Bekijk onze actuele voorraad brommobielen

aixam dtruck van

Maak kennis met de nieuwe Aixam D-Truck VAN

De AIXAM PRO is een professioneel voertuig waarin men zonder autorijbewijs mag rijden. De D Truck is multi inzetbaar en kan gebruikt worden voor alle werkzaamheden die veel laadvolume vragen maar waarin men wel comfortabel wil kunnen rijden. AIXAM PRO heeft met de D-Truck een model ontworpen waarin alle kennis en ervaring is verwerkt die jarenlang is opgedaan met de MEGA Transportvoertuigen.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je al met de D-Truck werken. Ideaal voor werkzaamheden voor jezelf of je bedrijf. Met deze D-Truck kom je goed en veilig voor de dag. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Geen wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

De voordelen van de nieuwe Aixam D-Truck VAN

Door de voordelen van de Aixam D-Truck VAN kom je al snel achter de toegevoegde waarde van deze brommobiel. Ze geven namelijk een duidelijk totaalbeeld met betrekking tot de functionaliteiten. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

Kleine bedrijfswagen

Een kleine bedrijfswagen komt in tal van situaties van pas. Niet alleen maakt dit je extra wendbaar, maar het scheelt ook in het sjouwen van spullen. Een dergelijke brommobiel komt bijvoorbeeld goed van pas als klusjesman, schilder, loodgieter of hovenier. Dankzij de compacte eigenschappen van dit voertuig rij je heel makkelijk tot op de gewenste locatie. Meer en meer bedrijven maken gebruik van dit alternatief. Zeker in de drukke gebieden biedt het een bijzonder handige oplossing.

d-truck van
brommobiel bedrijfswagen

Perfect voor vrije tijd

Daarnaast is deze Aixam D-Truck VAN ook bijzonder geschikt voor gebruik in je vrije tijd. Bijvoorbeeld wanneer je een hobby hebt waarbij je veel materialen moet vervoeren. Of puur om de dagelijkse zaken op een handige manier uit te voeren. Van het doen van boodschappen tot aan het helpen bij een verhuizing. Met de Aixam D-Truck VAN kun je daadwerkelijk alle kanten op. Een veel praktischer vervoermiddel ga je vandaag de dag niet snel vinden. Waar kun jij je brommobiel in je vrije tijd goed voor gebruiken?

Veel laadruimte

Met zijn capaciteit van 3m³ is de D-Truck VAN de ideale partner voor uw vervoersoplossingen in stedelijke en landelijke gebieden. Deze bestelwagen vertegenwoordigt een zeer economische keus in termen van investering en bedrijfskosten. Het voertuig is ergonomisch ontworpen: de verrassend ruime cabine en de lage laadhoogte (38 cm) maken de toegankelijkheid van personen en goederen eenvoudig en comfortabel. Met de D- Truck is het prettig manoeuvreren, ideaal voor het parkeren. Bovendien kan de Van worden ingezet als ‘rijdend visitekaartje’.

d-truck van
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam D-Truck Van beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

auto zonder rijbewijs
brommobiel bedrijfswagen

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een brommobiel bedrijfswagen is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam D-Truck VAN. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel bedrijfswagen, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de D-Truck de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Radio MP3/RDS/USB zonder CD speler – 251 €
 • Reflecterende stripset klasse I – 277 €
 • Stootstang achter – 241 €
 • Side bars – 399 €
 • Achteruitrijsignaal – 152 €
 • LED-Zwaailicht – 267 €
 • Driehoek + 2 LED-Zwaailichten – 1 390 €
 • Reservewiel – 193 €
 • Deurruiten VAN – 129 €
 • Reflecterende stripset klasse II – 308 €
 • Elektrische ramen – 276 €
 • Achteruitrijcamera – 319 €
 • Trekhaak – 749 €

Verkrijgbare kleuren

Aixam D-Truck VAN Wit

Wit

Aixam D-Truck VAN Marine Blauw

Marine Blauw

Aixam D-Truck VAN Zilver

Zilver

De nieuwe Aixam D-Truck VAN kopen of leasen?

Ben jij dus iemand die behoefte heeft aan een extra zakelijk voertuig? Bijvoorbeeld om belangrijke materialen mee te nemen naar verschillende locaties? Of merk je juist dat je in je vrije tijd een extra brommobiel nodig hebt om jezelf het leven een stuk makkelijker te maken? Dan is dit een ideaal moment om je slag te slaan.

Met de Aixam D-Truck vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Bij ons in de showroom zien we in toenemende mate dat dit een favoriet alternatief is. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsbusje of een tweede auto. Met een brommobiel bedrijfswagen kies je simpelweg voor een aantal unieke, vaste voordelen. Zoals het feit dat je nooit wegenbelasting heeft te betalen. Al deze kleine voordelen tellen op, waardoor je al snel uitkomt op een logische keuze.

Bekijk nu wat de mogelijkheden zijn met de Aixam D-Truck en probeer dit voertuig zelf eens uit. Na een testrit weet je tot in detail wat je te wachten staat. Binnen de kortste keren ga je er zelf al de openbare weg mee op

brommobiel bedrijfswagen

Veel optie mogelijkheden

Hiernaast hebben we enkele optie mogelijkheden afgebeeld. Standaard is deze auto al uitgevoerd met centrale deurvergrendeling en houten vloer voorzien van anti-slip. Optioneel wordt er vaak voor elektrische ramen gekozen, achteruitrijcamera en een radio met bluetooth.

Verder kunt u hem nog naar wens maken met achter deurramen, reflecterende strepen, trekhaak, led-zwaalicht, sidebar links, rechts en achter. Voor overige opties bekijk de optielijst.

Back to top