Citycar Minauto Cross

Bekijk onze actuele voorraad brommobielen

citycar Liessel

Maak kennis met de nieuwe Aixam Minauto Cross

Stap in de Aixam Minauto Cross en u zult meteen de ruimte ervaren die deze CityCar biedt. Ook voor diegenen die lang zijn zullen een heel goede zit ervaren. De Aixam Minauto Cross is de grootste in zijn klasse. Dit merkt u ook qua laadruimte. Deze is gelijkvloers zodat alles wat u meeneemt makkelijk kunt in- en uitladen. Een rollator of een rolstoel is geen enkel probleem. Je rijdt deze CityCar met een AM Rijbewijs.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kom je met deze Cross goed en veilig voor de dag. Maar ook voor de senior is het ideaal om familie te bezoeken en de boodschappen te kunnen blijven doen. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Sommigen willen deze Aixam Minauto Cross als extra auto. Geen wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

De unieke details van de nieuwe Aixam Minauto Cross

De Aixam Minauto Cross heeft een aantal unieke eigenschappen, waardoor deze Citycar aantrekkelijk is voor iedereen. Maak hier kennis met de Cross misschien is deze wel perfect voor u.

Bovengemiddeld ruim interieur

Het verrassend ruime interieur is een van de belangrijkste kenmerken van de Aixam Minauto Cross. Ook lange mensen zitten comfortabele door de riante been- en hoofdruimte. Bovendien heeft de Cross een bovengemiddelde bagageruimte, waarin gemakkelijk de boodschappen of een rollator vervoerd kunnen worden.

citycar interieur
citycar

Aantrekkelijk design

De Aixam Minauto Cross is een CityCar die zeer gewaardeerd wordt door het aantrekkelijke ontwerp. Deze Cross heeft de uitstraling van een SUV waardoor deze robuust is en door de vele mogelijke accessoires nog stoerder kunt laten ogen. Maar ook in de standaard uitvoering is het een echte budget topper. De afwerking is van een hoog niveau en dit maakt deze Aixam Minauto Cross een gewilde CityCar.

Praktisch comfort

Met een ongeëvenaarde capaciteit van de bagageruimte verlegt de Minauto Cross de grenzen van ruimte en functionaliteit. De combinatie van comfort, uitrusting en ruimte geeft u een unieke reiservaring. Deze Citycar heeft een laadruimte van 1100 liter! Denk groot, dan is Minauto Cross uw partner.

citycar
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam Minauto Cross beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
citycar

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een Citycar is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Minauto Cross. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een Citycar, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de Cross de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
 • Reservewiel met krik – 184 €
 • Airconditioning – 1 550 €
 • Autoradio MP3/RDS/USB/Bluetooth (geen CD) – 181 €
 • Chroomlook dakrails – 70 €
 • Chroomlook elementen buitenzijde
  Deurlijsten, spiegelkapjes – 96 €
 • AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB – 482 €

Verkrijgbare kleuren

parelmoer rood

Parelmoer Rood

parelmoer wit

Parelmoer Wit

zilver metallic

Zilver Metallic

zwart metallic

Zwart Metallic

De nieuwe Aixam Minauto Cross kopen of private leasen?

De Aixam Minauto Cross is de ideale Citycar voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De Cross is bovengemiddeld ruim en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt de Cross niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam Minauto Cross of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

(Voor onze auto site klik hier.)

citycar
Back to top