Valkenswaard

Vanuit Valkenswaard naar Asten

Valkenswaard

Woon je in Valkenswaard of omgeving en ben je op zoek naar een brommobiel? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen! GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Valkenswaard

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Valkenswaard. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Valkenswaard naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. De nieuwe Euro 4 motor voldoet aan de moderne milieu eisen en genereert maar liefs 8 pk. Daardoor is deze Kubota motor sterker en stiller geworden. Daarom heeft deze motor een lage CO2 uitstoot en het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. De fabriek geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Eindhoven naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Afstand Valkenswaard naar Asten

Vanuit Valkenswaard is het 26 kilometer (via A67) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 24 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Valkenswaard naar Asten te rijden

Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps vanuit Valkenswaard naar Asten

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Valkenswaard afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Valkenswaard

U brommobiel wordt in Valkenswaard afgeleverd

 

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Valkenswaard afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de brommobiel vanuit Valkenswaard naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met  de brommobiel vanuit Valkenswaard naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de provinciale weg van Valkenswaard naar Leende. Van Leende rijdt u naar Heeze. Van Heeze rijdt u door naar Someren. U komt dan langs de prachtige Strafrechter Heide. Via de Provinciale weg richting Asten. Komt u over het Kanaal dan bent u er bijna. Wij zitten aan de linker kant. U kunt via de Rotonde zo naar ons toe rijden. Het is een prachtig stukje rijden door ons zo geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Valkenswaard?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

 

Back to top