Voor al uw Aixam modellen kunt u terecht bij Garage Vink Asten

Aixam modellen

Leuk dat u naar onze Aixam modellen kijkt. Zoals u ziet is er veel keuze in modellen en uitvoeringen. De City is compact en wendbaar en biedt comfort aan de inzittenden. De Coupé is langer en heeft meer laadruimte dan de compacte versie. De vormgeving is eigentijds en modern. De Crossover is de grootste van de Aixam modellen met een zeer grote laadruimte. Ook de instap is zeer aangenaam en de zithoogte is hoog zodat ook het uitstappen zeer eenvoudig gaat. Voor welk model gaat u?.

Alle Aixam modellen snel leverbaar

Alle Aixam modellen zijn op voorraad zodat u na aankoop snel kunt rijden. Wij komen de Aixam van uw keuze bij u thuis afleveren. De meesten vinden het fijn als we samen in uw eigen vertrouwde omgeving rijden zodat u vertrouwd raakt met uw nieuwe Aixam.

Kwaliteit en betrouwbaar

Brommobiel Center Brabant is onderdeel van Garage Vink Asten. Wij zijn gevestigd tussen Helmond en Weert, dit is in het zuidoosten van Brabant nabij Eindhoven. We leveren door heel Nederland en zijn al sinds 1996 Aixam dealer. Hier zijn we trots op. De Aixam modellen onderscheiden zich in kwaliteit en dat merk je. Wij hebben al heel lang laten zien dat we een betrouwbare partner zijn in 45 km oplossingen. Kwaliteit vinden we belangrijk. We zijn een familiebedrijf en dat merkt u. Persoonlijke benadering en heldere uitleg.

Back to top