Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op

GVA Garage Vink Asten

Waarom we iedere dag met plezier werken? Kosten maken aan de brommobiel is nooit leuk. Toch zien we dat onze klanten blij zijn als de brommobiel door ons onder handen genomen is. Ze kunnen veilig op weg met de wetenschap dat alles weer gecheckt is. Kijk daar doen we het voor!

Al sinds meer dan 25 jaar hét autobedrijf in de regio dat sterk is in verkoop en onderhoud van elk merk. Sinds 1995 is Garage Vink dealer van AIXAM brommobielen. In 2004 is daar het MEGA dealerschap bijgekomen. MEGA is een vrachtwagen die verkrijgbaar is in een brommobielversie. Wij zijn één van de grootste brommobieldealers van Nederland en er is altijd een ruime keus uit nieuwe en tweedehands brommobielen.

v.l.n.r. Christian, Arina en Chris Vink
V.l.n.r. Christian, Arina en Chris Vink

GVA Garage Vink Asten, een echt familiebedrijf

In 1987 is het bedrijf opgestart in Someren. Maar doordat deze ruimte na enkele aanpassingen niet toereikend meer was en er de wens was om groter te worden hebben we in 1995 het bedrijf aan de Heesakkerweg 22 gekocht. In de loop van de tijd is het bedrijfspand geheel gerenoveerd en verbouwd tot wat het nu is. Wij zijn een familiebedrijf. Het bedrijf is van Chris en Arina Vink en onze zoon Christian is sinds 2011 in het bedrijf gekomen. Daarnaast hebben we nog een autotechnicus en is er plaats voor nog een.

Ook buiten Brabant

Internet is niet meer weg te denken. Dit brengt een groot voordeel met zich. Ook al woont u niet in Brabant. Wij leveren de door u gekochte brommobiel af in heel Nederland, België of Duitsland.

Wat maakt ons bijzonder

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Wij helpen en adviseren u bij uw keuze voor een brommobiel of auto. Ook na de aankoop kunt u bij ons terecht voor vragen en/of opmerkingen. Loop bij ons binnen, de koffie of thee staat altijd bij ons klaar.

Arina Vink

Arina Vink

directie

Chris Vink

Chris Vink

directie

Christian Vink

Christian Vink

verkoop & inkoop

Davy

Davy

monteur

    Back to top