Voorraad

Brommobielen voor Weert en omgeving

Brommobielcenter Brabant en Limburg
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Brommobielen voor Weert en omgeving

Mobiel blijven in Weert en omgeving.

Woont u in Weert en wilt u ook kunnen blijven rijden als u geen autorijbewijs (meer) hebt? Zoekt u een betrouwbare brommobiel of een leuke stadsauto?

GVA Garage Vink is de grootste brommobieldealer voor Weert en omgeving. Heel veel keuze in zowel nieuwe- alsook gebruikte brommobielen. Zo staan er ruim 30 mooie brommobielen in verschillende prijsklassen. Tevens krijgt u op alle brommobielen boven € 4.500,- de uitgebreide brommobielgarantie. Sinds 1995 is Garage Vink dealer van het merk Aixam. Maar ook voor de merken Ligier en Microcar bent u er aan het juiste adres. Er is veel ervaring in het onderhoud van alle andere merken brommobielen. Zo moet u denken aan Chatenet, Bellier maar ook JDM, Ligier en Micorcar en Birol. Tevens is er een grote voorraad onderdelen aanwezig zodat een reparatie snel kan worden uitgevoerd. U hoeft zicht geen zorgen te maken om de brommobiel te brengen of te halen. Deze wordt bij u opgehaald en komt de volgende dag weer bij u terug. .

Garage Vink is gevestigd in Asten. Dealer van het merk AIXAM brommobielen. AIXAM staat voor gegarandeerde kwaliteit. Dit ziet u en dit merkt u. Daarnaast is Aixam uitgeroepen tot Veiligste brommobiel door de ANWB. Kom eens vrijblijvend binnenlopen. we beantwoorden graag al uw vragen.

 

 

 

 

Back to top