Ysselsteyn

Woont u in Ysselsteyn en wilt u een brommobiel kopen?

Woont u in Ysselsteyn en wilt u een brommobiel kopen?

Ysselsteyn

Woon je in Ysselsteyn of omgeving en ben je op zoek naar een brommobiel? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen! GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Ysselsteyn

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Eindhoven. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Ysselsteyn naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Met zijn lage CO2 uitstoot heeft deze uiteraard het A milieulabel gekregen. Met een ultra laag brandstofverbruik tankt u met een glimlach. Maar liefst 30 km rijden en dat met maar 1 liter brandstof. Dit houdt in dat met een volle tank tot wel meer dan 375 km gereden kan worden. Wegenbelasting hoeft u voor de brommobiel niet te betalen. Ook hoeft deze niet APK gekeurd te worden. En of u nu kiest voor een nieuwe brommobiel of voor een gebruikte brommobiel. U gaat zorgeloos op weg. Er zijn heel veel redenen om vanuit Ysselsteyn naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Afstand Ysselsteyn Asten

Vanuit Ysselsteyn is het 23 kilometer (N270) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur  24 minuten zal zijn

Routebeschrijving om van Ysselsteyn naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Ysselsteyn afgeleverd

Aixam brommobiel grashoek

De brommobiel wordt thuis bij u afgeleverd. Dus ook in Ysselsteyn

 

Wanneer u de brommobiel van uw keuze heeft gekocht, komen wij deze thuis bij u in Ysselsteyn afleveren. Wij rijden met u mee zodat u alvast kunt wennen aan uw brommobiel. De bediening is erg eenvoudig maar veel mensen vinden het fijn om de eerste keer rijden in een nieuwe auto dat er iemand naast zit die eventueel uitleg geeft waar nodig. Wij nemen hier ook de tijd voor. Wij zijn tevreden als u dit ook bent.

Met de brommobiel vanuit Ysselsteyn naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met  de brommobiel vanuit Eindhoven naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de provinciale weg van Eindhoven via Geldrop, Heeze en Someren naar Asten.
Een hele mooie weg door ons geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto) Rijbewijsvrij rijden in Ysselsteyn ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van tevreden klanten uit Ysselsteyn en omgeving

  • Ervaring: Vakkundig onderhoud aan mijn brommobiel. Hulp wordt snel geboden, ook bij kleine zaken. En erg prettig, afspraak = afspraak, fijn contact, kortom: helemaal mijn garage!Karel uit Ysselsteyn
  • Ervaring: Mijn ervaring is zeer positief met dit bedrijf. Ze zijn klantgericht en ik ben zeer tevreden over de service. Ik vind dat ze een eerlijk advies geven bij de aankoop en het onderhoud. Ook de factuur is erg inzichtelijk. Daarnaast zijn ze erg behulpzaam.P. uit Venraij
  • Ervaring: We hebben garage Vink leren kennen bij de aanschaf van een brommobiel voor onze dochter. De contacten verliepen naar volle tevredenheid. Vooral de haal en breng service is geweldig.Marja uit Oostrum
  • Ervaring: GOEDE SERVICE EN ERG KLANTVRIENDELIJK.TOPAd uit Luyksgestel
Back to top