Elektrische auto zonder rijbewijs

Aixam eCity Sport, 0% geluidshinder

Elektrische auto zonder rijbewijs kopen? Wij leveren thuis met uitgebreide instructie!

elektrische auto zonder rijbewijs

Elektrische auto zonder rijbewijs? Maak kennis met de nieuwe Aixam City elektrisch

Ontdek de elektrische auto zonder rijbewijs van Aixam, de auto van de toekomst! Deze volledig elektrische wagen biedt u e Mobility en volledige vrijheid in één!

Of u nu 16 jaar of ouder bent, of een senior die graag zelfstandig blijft, de Citycar is de perfecte keuze voor u. U rijdt veilig, comfortabel en milieuvriendelijk met deze Aixam. Bovendien bespaart u geld, want u betaalt geen wegenbelasting en geen APK. Ideaal als extra auto of als eerste auto!

Waar wacht u nog op? Kom langs bij Brommobielcenter Brabant en maak een proefrit met de Citycar. U zult versteld staan van de rijervaring!

Duurzame mobiliteitsoplossing

Gebruik de elektrische auto zonder rijbewijs voor korte trips, woon-werkverkeer en alle andere ritten of u nu een stads- of plattelandsavonturier bent. Citycar is de beste manier om uw werk, uw universiteit en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rij je zonder zorgen.

Elektrische auto zonder rijbewijs is de perfecte citycar

Een nieuwe Aixam elektrische auto zonder rijbewijs is meer dan alleen een comfortabele en stijlvolle brommobiel. Het is ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor de toekomst. Met de Aixam Citycar rijdt u namelijk 100% elektrisch en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien maakt u geen lawaai in de stad en draagt u bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

De Aixam Citycar is de ideale brommobiel voor wie elektrisch rijden wil ervaren zonder in te leveren op kwaliteit en design. Kom snel naar www.brommobielcenterbrabant.nl en ontdek de voordelen van de Aixam elektrische Citycar!

elektrische auto zonder rijbewijs
elektrische auto zonder rijbewijs

Oplaadbaar via normaal stopcontact

Met de Aixam City Elektrisch rijdt u duurzaam en comfortabel. U kunt de accu van deze elektrische auto zonder rijbewijs eenvoudig thuis opladen via een normaal stopcontact. U hoeft dus geen speciale aanpassingen te doen. Het opladen kost u minder dan € 2,- per 100 km. En als u onderweg bent, kunt u ook gebruik maken van een openbare laadpaal met een adapter of verloopstekker. Deze elektrische 45km auto is geschikt voor elke situatie.

Elektrische auto zonder rijbewijs met sportieve uitstraling

De City Sport is een moderne en sportieve brommobiel die je overal naartoe brengt. Hij is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera voor extra veiligheid en gemak. De City Sport is ideaal voor in de stad, maar ook voor daarbuiten. Hij valt op door zijn mooie details en zijn compacte maar ruime design. Met de City Sport geniet je van elke rit.

elektrische auto zonder rijbewijs
elektrische auto zonder rijbewijs

De voordelen van een elektrische auto zonder rijbewijs

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden met een brommobiel van www.brommobielcenterbrabant.nl. Je kunt je brommobiel eenvoudig opladen via een normaal stopcontact, zonder dat je schadelijke stoffen uitstoot. Je geniet van een stille en comfortabele rit, terwijl je ook nog eens geld bespaart. Je betaalt namelijk maar €2 per 100 km! Bovendien laadt je accu zichzelf op als je afremt of remt, waardoor je nog efficiënter rijdt. En dankzij de lage snelheid en de moderne uitrusting van je brommobiel, kun je je makkelijk verplaatsen in de stad. Ervaar zelf hoe leuk en handig een elektrische auto zonder rijbewijs is!

Veiligheidskooi

AIXAM is een toonaangevend merk in de wereld van brommobielen. De fabriek hecht veel waarde aan de veiligheid van haar klanten en voert al sinds 1988 uitgebreide crash tests uit met al haar modellen. AIXAM test niet alleen de voorkant, maar ook de zijkant en de achterkant van de brommobielen op hun weerstand tegen botsingen. Dit is meer dan wat de wet voorschrijft. Hiermee is Aixam de enige brommobielproducent die al deze tests met vlag en wimpel heeft gehaald.

veiligheidskooi
elektrische auto zonder rijbewijs

Elektrische auto zonder rijbewijs zonder wegenbelasting

Een Citycar is een moderne en duurzame manier om je te verplaatsen in de stad. Met een Citycar hoef je geen wegenbelasting te betalen, ook niet als je kiest voor de elektrische versie. Bovendien heb je geen autorijbewijs nodig, alleen een AM Rijbewijs. Dat betekent dat je al vanaf je 16e zelfstandig kunt rijden met een Citycar. Een elektrische auto zonder rijbewijs is dus perfect voor jongeren die graag vrijheid van mobiliteit willen ervaren. Maar ook voor ouderen is het een comfortabele en veilige optie.

Beschikbare opties

  • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
  • Alarmsysteem – 108 €
  • AIXAM Connect 9″ Apple Car Play / Android auto – 729 €
  • Rode accenten exterieur
    Dak, Spiegelkapjes, Rand mistlampen voor – 120 €
  • AIXAM Concert 4 luidsprekers: woofers + tweeters (2x370W) – 156 €

Beschikbare accessoires

  • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
  • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

elektrische auto zonder rijbewijs Aixam City Sport Elektrisch Saffier Blauw

Saffier Blauw / dak Zwart
146 €

elektrische auto zonder rijbewijs Aixam City Sport Elektrisch Titanium

Titanium / dak Zwart
146 €

elektrische auto zonder rijbewijs Aixam City Sport Elektrisch Wit

Wit / dak Zwart

elektrische auto zonder rijbewijs Aixam City Sport Elektrisch Zwart

Zwart
146 €

De nieuwe Aixam City elektrische auto zonder rijbewijs kopen of private leasen?

Als je op zoek bent naar een elektrische auto zonder rijbewijs die zowel jong als oud aanspreekt, dan is de Aixam City Elektrisch iets voor jou. Deze Citycar is comfortabel, veilig en betrouwbaar en biedt je meer vrijheid en zelfstandigheid dan een gewone auto. De Aixam City Elektrisch is uitgerust met alle moderne gemakken en heeft een bovengemiddelde prestatie. Ben je benieuwd naar deze Citycar of wil je hem zelf uitproberen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

elektrische auto zonder rijbewijs
Back to top