Aixam City ruim en compact

Keuze uit 3 City modellen:

De City is het jonge en compacte model van Aixam. Eenvoudig te parkeren en een echte City Car. Keuze uit drie uitvoeringen. De Pack is het instapmodel. Essentieel en standaard uitgevoerd. De Sport uitvoering onderscheidt zich in de luxe afwerking. Kies je voor de GTO dan ga je voor een echt sporty city car.

Aixam City

Wat maakt deze Aixam zo bijzonder. Voor het parkeren is er al snel een plek te vinden waar deze kan staan. Met zijn sportieve verschijning een echte eyecatcher. Er is goed nagedacht over de indeling zodat comfort en design hand in hand gaan.

Brommobiel Center Brabant

Wij leveren dit Aixam model af bij je thuis. Ongeacht waar je woont in Nederland of Belgïe. We zijn onderdeel van Garage Vink. Sinds 1995 gevestigd in Asten, dit is onder de rook van Eindhoven tussen Helmond en Weert. Maar ook dichtbij de grens van Limburg. Een familiebedrijf en dat merk je. Door de persoonlijke benadering en het echt luisteren naar de wensen komen we tot de beste keuze.

Instructie

Overstappen van een schakelauto naar de automaat van deze Aixam City geeft veel rust maar is voor sommigen even wennen. Daarom vinden we een goede begeleiding en uitleg bij de aflevering zo belangrijk. Daar nemen we de tijd voor. Kijk, daar maken wij het verschil!.

Back to top