Heeft u schade en wenst u een prijsopgave of schaderapport?

Schadereparatie: Volledig herstel na schade of ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als uw brommobiel schade heeft opgelopen, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk weer hersteld wordt. Bij Brommobiel Center Brabant bent u aan het juiste adres voor professionele schadeherstel van uw brommobiel. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle merken en modellen brommobielen, waaronder AIXAM, LIGIER en MICROCAR. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om uw brommobiel weer in perfecte staat te brengen.

Wij nemen u alle zorgen uit handen als het gaat om schadeherstel. Wij maken een duidelijk schaderapport voor u op en overleggen dit met de schade-expert van uw verzekering. Wij regelen ook het transport van uw brommobiel van en naar onze werkplaats. U kunt gebruik maken van onze  haal- en brengservice in heel Nederland.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het herstellen van uw brommobiel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of schaderapport. Wij helpen u graag weer veilig op weg.

Brommobiel Center Brabant is onderdeel van Garage Vink Asten, een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van personenauto’s en brommobielen. U kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe of tweedehands brommobiel van topkwaliteit. Kom langs in onze showroom of bekijk ons aanbod online.

Back to top