Rocks Electric van Aixam

rocks electric

Maak kennis met de nieuwe Aixam City Rocks Electric

Extreem compact van buiten, slim gemaakt van binnen. De nieuwe Aixam City Rocks Electric is een zelfverzekerd designstatement met opvallende details.

Ontdek de elektrische auto zonder rijbewijs van Aixam, de auto van de toekomst! Deze volledig elektrische wagen biedt u e Mobility en volledige vrijheid in één!

Waar wacht u nog op? Kom langs bij Brommobielcenter Brabant en maak een proefrit met de City Rocks Electric. U zult versteld staan van de rijervaring!

Voor iedereen

Voor jong en oud het maakt niet uit! De volledig elektrische City Rock Electric uitvoering van Aixam is de rijervaring van de toekomst! Urban Mobility en volledige vrijheid in één!

Aixam City Rocks Electric de perfecte citycar

Een nieuwe Aixam Rocks Electric is meer dan alleen een comfortabele en stijlvolle brommobiel. Het is ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor de toekomst. Met de Aixam City rijdt u namelijk 100% elektrisch en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien maakt u geen lawaai in de stad en draagt u bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

De Aixam City Rocks Electric is de ideale brommobiel voor wie elektrisch rijden wil ervaren zonder in te leveren op kwaliteit en design. Kom snel naar langs in de showroom en ontdek de voordelen van de Aixam elektrische Citycar!

rocks electric
elektrische auto zonder rijbewijs

Oplaadbaar via normaal stopcontact

Met de Aixam City Elektrisch rijdt u duurzaam en comfortabel. U kunt de accu van deze elektrische auto zonder rijbewijs eenvoudig thuis opladen via een normaal stopcontact. U hoeft dus geen speciale aanpassingen te doen. Het opladen kost u minder dan € 2,- per 100 km. En als u onderweg bent, kunt u ook gebruik maken van een openbare laadpaal met een adapter of verloopstekker. Deze Aixam City Rocks Electric is geschikt voor elke situatie.

Compact, maar zeker niet klein, City Rocks Electric

Zo compact als de City Rocks Electric van buiten is, biedt hij van binnen voldoende hoofdruimte, zelfs voor langere mensen. In de Rocks Electric geniet je van een perfect zicht rondom. Dit maakt het gemakkelijk om ontspannen en zelfverzekerd door de stad te rijden. Een comfortabele rijpositie en voldoende ruimte voor een passagier. Wie neem jij mee?

rocks electric
rocks electric

De voordelen van een elektrische auto zonder rijbewijs

De City Rocks Electric van Aixam is een ruime en comfortabele stadsauto met een vlakke kofferbak. Het heeft een eigentijds design en een stijlvolle afwerking die past bij de huidige tijd. Het dashboard is robuust en automotive, de bestuurder heeft een zonneklep, de voorruit is gelaagd en de kofferbak kan 422 liter aan bagage en boodschappen meenemen.

Veiligheidskooi

AIXAM is een toonaangevend merk in de wereld van brommobielen. De fabriek hecht veel waarde aan de veiligheid van haar klanten en voert al sinds 1988 uitgebreide crash tests uit met al haar modellen. AIXAM test niet alleen de voorkant, maar ook de zijkant en de achterkant van de brommobielen op hun weerstand tegen botsingen. Dit is meer dan wat de wet voorschrijft. Hiermee is Aixam City Rocks Electric de enige brommobielproducent die al deze tests met vlag en wimpel heeft gehaald.

veiligheidskooi
rocks electric

De voordelen van een City Rocks Electric

Met een City Rocks Electric van Aixam geniet je van vele voordelen:
– Je kunt hem opladen via een gewoon stopcontact van 220V
– Je stoot geen schadelijke gassen uit
– Je rijdt geruisloos en comfortabel
– Je betaalt slechts €2 per 100 km aan stroomkosten
– Je hebt een volle accu na 3,5 uur laden
– Je bespaart energie door het terugwinnen van stroom bij het afremmen en remmen
– Je hebt een wendbaar en dynamisch voertuig met alle moderne gemakken
– Je hebt 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar pechservice

Een elektrische brommobiel van Aixam is de ideale oplossing voor duurzame mobiliteit. Kom langs bij Brommobiel Center Brabant en ontdek het zelf!

Beschikbare opties

  • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
  • Optionele verwarming – 1 200 €
  • 14″ 155/65R14 “16 spaaks” zilverkleurige lichtmetalen velgen – 353 €
  • Alarmsysteem – 108 €
  • Achteruitrijcamera – 108 €

Beschikbare accessoires

  • Type 2 kabeladapter (verloopstuk voor laadpaal) – 195 €
  • Oplaadkabel 6 meter – 183 €

Verkrijgbare kleuren

Aixam City Pack Electric Mallard Blauw

Mallard Blauw metallic

Aixam City Pack Electric Parelmoer Rood

Parelmoer Rood

Aixam City Pack Electric Parelmoer Wit

Parelmoer Wit

Aixam City Pack Electric Titanium

Titanium metallic

Aixam City Pack Electric Zilver

Zilver metallic

De nieuwe Rocks Electric kopen of private leasen?

Als je op zoek bent naar een elektrische auto zonder rijbewijs die zowel jong als oud aanspreekt, dan is de Aixam City Rocks Elektric iets voor jou. Deze Rocks is comfortabel, veilig en betrouwbaar en biedt je meer vrijheid en zelfstandigheid dan een gewone auto. De Aixam City Rocks Electric is uitgerust met alle moderne gemakken en heeft een bovengemiddelde prestatie. Ben je benieuwd naar deze Citycar of wil je hem zelf uitproberen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Brommobiel Center Brabant is al sinds 1995 Aixam dealer. We hebben daarnaast een autobedrijf (GVA Garage Vink Asten) waar we occasions aanbieden en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan personenauto’s. Tevens hebben we hier een grote voorraad aan diverse onderdelen liggen voor zowel brommobielen als gewone auto’s.

rocks electric
Back to top