Aixam Coupe GTI elektrisch

elektrische brommobiel

Maak kennis met de nieuwe Aixam Coupe GTI elektrisch

Aixam Coupe GTI is temperamentvol en heeft een heel sportief karakter. Uitgerust met mooie details geven de GTI een sportieve uitstraling. Ontworpen om op te vallen en om opgemerkt te worden. Ja, om gezien te worden. De GTI zal u dan ook echt verrassen met haar sportiviteit. GTI heeft een echte aantrekkingskracht op haar omgeving. Uitgerust met alle denkbare luxe, helemaal voor uw genoegen.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kom je met deze Coupe goed en veilig voor de dag. Maar ook voor de senior is het ideaal om familie te bezoeken en de boodschappen te kunnen blijven doen. Aixam maakt werkelijk iedereen blij! Sommigen willen deze Aixam Coupe GTI Elektrisch als extra auto. Geen wegenbelasting en geen APK. Als dat niet makkelijk is!

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

Sportief

Deze sportieve elektrische brommobiel is de top in e mobility. De sportiefste elektrische brommobiel die iedereen past. Met een ruime actieradius en korte oplaadtijd van slechts 3,5 uur is de elektrische Aixam Coupe GTI de ideale stille en duurzame oplossing. Luxe en comfort zijn verenigd in deze mooie brommobiel.

Waarom volledig elektrisch?

Maar waarom zou je volledig elektrisch willen rijden? Naast het fijne rijcomfort dat de nieuwe Aixam Coupe GTI Elektrisch gaat bieden draagt elektrisch rijden ook bij aan een betere toekomst. Dit omdat de Aixam Coupe natuurlijk 0% uitstoot heeft en dus volledig emissievrij rijdt. Daarnaast zorgt elektrisch rijden ook voor minder geluidsoverlast binnen de stad waardoor de Aixam Coupe GTI de perfecte elektrische brommobiel is.

elektrische brommobiel
elektrische brommobiel

Oplaadbaar via normaal stopcontact

De accu van de Aixam Coupe GTI Elektrisch kunt u via een normaal geaard stopcontact opladen. Dus u hoeft thuis geen speciale aanpassingen te maken. De kosten van het opladen zijn minder dan € 2,- per 100km. Met een adapter of verloopstekker kunt u ook laden via een openbare laadpaal. Deze elektrische brommobiel heeft geen beperkingen.

Praktisch comfort

De Coupe GTi is een echte sport brommobiel; stoer, sportief en uitgerust met alle denkbare luxe. Door de vele mogelijke opties mogelijk kunt u de Coupe GTi helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Precies zoals u hem hebben wil. Met de optie Apple car play en Android auto raakt u nooit de weg kwijt. De navigatie van uw telefoon is dan makkelijk op het scherm te weergeven. Configureer uw eigen Coupe!

interieur coupe gti elektrisch
elektrische brommobiel

De voordelen van een elektrische brommobiel

 • Laden bij een normaal stopcontact
 • Geen uitstoot!
 • Fluisterstil rijden
 • Ongeveer €2 per 100 km
 • 3,5 uur voor een volledige lading via een 220V stopcontact
 • Energie terugwinning: de accu wordt opgeladen tijdens het afremmen en remmen
 • Ongelofelijke dynamiek en wendbaarheid bij lage snelheid
 • Voorzien van alle moderne gemakken die je verwacht op een volledige elektrische brommobiel

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
elektrische brommobiel

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een elektrische brommobiel is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Coupe GTI Elektrisch. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een brommobiel, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de Coupe de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD (Remkrachtverdeler) – 599 €
 • Dak en spoiler in kleur carrosserie (m.u.v. Marine Blauw en Zwart: Zilver) – 119 €
 • Optionele verwarming (Webasto) – 1 200 €
 • Saffier blauw dashboard (strip dashboard en binnenzijde portieren)
 • GTi bestickering portieren links en rechts – 155 €
 • Piano black dashboard (strip op dashboard en binnenzijde portieren) – 67 €
 • Alarmsysteem – 108 €
 • AIXAM Connect 9″ Apple Car Play / Android auto – 729 €
 • Dashboard in kleur carrosserie (strip op dashbaord en in portieren)
 • Pioneer subwoofer (160W) – 480 €
 • AIXAM connect 7″: 7″ touchscreen tablet – Apple car play en Android auto – 243 €

Beschikbare accessoires

 • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 185 €
 • Oplaadkabel 6 meter – 153 €

Verkrijgbare kleuren

aixam coupe elektrisch parelmoer rood

Parelmoer Rood / Dak Piano black

aixam coupe elektrisch parelmoer wit

Parelmoer Wit / Dak Piano black

aixam coupe elektrisch saffier blauw

Saffier blauw / dak Piano black

aixam coupe elektrisch staalgrijs mat

Staalgrijs mat / Dak Piano black

aixam coupe elektrisch zwart

Zwart

De nieuwe Aixam Coupe GTI Elektrisch kopen of private leasen?

De Aixam Coupe GTI Elektrisch is de ideale brommobiel voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De Coupe is bovengemiddeld sportief en voorzien van alle gemakken. Daarmee biedt de Coupe niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam Coupe Elektrisch of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

elektrische brommobiel
Back to top