Aixam Coupé is sierlijk vormgegeven

We hebben de keuze uit 2 Coupe's:

De Coupe is het sportieve model van Aixam. Keuze uit twee uitvoeringen. De Sport is het instapmodel. Standaard al compleet uitgevoerd. De GTI is de sportiefste Coupe. Met kuipstoelen en blauwe remklauwen en gordels.

Aixam Coupe

De Coupe is qua design heel sierlijk wat ‘m dan ook meteen heel bijzonder maakt. In het oog springt meteen de overgang van het dak naar de achterzijde. Een goed zicht zorgt ervoor dat je veilig kunt parkeren. De luxe afwerking met een standaard achteruitrijcamera in de Premium en de GTI zorgt voor extra gemak. Al met een AM rijbewijs mag je de weg op!.

Brommobiel Center Brabant

Wij leveren de brommobiel van je keuze af bij je thuis. Overal in Nederland en België. We zijn onderdeel van Garage Vink. Sinds 1995 gevestigd in Asten, dit is onder de rook van Eindhoven tussen Helmond en Weert. Maar ook dichtbij de grens van Limburg. Een familiebedrijf en dat merk je. Doordat we een persoonlijke benadering belangrijk vinden en we echt luisteren naar wat u belangrijk vindt komen we samen met u tot de beste keuze.

Instructie

Uiteraard krijgt u een instructie in uw nieuwe Aixam. Misschien gaat u van een schakelauto over naar een automatische bediening. Dat is heel makkelijk maar wel fijn om een goede uitleg te krijgen en even te oefenen om er vertrouwd mee te raken. Dit vinden wij heel belangrijk en daarin maken we dus echt het verschil.

Back to top