Elektrische brommobiel

De nieuwe vorm van mobiliteit

De marktleider van brommobielen lanceert haar 100% elektrische assortiment, genaamd e Aixam. AIXAM’s elektrische oplossing voor mobiliteit is uniek. Elektrisch: een vorm van mobiliteit met een nieuwe denkwijze. Deze nieuwe alternatieve manier van vervoer heeft een aantal voordelen: meer comfort, stiller, fijngevoeliger, groter rijplezier en beter voor het milieu.

GENIET VAN DE STILTE.

Dankzij elektrotechniek geniet u van de stilte tijdens het rijden. Zet de sleutel op contact: het dashboard geeft aan dat u op weg bent! De bijna complete stilte is in het begin even wennen, maar al snel zult u de rustige atmosfeer waarderen. Een gevoel van gemak en lichtheid zal u ervaren tijdens het rijden. Waardeer de stilte, praat met uw passagier, luister naar muziek. Kies uw eigen “geluidsomgeving”. Uw stil vervoer helpt om het geluid in steden te verlagen en maakt u een deelnemer van de nieuwe stedelijke atmosfeer. Ontdek de genoegens van 100% elektrisch rijden.

TANKEN VAN ENERGIE.

Eén worden met uw e Aixam is eenvoudig. Verander uw gewoontes; aansluiten voor te laden is alles wat u moet doen. Slechts een standaard stopcontact is vereist*.
Eenmaal achter het stuur, geeft het dashboard u informatie over de inhoud van de accu’s. Het kost slechts 3,5 uur om een lege accu volledig te laden.
De laadintensiteit is niet hoger dan 10 Ampère en het voltage van de voertuiglader is gelijk aan huishoudelijke apparaten.

BESCHEM ONZE PLANEET.

Rij elektrisch: een verantwoordelijke keuze. Door een elektrische brommobiel te kiezen, helpt u dagelijks het milieu te beschermen. Zonder uitstoot van CO2 in de atmosfeer zal elke rit bijdragen aan het behoud van de planeet. e Aixam bouwt milieuvriendelijke voertuigen als onderdeel van haar eco-mobiliteit benadering en helpt u zo met het bereiken van uw eigen milieu doelen.

FREE YOUR MIND.

Geniet elke dag van het rijden zonder stress. Gemiddeld zijn uw dagelijkse ritten niet langer dan 30 km. Zelfs met intensief gebruik zal uw e Aixam u de benodigde autonomie bieden. De autonomie kan fluctueren afhankelijk van het gebruik: de weercondities, rijstijl, het gewicht aan boord, omgeving, etc. Al deze factoren kunnen de autonomie beïnvloeden.
e Aixam’s ervaring met elektrotechniek en de vijf jaar garantie** van uw accupakket garanderen dat u dagelijks veilig en zonder stress kunt rijden.

BESPAAR.

Bespaar op dagelijks gebruik en de levensduur van uw voertuig.
Lithium accu’s staan garant voor de autonomie van uw brommobiel.
De verbruikskosten zijn minder dan € 2 per 100 km*. Deze nieuwe vorm van mobiliteit zal direct uw reiskosten verlagen. Elektrotechniek gebruikt minder mechanische onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Geen filters, riemen, uitlaten, bougies, etc. “Regeneratieve” remmen produceren energie tijdens het afremmen waardoor uw remmen langer mee gaan. Onderhoud is eenvoudiger en de kosten zijn lager.

Back to top