Venray

Van Venray naar Asten

Vanuit Venray naar Asten

Venray

Woon je in Venray of omgeving en ben je op zoek naar een brommobiel? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen! GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Venray

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Venray. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Venray naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Hij heeft een lage CO2 uitstoot en heeft het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Als enige brommobielmerk durft AIXAM 5 jaar garantie te geven op de motor en 24 maanden op rest van het voertuig. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Venray naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Afstand Venray Asten

Vanuit Venray  is het 29 kilometer (via N270) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 32 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Venray naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Venray afgeleverd

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Venray afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de brommobiel vanuit Venray naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat! De kortste weg om met de brommobiel vanuit Venray naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de provinciale weg van Venray via Ysselsteyn, Deurne, Vlierden en Ommel naar Asten.
Een hele mooie weg door ons geliefde Brabant.

Back to top