Minauto en veiligheid

[meteor_slideshow slideshow=”minauto”]

MINAUTO is een brommobiel die profiteert van de alom geprezen expertise van AIXAM. AIXAM is al 30 jaar marktleider in brommobielen en beschikt over een solide ervaring en grote kennis als het gaat om de constructie van autorijbewijsvrije voertuigen. Op het gebied van veiligheid is AIXAM onovertroffen, MINAUTO is met deze kennis ontworpen en gebouwd. Met een Minauto rijdt je een nieuwe brommobiel voor de prijs van een tweedehandse. Je rijd hem al voor € 8.650,–

ACTIVE VEILIGHEID

Grote gelaagde voorruit, grote functionele buitenspiegels en krachtige verlichting aan de voor- en achterzijde zorgen voor goed zicht waardoor er goed zicht is op het overige verkeer.      De positie en bediening van het instrumentenpaneel is eenvoudig maar doeltreffend. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden zodat her geen spullen door het voertuig schuiven.

PASSIEVE VEILIGHEID

In de Minauto zjn technologie en uitrusting zijn samengevoegd voor uw veiligheid.
Dankzij haar vier onafhankelijk geveerde wielen, metpseudo Mac Pherson driehoek ophanging voor en de wiel ophangarmen met spiraalveren achter, is de wegligging onberispelijk. De stabiliteitstesten (o.a. chicane, slalom) bij een snelheid van 45km per uur zijn optimaal geslaagd. De banden zorgen voor een vaste weglegging en een goede manoeuvreerbaarheid.

 

BESCHERMING VOOR DE INZITTENDEN

Het concept van MINAUTO in geval van botsingen.
De prioriteit van Minauto: u beschermen
Het samenvoegen van materiaal en technologie zorgt voor optimale veiligheid van bestuurder en passagier. Het hightech ontwerp van uw MINAUTO slaagt met vlag en wimpel bij alle botsproeven.
Een dubbel omhulsel voor een unieke bescherming.
De Minauto beschikt over een zeer stijf ontwikkeld chassis van geperst aluminium en een carrosserie van thermogevormde ABS PMMA. Net als bij belangrijke autoconstructeurs worden materialen gebruikt waarmee schokken in eerste instantie worden opgevangen. Bij een grote botsing blijkt de ingenieus gevormde kooiconstructie een zeer grote weerbaarheid te hebben.

Back to top