwe elektrische 45km auto

Ontdek de elektrische Aixam Crossover, de ruimste en meest comfortabele elektrische 45km auto op de markt. Deze stijlvolle brommobiel biedt u een duurzame en stille rijervaring, met een grote actieradius en een snelle oplaadtijd van slechts 3,5 uur. Deze elektrische Aixam Crossover is de perfecte keuze voor uw dagelijkse mobiliteit. U kunt genieten van de luxe en het gemak van deze extra auto, zonder wegenbelasting of APK. Kom langs bij Brommobielcenter Brabant en maak een proefrit in deze fantastische elektrische 45 km auto. U zult versteld staan van de vrijheid die de Aixam Crossover u biedt!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

Aixam Crossover SUV 100% elektrisch

Ontdek de eerste SUV elektrische 45km auto AIXAM, de ultieme auto zonder autorijbewijs! Geniet van een nieuwe ervaring aan boord van deze innovatieve en milieuvriendelijke wagen. Hij rijdt fluisterstil, heeft een geweldige wegligging en is voorzien van de nieuwste technologie. De Aixam Crossover is een echte blikvanger die je overal mee naartoe kunt nemen, of je nu in de stad bent of op de weg.

Waarom een volledig elektrische 45km auto?

Een nieuwe Aixam Crossover Elektrisch is meer dan alleen een brommobiel. Het is een duurzame en comfortabele manier om je te verplaatsen. Met een volledig elektrische motor heb je geen last van uitlaatgassen, lawaai of hoge brandstofkosten. Je rijdt gewoon op groene stroom die je thuis of onderweg kunt opladen. Deze elektrische 45km auto heeft een modern en ruim design, met veel opbergruimte en een achteruitrijcamera. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en opties, zoals een webasto kachel. Bij Brommobiel Center Brabant vind je de beste service en garantie voor je nieuwe Aixam Crossover Elektrisch. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een proefrit. Je zult versteld staan van het rijplezier dat deze brommobiel je biedt!

elektrische 45km auto
elektrische 45km auto

Oplaadbaar via normaal stopcontact

Een elektrische Aixam Crossover is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en comfortabele brommobiel. U kunt de accu van deze elektrische 45km auto gemakkelijk thuis opladen via een normaal stopcontact, zonder dat u speciale aanpassingen hoeft te doen. Het opladen kost u minder dan € 2,- per 100 km, dus u bespaart flink op brandstofkosten. En als u onderweg wilt opladen, kunt u met een adapter of verloopstekker gebruik maken van een openbare laadpaal. Deze elektrische Aixam Crossover heeft geen beperkingen en biedt u alle voordelen van een brommobiel van hoge kwaliteit. Kom snel naar langs en ontdek zelf hoe leuk en makkelijk het is om elektrisch te rijden!

Elektrische 45km auto met praktisch comfort

De Aixam Crossover Elektrische 45 km auto is een brommobiel die u verrast met zijn ruimte en veelzijdigheid. U kunt al uw spullen kwijt in de enorme bagageruimte van 641 liter, die u naar wens kunt indelen. U geniet van een comfortabele en veilige rit dankzij de luxe uitrusting, zoals een achteruitrijcamera met geluidssignaal en een DAB radio met Bluetooth. U kunt ook kiezen voor de optionele 9″ Apple Car Play / Android auto, waarmee u uw smartphone kunt verbinden met het scherm. De Aixam Crossover Elektrisch is de ideale partner voor wie groot durft te denken.

aixam crossover elektrisch
elektrische 45km auto

De voordelen van een elektrische 45km auto

Geniet van het comfort en de duurzaamheid van een elektrische brommobiel van www.brommobielcenterbrabant.nl. Met een elektrische brommobiel rijdt u fluisterstil, zonder uitstoot en met een laag energieverbruik. U kunt de brommobiel eenvoudig opladen via een normaal stopcontact in slechts 3,5 uur. Bovendien profiteert u van energieterugwinning: de accu wordt opgeladen tijdens het afremmen en remmen. Een elektrische brommobiel biedt u ook veel dynamiek en wendbaarheid bij lage snelheid, ideaal voor in de stad. En natuurlijk is een elektrische brommobiel voorzien van alle moderne gemakken die u verwacht van een volledig elektrische 45km auto.

Veiligheidskooi

AIXAM heeft altijd veel aandacht besteed aan de veiligheid van de bestuurders van elektrische 45km auto ‘s. Al sinds 1988 voert AIXAM botsproeven uit met al haar modellen, zowel aan de voor-, zij- als achterkant, ook al is dat wettelijk niet verplicht. AIXAM is de enige brommobielproducent die al deze tests met succes heeft doorstaan.

veiligheidskooi
koffer

Elektrische 45km auto zonder wegenbelasting

Een elektrische 45km auto heeft veel voordelen, waaronder het feit dat je geen wegenbelasting betaalt. Dat maakt de Aixam Crossover Elektrisch een zeer voordelige keuze. Ook heb je geen autorijbewijs nodig om in een brommobiel te rijden, alleen een bromfietsrijbewijs (AM).

Beschikbare opties

 • ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler) – 599 €
 • Optionele verwarming – 1 200 €
 • Aluminiumlook dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren)
 • Piano black dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren) – 67 €
 • Ebbenhoutlook dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren) – 67 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • AIXAM Connect 9″ Apple Car Play / Android auto – 729 €
 • Dashboard in kleur carrosserie (strip op dashbaord en in portieren)
 • Pioneer subwoofer (160W) – 480 €
 • AIXAM Concert 4 luidsprekers: woofers + tweeters (2x370W) – 156 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

elektrische 45km auto Aixam eCrossover Parelmoer Rood

Parelmoer Rood

elektrische 45km auto Aixam eCrossover Parelmoer Wit

Parelmoer Wit

elektrische 45km auto Aixam eCrossover Saffier Blauw

Saffier Blauw Metallic

elektrische 45km auto Aixam eCrossover Zilver

Zilver Metallic

De nieuwe Aixam Crossover Elektrische 45km auto kopen of private leasen?

Als je op zoek bent naar een elektrische 45km auto die je meer vrijheid en zelfstandigheid geeft, dan is de Aixam Crossover Elektrisch een uitstekende keuze. Deze elektrische brommobiel is ruim, comfortabel en betrouwbaar. Je kunt er gemakkelijk mee rijden en je spullen in vervoeren. De Crossover is ook een veilig alternatief voor een gewone auto. Wil je meer weten over de Aixam Crossover Elektrisch of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

elektrische 45km auto
Back to top