info@garagevink.nl tel:0493696962 Heesakkerweg 22 5721 KP Asten +31 (0)493 69 69 62

Elektrische brommobiel Aixam GTI

elektrische brommobiel

Elektrische brommobiel? Maak kennis met de nieuwe Aixam Coupe GTI elektrisch

Met de Aixam Coupe GTI voel je je levendig en sportief. Deze elektrische brommobiel heeft een prachtig design met veel mooie details die de GTI een sportieve look geven. Je zult zeker de aandacht trekken met deze brommobiel, die je verrast met zijn sportiviteit. De GTI is een lust voor het oog en voor het hart. Je geniet van alle luxe die deze brommobiel te bieden heeft.

De Aixam Coupe GTI is een veilige en comfortabele manier om je te verplaatsen. Je kunt makkelijk je familie bezoeken of boodschappen doen met deze brommobiel. Aixam maakt iedereen gelukkig! Sommigen kiezen voor de Aixam Coupe GTI Elektrisch als extra auto. Geen gedoe met wegenbelasting of APK. Dat is pas handig!

Kom snel langs en maak een proefrit. Ervaar zelf de vrijheid die de Aixam Coupe GTI je geeft!

Sportief

De elektrische Aixam Coupe GTI is een geweldige elektrische brommobiel met een sportieve uitstraling. Deze brommobiel past bij iedereen die houdt van e mobility. De actieradius is ruim genoeg voor al je ritten en je kunt de brommobiel in slechts 3,5 uur weer opladen. De elektrische Aixam Coupe GTI is stil en duurzaam, en biedt je veel luxe en comfort. Dit is de perfecte brommobiel voor jou!

Waarom een volledig elektrische brommobiel?

Een nieuwe Aixam Coupe GTI Elektrisch is een geweldige keuze voor iedereen die wil genieten van een comfortabele en duurzame rit. Elektrisch rijden heeft veel voordelen, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. Met een elektrische brommobiel draag je bij aan het mogelijk maken van fossielvrij leven, want je hebt geen fossiele brandstoffen meer nodig om te rijden. Bovendien betaal je minder voor stroom dan voor benzine of diesel, en profiteer je van diverse fiscale voordelen die de overheid biedt om elektrisch rijden te stimuleren . Ook heb je minder onderhoudskosten en geen last van geluidsoverlast. En het belangrijkste: de Aixam Coupe GTI Elektrisch rijdt heerlijk! Met een actieradius van 120 kilometer kun je overal naartoe zonder zorgen. De Aixam Coupe GTI Elektrisch is dus de perfecte elektrische brommobiel voor jou!

elektrische brommobiel
elektrische brommobiel

Oplaadbaar via normaal stopcontact

U kunt de elektrische Aixam Coupe GTI eenvoudig thuis opladen via een gewoon stopcontact. U hoeft dus geen speciale voorzieningen te treffen. Het opladen kost minder dan € 2,- per 100 km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook gebruik maken van een openbare laadpaal. Deze elektrische brommobiel heeft geen beperkingen.

Elektrische brommobiel met praktisch comfort

De Coupe GTi is een brommobiel met een sportieve uitstraling en een hoog comfortniveau. U kunt deze 45 km-auto helemaal personaliseren met de vele opties die beschikbaar zijn. Zo kunt u kiezen voor Apple car play en Android auto, waarmee u de navigatie van uw telefoon op het scherm kunt zien. Stel uw Coupe GTI samen.

interieur coupe gti elektrisch
elektrische brommobiel

De voordelen van een elektrische brommobiel

Met een elektrische brommobiel van Aixam geniet je van vele voordelen:
– Je kunt hem opladen via een gewoon stopcontact van 220V
– Je stoot geen schadelijke gassen uit
– Je rijdt geruisloos en comfortabel
– Je betaalt slechts €2 per 100 km aan stroomkosten
– Je hebt een volle accu na 3,5 uur laden
– Je bespaart energie door het terugwinnen van stroom bij het afremmen en remmen
– Je hebt een wendbaar en dynamisch voertuig met alle moderne gemakken
Een elektrische brommobiel van Aixam is de ideale oplossing voor duurzame mobiliteit. Kom langs bij Brommobiel Center Brabant en ontdek het zelf!

Veiligheidskooi

AIXAM is een pionier op het gebied van veiligheid voor brommobielen. Al sinds 1988 voert AIXAM botsproeven uit met haar modellen aan de voor-, zij- en achterkant, terwijl dit niet wettelijk verplicht is. AIXAM is de enige brommobielproducent die al deze tests met succes heeft doorstaan.

veiligheidskooi
elektrische brommobiel

Elektrische brommobiel zonder wegenbelasting

Een elektrische brommobiel is een milieuvriendelijke en comfortabele manier om je te verplaatsen. Je hebt geen last van geluid of trillingen van de motor, want die is helemaal stil. Je kunt tot wel 80 kilometer rijden met een volle accu, die je binnen 3,5 uur weer kunt opladen. En het mooiste is: je betaalt geen wegenbelasting voor een elektrische brommobiel! Dat scheelt je een hoop geld per maand.

De Aixam Coupe GTI Elektrisch is een sportieve en stijlvolle elektrische brommobiel die je met een bromfietsrijbewijs mag besturen. Deze e-brommobiel heeft een modern design, een ruime kofferbak en een luxe interieur. De Aixam Coupe GTI Elektrisch is uitgerust met een krachtige elektromotor die zorgt voor een soepele en snelle acceleratie. Met deze elektrische brommobiel kun je genieten van het rijplezier zonder de nadelen van een benzineauto.

Wil je meer weten over de Aixam Coupe GTI Elektrisch of een andere elektrische brommobiel? Kom dan langs bij www.brommobielcenterbrabant.nl en laat je vrijblijvend informeren en adviseren door onze experts. Je kunt ook een proefrit maken om zelf te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van een elektrische brommobiel!

Beschikbare opties

 • ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler) – 599 €
 • Striping op motorkap, dak, spoiler en achterklep in contrasterende kleuren – 62 €
 • Dak en spoiler in kleur carrosserie (m.u.v. Marine Blauw en Zwart: Zilver) – 119 €
 • Optionele verwarming – 1 200 €
 • Saffier blauw dashboard (strip dashboard en binnenzijde portieren)
 • GTi bestickering portieren links en rechts – 155 €
 • Piano black dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren) – 67 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • AIXAM Connect 9″ Apple Car Play / Android auto – 729 €
 • Dashboard in kleur carrosserie (strip op dashbaord en in portieren)
 • Pioneer subwoofer (160W) – 480 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

elektrische brommobiel Aixam Coupe Elektrisch Parelmoer Rood

Parelmoer Rood / Dak Piano black

elektrische brommobiel Aixam Coupe Elektrisch Parelmoer Wit

Parelmoer Wit / Dak Piano black

elektrische brommobiel Aixam Coupe Elektrisch Saffier Blauw

Saffier blauw / dak Piano black

elektrische brommobiel Aixam Coupe Elektrisch Staalgrijs Mat

Staalgrijs mat / Dak Piano black

elektrische brommobiel Aixam Coupe Elektrisch Zwart

Zwart

De nieuwe Aixam Coupe GTI Elektrische brommobiel kopen of private leasen?

Als u op zoek bent naar een brommobiel die veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk is, dan is de Aixam Coupe GTI Elektrisch iets voor u.

Deze brommobiel heeft een sportief design en is uitgerust met alle comfort die u nodig heeft. U kunt genieten van een soepele en stille rit dankzij de elektrische motor. Bovendien bespaart u op brandstofkosten en draagt u bij aan een beter klimaat. Wilt u meer weten over de Aixam Coupe GTI Elektrisch of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

elektrische brommobiel
Back to top