U woont in Panningen en wilt graag een brommobiel kopen?

Panningen

Komt u uit Panningen of omgeving en zoekt u naar een brommobiel? Kom dan naar het grootste brommobiel center van Brabant & Limburg. GVA Garage Vink Asten, bekend om de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de regio. Veel keuze in verschillende prijsklassen. Maar alle brommobielen zijn van hoge kwaliteit. Alleen waar wij voor 100% achter staan worden door ons verkocht. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Panningen

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Panningen & omgeving. Niet voor niets is met kop en schouders AIXAM de Europees Marktleider in brommobielen. Dit komt omdat Aixam een hoge norm hanteert voor veiligheid, kwaliteit en innovatie. En dat zien onze klanten. Daarbij zijn wij trots dat Aixam als enige brommobielmerk een Elektrische brommobiel presenteert. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich het paradepaard van de brommobielen noemen. En wat helemaal mooi is, u kunt deze gewoon via het stopcontact laden. Niets geen laadpalen, overal waar u wilt kunt u het accupakket voltanken . als dit niet gemakkelijk is. Geen tijd voor onzekerheid het is tijd voor duurzaamheid.

Heel veel redenen om eens vanuit Panningen naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar onderschat zeker ook de Kubota dieselmotor van AIXAM niet. Deze is een echte topper. Stil en niet voor niets kiezen de professionals voor Kubota. Lange levensduur in combinatie met een zeer lage CO2 uitstoot maakt deze motor meer dan de moeite waard. Met gemak heeft hij het A milieulabel gekregen. Van het tanken wordt je echt vrolijk ! 30 kilometer rijden en dat met maar 1 liter brandstof. En dan te bedenken dat er 16 liter in de tank gaat. Dat is heel lang rijden voor heel weinig geld. En het mooie is, u betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Panningen naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Afstand Panningen Asten

Vanuit Panningen is het 23 kilometer (via N279) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 25 minuten zal zijn

Routebeschrijving om van Panningen naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Panningen afgeleverd

 afleveren brommobiel

Afleveren brommobiel in Panningen

 

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gekocht dan wordt deze bij u in Panningen afgeleverd. Wij vinden het belangrijk dat u veilig op weg kunt daarom krijgt u van ons een zorgvuldige instructie en rijden wij met u mee zodat u alvast kunt wennen in uw nieuwe brommobiel. Hier nemen wij echt de tijd voor. Wij zijn tevreden als u dit ook bent. Heeft u een gebruikte brommobiel bij ons gekocht? U kunt er zeker van zijn dat deze een onderhoudsbeurt heeft gekregen.

Met de brommobiel vanuit Panningen naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met de brommobiel vanuit Panningen naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via Beringe Grashoek Liessel naar Asten.
Een hele mooie weg door een heel mooi stuk Limburg en Brabant. Op een steenworp afstand van ons is het mooi Klok en Peelmuseum gevestigd. U zou dit meteen kunnen combineren met een bezoek aan ons. Meer dan de moeite waard!

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Eindhoven ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van klanten uit Eindhoven

  • PrettigA.P.M. uit Eindhoven
  • Als er problemen zijn met de auto proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen.A. uit Eindhoven
  • Service – Deskundigheid  – Prijs/Kwaliteit : 10Albert uit Eindhoven
  • Service: 8 Deskundigheid: 8 Prijs/Kwaliteit: 8Theo uit Eindhoven
  • Ik ben al 12 jaar klant bij Garage Vink en ben erg tevreden. Mijn eerste Aixam kocht ik in 2001 en intussen heb ik al mijn derde brommobiel bij hen gekocht. De service is uitstekend, het zijn aardige mensen. Als ik niet zelf kan komen komen ze mijn brommmobiel halen. De volgende dag wordt hij dan weer teruggbebracht.

    Marcel uit Eindhoven

  • Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs/Kwaliteit: 10Jos uit Eindhoven
Back to top