Brommobiel Onderhoud

  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Brommobiel Onderhoud

Een brommobiel heeft, afhankelijk van het merk, om de 5.000 km een servicebeurt nodig. Niet iedereen haalt dit aantal kilometers per jaar. In dat geval wordt geadviseerd om de brommobiel ieder jaar een onderhoudsbeurt te geven. Het is belangrijk om deze niet over te slaan omdat uw brommobiel hierdoor langer mee zal gaan en ook de veiligheid gewaarborgd blijft.

Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en het technisch team weet precies waar ze op moeten letten om eventuele gevolgschade in de toekomst te voorkomen. Worden er defecten geconstateerd dan zal er eerst contact met u opgenomen worden en u krijgt een prijsopgave voor reparatie. Pas na uw goedkeuring zullen we tot reparatie overgaan.

Haal- en brengservice

U hoeft niet zelf naar ons toe te komen. Wij hebben een haal- en brengservice, daar kunt u gerust gebruik van maken.  Uw brommobiel wordt in bijna alle gevallen de volgende dag weer bij u teruggebracht. Uiteraard kunt u ook zelf naar ons toe komen. Maak van te voren wel een afspraak dan wordt uw brommobiel ingepland en hoeft u niet onnodig lang te wachten.

 

Nieuwe brommobiel gebruikte brommobielen

Back to top