Bedrijfsvoertuig met alleen AM rijbewijs

AIXAM PRO BIEDT EEN OPLOSSING VOOR

AL UW MOBILITEITSBEHOEFTE.

D-Truck
D-truck laadbak
Aixam D truck laadbak
Aixam Pro E truck laadbak
E-truck Aixam Pro laadbak

AMBACHT

DETAILHANDEL

TUINIEREN

BEZORGING

De AIXAM D-Truck Van is een ideale oplossing voor wie een bedrijfswagen zonder autorijbewijs zoekt. Deze compacte en veelzijdige wagen heeft een dieselmotor en een ruime laadruimte waar u uw materialen veilig en droog kunt opbergen. Of u nu schilder, bouwer, klusser of reparateur bent, of in een magazijn werkt, de AIXAM Pro Van past bij elke branche. Ontdek de voordelen van deze unieke bedrijfswagen zonder autorijbewijs.

De Aixam D-Truck Laadbak is een praktische en veelzijdige brommobiel die u kunt gebruiken voor al uw transport- en afleveringsbehoeften. De laadbak heeft een laadoppervlakte van 2m2 en is voorzien van een antislip houten vloer. De zijpanelen van de laadbak zijn afneembaar en inklapbaar, waardoor u gemakkelijk kunt laden en lossen. De Aixam D-Truck Laadbak heeft een zuinige en betrouwbare Kubota dieselmotor die een maximumsnelheid van 45 km/u haalt. U kunt deze brommobiel besturen zonder autorijbewijs en profiteren van de 2 jaar garantie en pechservice van AIXAM.

De e-Truck Van van AIXAM is een duurzame en praktische oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften. Deze elektrische brommobiel heeft een laadvolume van 2,8m3 en een actieradius van 80km. U kunt hem besturen met een AM rijbewijs en hij is geschikt voor verschillende branches. De e-Truck Van is stil, zuinig en milieuvriendelijk.

Met de e-Truck Laadbak van AIXAM kunt u elektrisch rijden zonder autorijbewijs. Deze brommobiel heeft een ruime laadbak met een aparte afsluitbare opbergruimte voor uw gereedschap. De e-Truck Laadbak is milieuvriendelijk, stil en zuinig. Hij heeft een actieradius van 80 tot 110 km en een laadtijd van slechts 3,5 uur. Ontdek de voordelen van de e-Truck Laadbak en vraag een proefrit aan bij uw AIXAM dealer.

D-Truck Van – Past zich aan de vervoersbehoeften van u.

D-Truck Laadbak – Voor al uw klussen buitenshuis

E-truck Van 0% CO uitstoot ook in een bedrijfshal zeer verantwoord

E-truck Laadbak 100% elektrisch voor duurzaam onderhoud

AIXAM PRO

AIXAM PRO biedt u de beste oplossing voor uw professionele transportbehoeften, zonder autorijbewijs. Of u nu materialen, pakketten of gereedschappen moet vervoeren, AIXAM PRO heeft een model dat bij u past. U kunt kiezen uit de D-TRUCK (met een zuinige dieselmotor) of de e-TRUCK (met een milieuvriendelijke elektrische motor). Beide modellen hebben een ruim laadvolume, een laag brandstofverbruik en een hoog comfortniveau. AIXAM PRO profiteert van de technologie en ervaring van AIXAM, de Europese marktleider in brommobielen. Met AIXAM PRO kunt u rekenen op een betrouwbare, veelzijdige en veilige partner voor uw dagelijkse werkzaamheden.

SUPER COMPACT

Met de AIXAM PRO kunt u zonder autorijbewijs uw professionele transporttaken uitvoeren. Of het nu gaat om pakketten, gereedschappen of tuinafval, de AIXAM PRO biedt u een compacte, robuuste en zuinige oplossing. U kunt kiezen uit diesel- of elektrische modellen, met een open of gesloten laadbak. De AIXAM PRO is uw ideale partner voor uw dagelijkse werkzaamheden.

LAGE CO2 UITSTOOT D-TRUCK

De D-TRUCK 400 is een zuinige en milieuvriendelijke dieselwagen. Hij stoot slechts 77,9 g/km CO2 uit, wat veel lager is dan de Europese normen. Met deze diesel kiest u voor een duurzame en verantwoorde mobiliteit.

E-TRUCK 0% CO2 UITSTOOT

De Aixam E-Truck is een elektrische brommobiel die ideaal is voor duurzaam ondernemen. Deze compacte en gebruiksvriendelijke bestelwagen heeft geen CO2-uitstoot en kan door iedereen met een AM-rijbewijs bestuurd worden. De E-Truck heeft een laadvolume van 2,8m3 en een actieradius van 80km. U kunt de E-Truck leasen of kopen bij Garage Vink Asten, Hét brommobiel Center van Brabant en daarbuiten.

TERUGBETALING OP INVESTERING

Met een Aixam Pro kunt u uw bedrijf efficiënter en duurzamer maken. Of u nu kiest voor een D-TRUCK of een e-TRUCK, u profiteert van een compact en veelzijdig voertuig dat geen autorijbewijs vereist. U kunt goederen vervoeren, laden en lossen in de stad of op het platteland, met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Ontdek het assortiment van Aixam Pro bij Garage Vink Asten.

HANDIGE FUNCTIES

De Aixam Pro is een praktische en comfortabele brommobiel met veel bergruimte. U kunt uw spullen makkelijk opbergen in de vakken in de deuren, het middenconsole en de voetenruimte van de passagier. Ook heeft de Aixam Pro een ruim dashboardkastje. De stoelen zijn bekleed met een anti-slip materiaal dat ook nog eens eenvoudig schoon te maken is. De vloer van de cabine is afwasbaar, zodat u altijd in een hygiënisch voertuig kunt rijden. De Aixam Pro is ideaal voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veilige brommobiel.

VEILIGHEID

De cabine en de deuren zijn verstevigd zodat u veilig bent. De panoramische voorruit zorgt voor een goed zicht om u heen. De koplampen geven goed licht zodat u goed gezien wordt en u ook zelf een goed overzicht heeft in het donker. Dit rijdt ontspannen omdat een goede lichtopbrengst rust geeft. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden die zorgen voor veiligheid. De snelheid van 45 km/h voor D-TRUCK en de E-TRUCK zorgen voor veilig rijden op alle wegen waar een 45 km voertuig mag rijden.

BROMMOBIEL CENTER BRABANT

Brommobiel Center Brabant: uw betrouwbare dealer van AIXAM brommobielen

Bent u op zoek naar een 45 km auto van hoge kwaliteit en met een goede service? Dan bent u bij Brommobiel Center Brabant aan het juiste adres. Wij zijn onderdeel van GVA Garage Vink Asten en al sinds 1996 gespecialiseerd in brommobielen, met name van het merk AIXAM. Wij geven u graag een goed advies zodat u het juiste voertuig heeft voor een passend budget. Wij leveren door heel Nederland en halen uw brommobiel ook op voor onderhoud. In bijna alle gevallen krijgt u uw brommobiel de volgende dag weer terug. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een proefrit.

Back to top