Beste Koop Brommobielen

Aixam Beste Koop brommobielen

Assortiment Aixam

Assortiment Aixam

AIXAM Beste Koop 45 km auto45 kilometer auto

Aixam staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de rijeigenschappen. Dit maakt Aixam tot een betrouwbare keuze. Doordat Aixam veel investeert in innovatie en deze doorlopend toepast maakt Aixam haar reputatie waar als beste koop. Door de ANWB is de Aixam Crossline uitgeroepen tot veiligste brommobiel. AIXAM is HIER verkrijgbaar.

Rijeigenschappen

Het is zeer prettig rijden in AIXAM. De materialen zorgen voor weinig trillingen zodat de motor rustig loopt ook bij een hoger toerental. De schokdempers zorgen ook op oneffen wegen en over drempels voor een rustige en stabiele demping. De wegligging is goed. Het nemen van bochten en rijden op een rotonde is voor AIXAM geen enkel probleem. Hij blijft stabiel en is goed hanteerbaar. De comfortabele stoelen zorgen voor een stevige zit. Het ABS remsysteem zorgt voor een effectieve remweg. Zelfs op gladde wegen is de remweg aantoonbaar korter. Op GTI is ABS standaard. Op andere modellen is de optioneel verkrijgbaar.

Veel keus in modellen

Aixam heeft een grote range aan modellen en uitvoeringen. Het grootste model is de Crossover. Deze heeft een stoere 4X4 look en is verkrijgbaar in Pack, Evo en Premium. Is iemand op zoek naar een elegante of sportieve 45 km auto dan is Coupé een juiste keus. Ook hier zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De meest sportieve en uitgebreide is de GTI met standaar ABS. Er is ook de Premium of de EVO. Ook kan men kiezen voor het compacte model City, De ideale stadauto die zeer makkelijk overal te parkeren is. Er zijn hiervan zelfs maar liefs vier uitvoeringen. De Pack is het instapmodel. Toch liever wat meer luxe dan is daar de Evo. De meest luxe uitvoering van City is Premium. Liever een sportief compact model dan heeft Aixam ook daar het antwoord op. Met GTO rijdt men sportief en compact.

De motor

Ook hier geeft AIXAM te kiezen. Kiest u voor DIESEL? Dan heeft Aixam een nieuwe KUBOTA motor die voldoet aan de EURO 4 normen. Kubota, met meer met meer dan 250.000 gemonteerde motoren, heeft hiermee als partner van Aixam een nieuwe fase bereikt. De uitstoot sluit naadloos aan bij de nieuwe normen die in de Europese wet zijn vastgelegd. Hierdoor zijn de motoren in Aixam duidelijk veel schoner en dat is beter voor de leefomgeving. De Kubota motor is efficiënt en geeft een nieuwe impuls aan het plezier tijdens het rijden. Het vermogen is toegenomen naar maar liefst 8 PK. Daardoor is de motor krachtiger en een stuk stiller dan zijn voorganger. Kubota staat al jaren bekend om zijn hoge betrouwbaarheid. Niet voor niets monteert Aixam de Kubota in haar voertuigen.

Volledig Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is bezig met een gestage opmars. Er zijn steeds meer elektrische auto’s in het verkeer. AIXAM heeft met e-Aixam het antwoord op duurzaam rijden. Met een actieradius van maar liefst tussen 70 en 110 km en een oplaadduur van maar 3,5 uur een subliem alternatief op de dieselmotor. Het mooie is dat deze middels een normaal geaard stopcontact geladen kan worden. Er hoeft geen laadpaal geïnstalleerd te worden. Daardoor is er volledige vrijheid om te laden. U hebt de keuze uit de volgende modellen: eAIXAM Coupé en wanneer men liever het compacte model wil dan is eAIXAM City een goede keuze.

ABS Remsysteem

Als enige 45 kilometer auto heeft AIXAM een ABS remsysteem op haar modellen. Door ABS is de remweg altijd recht en veel korter. ABS voorkomt  ongelukken! Zelfs op gladde- en besneeuwde wegen heeft AIXAM een effectieve remweg.

Carrosserie en Chassis

Veiligheid Aixam

De carrosserie werkt samen met het chassis tot een zeer stevig omhulsel. Zij zijn zo ontworpen dat de inzittende beschermt zijn. Dit komt door de gebruikte materialen. De inwendige rolkooiconstructie zorgt voor een stevige basis en het buitenmateriaal is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is buigzaam. Zo kunnen zij de schokken in eerste instantie op vangen. Alleen AIXAM onderwerpt haar modellen uitgebreid aan crashtesten. Het is de combinatie van het chassis en de body die zorgt voor VEILIGHEID.

Meest verkochte brommobiel

AIXAM is sinds 1995 is AIXAM de meest verkochte brommobiel in Europa en in Nederland. Wilt u meer informatie over AIXAM. Neem dan contact op met Garage Vink Asten zij kunnen u meer vertellen over AIXAM

 

Back to top