Aixam eCity Sport, 0% geluidshinder

elektrische citycar

Maak kennis met de nieuwe Aixam City elektrisch

Voor jong en oud het maakt niet uit! De volledig elektrische Citycar van Aixam is de rijervaring van de toekomst! e Mobility en volledige vrijheid in één!

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kom je met deze City goed en veilig voor de dag. Maar ook voor de senior is het ideaal om familie te bezoeken en de boodschappen te kunnen blijven doen. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Sommigen willen deze Aixam City Elektrisch als extra auto. Geen wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

Duurzame mobiliteitsoplossing

Gebruik de elektrische Citycar voor korte trips, woon-werkverkeer en alle andere ritten of u nu een stads- of plattelandsavonturier bent. Citycar is de beste manier om uw werk, uw universiteit en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rij je zonder zorgen.

De perfecte citycar

Maar waarom zou je volledig elektrisch willen rijden? Naast het fijne rijcomfort dat de nieuwe Aixam elektrische Citycar gaat bieden draagt elektrisch rijden ook bij aan een betere toekomst. Dit omdat de Aixam Citycar natuurlijk 0% uitstoot heeft en dus volledig emissievrij rijdt. Daarnaast zorgt elektrisch rijden ook voor minder geluidsoverlast binnen de stad waardoor de Aixam City Elektrisch de perfecte Citycar is.

elektrische citycar
citycar

Oplaadbaar via normaal stopcontact

De accu van de Aixam Crossover Elektrisch kunt u via een normaal geaard stopcontact opladen. Dus u hoeft thuis geen speciale aanpassingen te maken. De kosten van het opladen zijn minder dan € 2,- per 100km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook laden via een openbare laadpaal. Deze elektrische 45km auto heeft geen beperkingen.

Sportieve uitstraling

Deze mooie City Sport heeft een eigentijdse uitstraling en heeft een sportieve look. Standaard geleverd met achteruitrijcamera. Mooie Citycar voor in de stad maar natuurlijk ook daarbuiten. Dankzij de mooie details een echte uitblinker. Compact maar toch ruim. Met deze sportieve City kom je overal waar jij wezen wilt.

elektrische citycar
elektrisch city car

De voordelen van een elektrische brommobiel

 • Laden bij een normaal stopcontact
 • Geen uitstoot!
 • Fluisterstil rijden
 • Ongeveer €2 per 100 km
 • 3,5 uur voor een volledige lading via een 220V stopcontact
 • Energie terugwinning: de accu wordt opgeladen tijdens het afremmen en remmen
 • Ongelofelijke dynamiek en wendbaarheid bij lage snelheid
 • Voorzien van alle moderne gemakken die je verwacht op een volledige elektrische Citycar

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
aixam city elektrische car

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een Citycar is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam City Elektrisch. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de City de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
 • Optionele verwarming – 1 200 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • Rode accenten exterieur
  Dak, Spiegelkapjes, Rand mistlampen voor – 120 €
 • AIXAM Concert 4 luidsprekers: woofers + tweeters (2x370W) – 156 €
 • AIXAM connect 7″: 7″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 243 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 185 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 153 €

Verkrijgbare kleuren

aixam ecity sport parelmoer rood

Parelmoer rood / dak Zwart 146 €

aixam ecity sport saffier blauw

Saffier Blauw / dak Zwart 146 €

aixam ecity sport titanium

Titanium / dak Zwart 146 €

aixam ecity sport wit

Wit / dak Zwart

aixam ecity sport zwart

Zwart 146 €

De nieuwe Aixam City Elektrisch kopen of private leasen?

De Aixam City Elektrisch is de ideale Citycar voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De City is bovengemiddelde Citycar en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt deze Citycar niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam City Elektrisch of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

citycar elektrisch
Back to top