e Aixam

Elektrische brommobiel

Elektrische brommobiel

e-Aixam Elektrische brommobiel

De e-Aixam elektrische brommobiel is helemaal van nu. Milieuvriendelijk en betaalbaar rijden in en buiten de stad. e-Aixam heeft alles wat modern rijden in een e-brommobiel zo geweldig maakt. Aixam is de Europese marktleider in lichte elektrische voertuigen, die u kunt besturen zonder autorijbewijs. Een AM rijbewijs volstaat. Met een Aixam elektrische 45 km auto geniet je van een comfortabele en stille rit, zonder uitstoot van CO2. e-Aixam heeft alle voertuigen ontworpen met het oog op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat u er altijd één vindt die bij uw stijl en wensen past. Ontdek nu het complete aanbod elektrisch en kom naar Brommobiel Center Brabant voor het maken van een proefrit. .

Bent u op zoek naar een elektrische brommobiel die u alle comfort en gemak biedt? Dan is e-aixam de perfecte keuze voor u. e-aixam is het 100% elektrische assortiment van AIXAM, de eerste fabrikant die een volledig assortiment elektrische brommobielen lanceert. Met e-aixam kunt u genieten van een nieuwe vorm van mobiliteit die stil, zuinig, milieuvriendelijk en plezierig is.

e-Aixam assortiment elektrische brommobielen

e-Aixam bestaat uit verschillende modellen die aan al uw wensen voldoen. Of u nu kiest voor de eCity, de eCoupé of de eCrossover, u kunt rekenen op een brommobiel die dynamisch, wendbaar en veilig is. e-aixam heeft een actieradius van ongeveer 80 km in normale omstandigheden, en kan in slechts 3,5 uur volledig worden opgeladen via een 220V stopcontact. Bovendien kunt u profiteren van energieterugwinning tijdens het afremmen en remmen.

Een brommobiel die volledig connected is

e-aixam is ook een brommobiel die volledig connected is. U kunt kiezen voor verschillende opties, zoals het multimedia-systeem “AIXAM Connect”, dat u toegang geeft tot radio, CD/DVD/USB/Bluetooth en een achteruitrijcamera. Zo kunt u altijd in contact blijven met uw vrienden, familie en de wereld om u heen.

Back to top