U woont in Nederweert en hebt interesse in een brommobiel?

Nederweert en Weert

Zoekt u een brommobiel en woont u in de omgeving van Weert en Nederweert dan moet u zeker eens naar Asten komen. In 25 auto minuten bent u bij het grootste brommobiel center van Brabant en Limburg en bent u verzekerd van een grote keuze en koopt u altijd een betrouwbare brommobiel. Alleen als een brommobiel 100% wordt deze bij ons verkocht. Zo weet u dat u altijd kwaliteit koopt en veel zorgeloze kilometers kunt rijden. Al 25 jaar een betrouwbare partner in Noord en midden Limburg en Brabant. Uiteraard krijgt u ook op onze gebruikte brommobielen een zekerheid garantie en weet u dat u goed zit.

Verkoop brommobielen in Nederweert

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Nederweert en Weert. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert al jaren in VEILIGHEID innovatie en Esthetische en functionele vormgeving. Als enige presenteert AIXAM een vol Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur kan deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En wat daarbij helemaal mooi is, u kunt deze moeiteloos opladen via het stopcontact in uw garage. U bent niet afhankelijk van een laadpaal en hoeft geen moeite te doen voor een aanvraag.

Heel veel redenen om vanuit Nederweert of Weert naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Ook de dieselmotor van AIXAM is van hoge kwaliteit. Met zijn lage CO2 uitstoot en het moeiteloos verkregen A milieulabel is deze brommobiel een echte topper. Het brandstofverbruik is extreem laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. U krijgt op uw nieuwe Aixam Brommobiel 24 maanden algehele garantie. Er zijn heel veel redenen om eens Nederweert naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Afstand Nederweert Asten

Vanuit Nederweert is het 15 kilometer (via N266) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 15 minuten zal zijn

Routebeschrijving om van Nederweert naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Nederweert afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Nederweert

 

Heeft u eenmaal een de brommobiel van uw keuze bij ons gevonden dan brengen we deze bij u aan huis in Nederweert. U krijgt van ons een uitgebreide instructie en we gaan samen met u in uw eigen vertrouwde omgeving een stuk rijden. U kunt dan wennen aan uw nieuwe brommobiel. Wij nemen echt de tijd voor de aflevering.

Met de brommobiel vanuit Nederweert naar Asten komen?

Wij hebben een eigen haal- en brengservice. U kunt hier rustig gebruik van maken. Maar natuurlijk kunt u ook zelf naar ons toe komen met uw brommobiel. U kunt via Ospel, Ospeldijk naar ons rijden. U houdt dan Asten-Heusen aan en via Asten rijdt u in de richting van Someren. Wij zijn gevestigd aan de provinciale weg tussen Geldrop, Heeze en Asten.

Meer informatie over (Auto) Rijbewijs vrij rijden in Nederweert ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van tevreden klanten uit Nederweert en omgeving

  • Ervaring: Dit is een zeer goed bedrijf. Punctueel, service gericht, goede kwaliteit en niet te duur. Bijzonder vriendelijke eigenaar!Erwin uit Weert
  • Ervaring: Wij zijn zeer tevreden. Snel en uitstekende service.R. uit Wijk
  • Ervaring: Onderheidsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd. Prima en vriendelijke benadering.Gerard uit Nederweert
  • Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs/Kwaliteit: 9Theo uit Weert
  • Heel prettige ervaring. Afspraken worden nagekomen. Al mijn tweede Aixam gekocht bij henM. uit Altweerterheide
  • Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs/Kwaliteit: 10Jos uit Eindhoven
Back to top