Kijk naar de voorraad

Rijbewijs verlopen

  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Rijbewijs verlopen

Rijbewijs verlopen – u kunt met het AM rijbewijs toch nog rijden in een 45 km auto

Wanneer uw autorijbewijs is verlopen dan behoudt u het het AM rijbewijs. Deze raakt u niet kwijt. U kunt een geldig AM rijbewijs aanvragen bij uw gemeente. Hiervoor neemt u een identiteitsbewijs mee (ID kaart of een paspoort) tezamen met een recente pasfoto van u. Het AM rijbewijs ligt dan binnen enkele dagen klaar om opgehaald te worden.                                                                                                                                   

Rijbewijs verlopenVoorbeeld van AM categorie

<<  Aixam Compact    << Aixam Coupé    << Aixam Break     << Voorraad Brommobielen

Afgekeurd voor het (auto) rijbewijs ?

Keuringseisen zijn gebaseerd op het rijden in een personenauto die een maximale snelheid van 130 km/h mogen rijden op een snelweg en 80 km/h op provinciale wegen. Omdat u met een brommobiel niet harder rijdt dan 45 km/h kunt u vaak nog wel rijden in een 45 km auto.

Weet u niet zeker of u nog wel in een brommobiel kunt rijden? Vraag uw (huis) arts of hij vindt dat u met deze beperkte snelheid kunt rijden. Vaak is dit nog mogelijk. Dus ook al is uw rijbewijs verlopen of bent u afgekeurd dan nog kunt u zelfstandig uw mobiliteit behouden. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Bij het brommobielcenter van Brabant & Limburg heeft u de grootste keus in mooie en betrouwbare brommobielen. Hét brommobielcenter van het Zuiden is al meer dan 22 jaar een vertrouwd adres. Kwaliteit, service en betaalbaarheid vinden we belangrijk en is daarom een speerpunt binnen ons bedrijf. Het is ook uit dit oogpunt dat we alleen een 45 km auto verkopen waar we zelf voor honderd procent achter staan.

Omdat we Aixam dealer zijn is er een grote voorraad nieuwe en gebruikte brommobielen aanwezig. Naast Aixam verkopen we ook de merken Microcar en Ligier.

U kunt een keuze maken uit verschillende prijsklassen en bouwjaren. Doordat de voorraad zo ruim is staat er altijd wel een brommobiel die het beste bij u en/of uw budget past. Is uw budget niet (geheel) toereikend dan is het mogelijk om de brommobiel van uw keuze middels een (gedeeltelijke) financiering te kopen. De looptijd is instelbaar naar gelang het maandelijkse bedrag dat u wilt of kunt missen

 

Back to top