AIXAM PRO

COMPACT BEDRIJFSVOERTUIG

Bedrijfsvoertuig met alleen AM rijbewijs

AIXAM PRO BIEDT EEN OPLOSSING VOOR

AL UW MOBILITEITSBEHOEFTE.

D-Truck
D-truck laadbak
Aixam D truck laadbak
Aixam Pro E truck laadbak
E-truck Aixam Pro laadbak

AMBACHT

DETAILHANDEL

TUINIEREN

BEZORGING

De D-truck Van. uitgevoerd met een dieselmotor, is geschikt voor alle werkzaamheden waarvan de materialen droog moeten blijven. Daarom zeer geschikt voor schilders, bouwers, klussers en reparateurs, magazijnbeheer en nog veel andere branches.

Deze Laadbak is uitermate geschikt voor alle werkzaamheden waarvoor het essentieel is om makkelijk te kunnen laden en te lossen. Dit komt omdat de schotten van de laadbak naar beneden te klappen zijn of er er zelfs helemaal uit te halen zijn.

De E-truck Van is 100% elektrisch en past helemaal in het duurzaam ondernemersschap. Doordat ook deze E-truck met een AM rijbewijs te besturen is, is deze breed inzetbaar. In iedere branche kan deze E-truck een waardevolle partner zijn.

E-truck Laadbak is met zijn grote laadcapaciteit verrassend groot. 100% elektrisch met een korte oplaadduur en een grote actieradius. Er is een afzonderlijke dichte afsluitbare ruimte onder de laadbak waar u al uw kostbaar gereedschap kunt opbergen.

D-Truck Van – Past zicht aan uw producten

D-Truck Laadbak – Voor al uw klussen buitenshuis

E-truck Van 0% CO uitstoot ook in een hal zeer verantwoord

E-truck Laadbak 100% elektrisch

AIXAM PRO

AIXAM PRO is gemaakt om u juist op professioneel gebied te helpen. Omdat uw werkzaamheden laadvolume vraagt voor materialen of pakketten. Maar u wilt ook comfort zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. AIXAM PRO heeft daarom een model ontworpen waarin alle kennis en ervaring is verwerkt die jarenlang is opgedaan met de MEGA transportvoertuigen. Voor onderhoud zijn de onderdeel prijzen bewust laag gehouden zodat ook bij gebruik de kosten mee zullen vallen. Daarom zijn zowel de D-truck alsook de E-truck een goede keus.

SUPER COMPACT

De AIXAMPRO is een compact voertuig voor professionals en particulieren. Hij is robuust, betrouwbaar, solide en compact zodat deze op veel bedrijfsterreinen ingezet kan worden. Ontworpen voor het dagelijks gebruik en daarmee biedt hij een ruim werkoppervlak en volume. Het uitzonderlijk compacte formaat maakt het u makkelijk overal te komen.

LAGE CO2 UITSTOOT D-TRUCK

D-TRUCK 400 is een dieselversie en geeft een CO2-uitstoot van 77,9 g/km, dat is ruim onder de Europese limieten. Deze diesel is dus zeer verantwoord.

E-TRUCK 0% CO2 UITSTOOT

De E-truck is breed inzetbaar. Met 0% CO2 uitstoot past dit voertuig in het duurzaam ondernemen. U kunt dit voertuig inzetten voor alle bestuurders die in het bezit zijn van een AM rijbewijs.

TERUGBETALING OP INVESTERING

De aankoop van een D-TRUCK of E-TRUCK zal zich terugbetalen en is zelfs geschikt voor de kleinere budgetten. Inzetbaar voor verschillende werkzaamheden. Keuze uit een Van of een Laadbak. Zeer veelzijdig en dan kunt u ook nog kiezen voor een dieselversie of voor 100% elekrisch.

HANDIGE FUNCTIES

Er is veel bergruimte in de cabine. Zo zijn er vakken in de deuren en ook in het middenconsole is ruimte om uw spullen in op te bergen. Tevens is er bij de voetenruimte van de passagier ruimte om iets op te bergen. En natuurlijk mogen we het dashboardkastje niet vergeten. De stoelen zijn gemaakt van materiaal die zorgen dat u niet in de stoel schuift en zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken. De vloer van de cabine is ook afwasbaar zodat u altijd in een schoon voertuig kunt rijden.

VEILIGHEID

De cabine en de deuren zijn verstevigd zodat u veilig bent. De panoramische voorruit zorgt voor een goed zicht om u heen. De koplampen geven goed licht zodat u goed gezien wordt en u ook zelf een goed overzicht heeft in het donker. Dit rijdt ontspannen omdat een goede lichtopbrengst rust geeft. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden die zorgen voor veiligheid. De snelheid van 45 km/h voor D-TRUCK en de E-TRUCK zorgen voor veilig rijden op alle wegen waar een 45 km voertuig mag rijden.

BROMMOBIEL CENTER BRABANT

Onderdeel van GVA Garage Vink Asten. Al sinds 1996 dealer van brommobielen en met name van het merk AIXAM. Dealer van de 45 km auto en bekend om de goede service. Een goed advies zodat men het juiste voertuig heeft voor een passend budget. We leveren door heel Nederland. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hiervoor geldt dat deze bij u opgehaald wordt en in bijna alle gevallen de volgende dag weer bij u terug komt.

Back to top