Zonder Autorijbewijs

Aixam e-Truck laadbak

Maak kennis met de nieuwe Aixam e-Truck Van

E-TRUCK Laadbak is een veelzijdige oplossing voor uw bedrijf. Deze is 100% elektrisch en compact en te besturen met alleen een AM-rijbewijs waardoor deze breed inzetbaar is. Onder de laadbak bevindt zich een dichte en afsluitbare ruimte waar u al uw waardevolle gereedschap kunt opbergen zonder dat dit afdoet aan de laadruimte die u ervaart in de laadbak. De cabine is ruim en comfortabel en ergonomisch ingericht. De actieradius is afhankelijk van de omstandigheden tussen de 80 km en 130 km, gemeten volgens EU-verordering UE/134/2014*2018/295. Kosten van het laden zijn ongeveer € 2,- per 100 km elektrisch rijden.

 • Slechts in 3,5 uur laden voor een volledige lading via een 220v stopcontact
 • 0% CO uitstoot en 0% Geluidshinder zorgt voor een groot rijcomfort
 • Maximale koppel bij optrekken, perfecte rij eigenschappen en optimale wendbaarheid in alle omstandigheden
 • De cabine is in drie kleuren leverbaar en eventueel geheel naar wens te beletteren
 • Elektrische ramen en centrale deurvergrendeling (optie)
 • Houten vloer voorzien van anti-slip
 • De panelen van de laadbak zijn geheel naar beneden te klappen of te verwijderen
 • Laden aan een normaal geaard stopcontact

De voordelen van de nieuwe Aixam e-Truck Laadbak

Door de voordelen van de Aixam e-Truck Laadbak kom je al snel achter de toegevoegde waarde van deze brommobiel. Ze geven namelijk een duidelijk totaalbeeld met betrekking tot de functionaliteiten. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

Comfortabel model

Allereerst hebben we hier te maken met een zeer comfortabel model. Als chauffeur van een bedrijfswagen moet het wel comfortabel zijn om het te besturen. Wanneer dit namelijk niet het geval is, werkt het ontevredenheid en fouten in de hand. Het is daarom fijn om te weten dat de cabine van alle gemakken is voorzien. Instappen en rijden verloopt zonder problemen. Er is voldoende ruimte om je hierin vrij te bewegen. Al met al maakt het dat dit model op meerdere manieren inzetbaar is. Hoeveel elektrische bedrijfswagens kan jij op dit moment gebruiken?

Aixam Laadbak
elekrische 45km bedrijfswagen

Oplaadbaar via normaal stopcontact

De accu van de Aixam e-Truck Laadbak elektrisch kunt u via een normaal geaard stopcontact opladen. Dus u hoeft thuis geen speciale aanpassingen te maken. De kosten van het opladen zijn minder dan € 2,- per 100km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook laden via een openbare laadpaal. Deze elektrische 45km auto heeft geen beperkingen.

Praktisch comfort

De laadbakdelen zijn afneembaar en inklapbaar, waardoor het laden en lossen van grote of zware voorwerpen makkelijker wordt. Een Aixam laadbak is een praktisch en veelzijdig voertuig dat geschikt is voor diverse doeleinden. Een andere mogelijkheid om de Aixam e-Truck Laadbak aan te passen aan uw wensen is het kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een cabinerek, trekhaak of een bladrek (zoals afgebeeld) toevoegen om meer ruimte te creëren voor uw lading. Op deze manier kunt u uw Aixam Laadbak optimaal benutten voor uw werkzaamheden.

Aixam e-Truck Laadbak
Aixam e-Truck Laadbak

Alleen AM-rijbewijs nodig

Voor de Aixam e-Truck heb je alleen een AM-rijbewijs nodig. Dit betekent dat het dus op 16-jarige leeftijd al mogelijk is om dit voertuig te besturen. Bovendien kunnen ook de medewerkers zonder autorijbewijs ermee aan de slag. Hiermee ligt de drempel nog wat lager om met deze bedrijfswagens aan de slag te gaan. Met een maximumsnelheid van 45 km per uur is de kans op gevaarlijke situaties minimaal. Bovendien is het gewoon mogelijk om met dit model bedrijfswagen de openbare weg op te gaan.

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

eAixam e-Truck Van
Aixam e-Truck Laadbak

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een 45km auto is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam e-Truck elektrisch. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de e-Truck de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Radio MP3/RDS/USB zonder CD speler – 251 €
 • Reflecterende stripset klasse I – 277 €
 • Stootstang achter – 241 €
 • Side bars – 399 €
 • Optionele verwarming (Webasto) – 1 760 €
 • LED-Zwaailicht – 267 €
 • Cabinerek Laadbak – 599 €
 • Driehoek + 2 LED-Zwaailichten – 1 390 €
 • Bladrek Laadbak – 1 560 €
 • Reservewiel – 193 €
 • Reflecterende stripset klasse II – 308 €
 • Elektrische ramen – 276 €
 • Trekhaak – 749 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

Aixam e-Truck Laadbak Wit

Wit

Aixam e-Truck Laadbak Marine Blauw

Marine Blauw

Aixam e-Truck Laadbak Zilver

Zilver

De nieuwe Aixam e-Truck Laadbak kopen of leasen?

Heb je als bedrijf dus op korte termijn behoefte aan nieuwe bedrijfswagens? En kies je dan het liefst voor een moderne oplossing, die aan meerdere eisen voldoet? Dan is de kans groot dat je al snel bij de Aixam e-Truck Laadbak uitkomt. Zeker in combinatie met het feit dat het om een duurzaam model gaat. Daarmee is dit in alle opzichten de bedrijfswagen van de toekomst. En dat terwijl deze al in het heden verkrijgbaar is.

Bekijk direct welk model van de Aixam e-Truck Laadbak het beste aansluit op de gewenste werkzaamheden. Zoals gezegd, zijn er verscheidende opties mogelijk om aan u wensen te voldoen. De juiste configuratie is dan essentieel om precies op de gewenste functionaliteiten in te spelen. Wacht niet langer dan nodig is en vraag op korte termijn een proefrit aan. Het duurt dan niet lang voordat je beseft wat de toegevoegde waarde voor het bedrijf in de praktijk gaat zijn.

Elektrische brommobiel bedrijfswagen
Back to top