U woont in Meijel en wilt graag een brommobiel kopen?

Meijel

Het brommobiel center van het Zuiden is GVA Garage Vink in Asten. Niet voor niets het grootste aanbod in Brabant en Limburg. Woont u in Meijel of in de omgeving zoals Neerkant, Grashoek, Panningen, Ospel en bent u op zoek naar een brommobiel? Kom dan zeker eens in Asten kijken. Al 25 jaar een begrip in Noord en midden Limburg. Met de grootste voorraad nieuwe brommobielen heeft u altijd een grote keus. Bent u op zoek naar een gebruikte brommobiel. Ook dan bent u bij GVA Garage Vink aan het juiste adres. Wij gaan alleen voor 100% betrouwbaar en zeker. U krijgt vanaf het bedrag van € 4500 de uitgebreide brommobielgarantie. U hebt keuze uit verschillende prijsklassen. Voor advies of oplossingen op maat zijn wij graag uw partner.

Verkoop brommobielen in Meijel

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Meijel. Aixam is Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM is groot in zijn innovatieve ontwerp, in zijn zeer hoge Veiligheids standaard en zijn kwalitatief hoge afwerking. Daarbij heeft AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Deze heeft maar liefst een actieradius van tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur. Deze E-AIXAM mag zich met recht een ware topper noemen. En wat het helemaal mooi maakt, hij kan gewoon via uw eigen stopcontact opgeladen worden. Geen laadpaal heeft u ervoor nodig. Waar u ook naar toe gaat. U hoeft zicht nooit geen zorgen te maken of u wel genoeg stroom heeft. Hoe eenvoudig kan het zijn!

Er zijn meer dan genoeg redenen om eens vanuit Meijel naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Kiest u voor de meest verkochte diesel van Aixam? Dan koopt u een echter topper. Want de Kubota dieselmotor met zijn 6KW motor en zijn zeer lage CO2 uitstoot is een motor die door veel professionals gebruikt wordt. Onverslijtbaar en hij behoort tot het absolute topsegment. Met gemak heeft deze motor het A label verkregen. En over de brandstofkosten hoeft u zich echt geen zorgen meer te maken. Met 1 liter brandstof haalt u met gemak 30 km. Het mooie is dat u geen APK plicht meer hebt, u betaald ook geen wegenbelasting meer. Op een nieuwe Aixam krijgt u 24 maanden garantie. Uiteraard geldt dit voor de onderdelen als ook voor het arbeidstarief. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Meijel naar GVA Garage Vink Asten te komen.

Afstand Eindhoven Asten

Vanuit Meijel is het 13 kilometer (N279) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 13 minuten zal zijn.

Routebeschrijving om van Meijel naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u in Meijel thuis afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Meijel

 

En heeft u de brommobiel van uw keuze bij ons gevonden dan brengen wij deze bij u thuis. Wij geven een daar een uitgebreide instructie en leggen alle functies uit. We maken u helemaal wegwijs. Ook gaan we een stuk rijden met u in uw nieuwe brommobiel zodat u wat kan wennen. Dit doen we in uw eigen vertrouwde omgeving waar u alle wegen en kruispunten kent. De bedoeling is dat u vol vertrouwen zelf overal (weer) naar toe kunt gaan. Wij vinden het erg belangrijk om de tijd te nemen voor de aflevering. Laat het allemaal rustig op u inwerken. Wij checken alle brommobielen voordat ze bij ons weggaan uitgebreid en zorgen dat u, ook als u een gebruikte brommobiel koopt, 100% zeker op weg gaat.

Met de brommobiel vanuit Meijel naar Asten komen?

Wij hebben een haal- en brengservice en u hoeft niet zelf naar ons toe te komen voor onderhoud. Maar dit kan natuurlijk wel!  De kortste weg om met de brommobiel vanuit Meijel naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de parallelweg van Meijel naar Asten Heusden. U houdt dan Someren aan. GVA Garage VInk Asten zit aan de provinciale weg Asten, Someren, Heeze. Het kan niet missen. U rijdt door een prachtig stukje van Limburg naar Brabant. En dat maar op 13 kilometer afstand!

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Meijel ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Enkele reviews van klanten uit Eindhoven

  • PrettigA.P.M. uit Eindhoven
  • Als er problemen zijn met de auto proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen.A. uit Eindhoven
  • Service – Deskundigheid  – Prijs/Kwaliteit : 10Albert uit Eindhoven
  • Service: 8 Deskundigheid: 8 Prijs/Kwaliteit: 8Theo uit Eindhoven
  • Ik ben al 12 jaar klant bij Garage Vink en ben erg tevreden. Mijn eerste Aixam kocht ik in 2001 en intussen heb ik al mijn derde brommobiel bij hen gekocht. De service is uitstekend, het zijn aardige mensen. Als ik niet zelf kan komen komen ze mijn brommmobiel halen. De volgende dag wordt hij dan weer teruggbebracht.

    Marcel uit Eindhoven

  • Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs/Kwaliteit: 10Jos uit Eindhoven
Back to top