Mevrouw Heckert uit Gemert over haar Aixam brommobiel

Arina Vink van Brommobielcenter Brabant doet verslag
Mevr. M.W.M. Heckert, 81 jaar, uit Gemert
Vandaag ben ik bij mevrouw Heckert in Gemert. Aan haar stel ik de vraag waarom zij voor AIXAM gekozen heeft.

“Sinds december vorig jaar rij ik AIXAM. Tijdens een keuring kreeg ik te horen dat ik, om het autorijbewijs te behouden, een rijproef moest

Mevr. M.W.M. Heckert, 81 jaar, uit Gemert Vandaag ben ik bij mevrouw Heckert in Gemert.

Mevr. M.W.M. Heckert, 81 jaar, uit Gemert

afleggen alsook een heel traject zou moeten doorlopen. Dit zou ieder jaar weer terugkomen. Het AM rijbewijs mocht ik behouden en een brommobiel zou een oplossing kunnen zijn “
Mevrouw Heckert is kordaat en staat midden in het leven. Ze heeft meerdere hobby’s, o.a. bridgen en fitnessen in Beek en Donk, en ze wil niet op haar zelfstandigheid inleveren . Zo rijdt ze zelf nog overal heen. “Ik ga graag winkelen, dan rij ik naar Veghel maar vooral ook naar Uden omdat daar zo’n gezellig winkelcentrum is. Ik heb familie in Utrecht wonen, dan parkeer ik mijn AIXAM bij het station in Helmond en neem de trein naar Utrecht. Ik blijf dezelfde dingen doen die ik voorheen ook deed. Het gaat wat langzamer maar dit vind ik helemaal niet erg.” Zondags haalt ze een vriendin op in Erp en rijden samen naar de kerk. En iedere donderdag is het Martha-dag. “Ik heet Martha en mijn vriendin ook. donderdag is onze leuke dingen doe-dag.”


Ondanks de aanvankelijke tegenvaller dat ik niet meer in een gewone auto rij is het alternatief AIXAM erg fijn. Ik zeg wel eens tegen mijn vriendinnen: Rij maar met me mee, dan zie je hoe fijn het gaat. Ik ben blij met AIXAM!

Arina Vink
GVA Garage Vink Asten
 
Back to top