AIXAM DEALER

AIXAM DEALER

Aixam Design CompactAl sinds 1997  is Garage Vink Asten dealer van brommobielen is er veel ervaring opgedaan in verkoop en (schade) reparatie. Zij hebben een duidelijke keuze gemaakt voor het merk Aixam omdat dit merk zich overtuigend onderscheid van de andere merken. Aixam heeft altijd voorop gelopen in zijn ontwerpen en heeft veiligheid als speerpunt gemaakt in de ontwikkeling van hun voertuigen. De volledig Elektrische Aixam is hier onder meer een goed voorbeeld van. Daarbij is de afwerking erg goed en solide wat duidelijk te merken is tijdens het rijden. Aixam is de grootste fabrikant van brommobielen. Hierdoor is er veel knowhow aanwezig, ook uit de auto-industrie. Dit vertaald zich in een duidelijk kwaliteitsverschil. Aixam heeft naast de City, de Coupé en de Crossline ook de professionele D-Truck in haar assortiment. Dit is een vrachtwagen te besturen met een AM rijbewijs.Tevens geeft Aixam u ook de keuze uit een budget range, deze wordt verkocht onder de naam Minauto. Even veilig en solide als Aixam maar eenvoudiger uitgevoerd waardoor ze lager geprijsd zijn. Heeft u vragen over het assortiment of wilt u graag een proefrit maken? Neem dan contact op met Brommobiel Center Brabant.

Aixam assortiment

BROMMOBIELCENTER BRABANT uw AIXAM DEALER

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER BRABANT uw AIXAM DEALER ook voor Limburg en andere provincies

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top