Heeft u schade en wenst u een prijsopgave of schaderapport?

Schadereparatie: Volledig herstel na schade of ongeval

Uw brommobiel heeft schade. Dat kan gebeuren maar gelukkig kunnen we deze weer repareren zodat deze er weer als nieuw uitziet. Het repareren van een brommobiel is een echte specialisatie en hiervoor zijn andere technieken voor nodig dan voor schade reparatie aan een auto. Brommobiel Center Brabant heeft alle kennis en ervaring in huis om uw beschadigde brommobiel weer in topconditie te krijgen
Heeft uw brommobiel schade? Brommobiel Center Brabant helpt u weer op weg. Dit begint met het vaststellen van de schade. Wij maken voor u een schaderapport op en bespreken dit zo nodig met een schade-expert. Daarna zorgen wij voor het herstel van uw brommobiel zodat deze weer veilig de weg op kan. We hebben een eigen haal- en brengservice.

Er wordt bij het herstellen van de schade verschillende technieken en expertises gebruikt zodat uw brommobiel weer in topconditie is.

Over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij halen de brommobiel bij u op en deze wordt ook weer bij u teruggebracht.

Heeft u schade en wenst u een prijsopgave of schaderapport? Neem dan direct contact met ons op.

Ook voor onderhoud en reparatie van uw brommobiel bent u bij Garage Vink in Asten aan het juiste adres.

Back to top