Reparatie brommobiel

Voor reparatie en onderhoud van uw brommobiel

Kijk naar het assortiment

Onderhoud en reparatie aan uw Brommobiel

Om een brommobiel in goede conditie te houden heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Dit is belangrijk voor uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw 45 km auto. GVA Garage Vink Asten is hét brommobiel center van Brabant en Limburg. We hebben een uitgebreide en professionele werkplaats waarin deskundige monteurs uw brommobiel in topconditie houden. U weet zeker dat het onderhoud betaalbaar en van hoge kwaliteit is. Ons advies is om niet te besparen op het onderhoud van brommobielen.

Geen verrassingen

Wij geven u van te voren een schatting van de kosten en overleggen met u als er tijdens het onderhoud onverwachte zaken aan het licht komen.

Alle merken

We verzorgen het onderhoud aan alle merken 45 km auto’s. Met al meer dan 22 jaar ervaring, de eerste brommobiel verkochten we in 1996, hebben we heel veel ervaring en know-how in huis. We onderhouden Aixam, Microcar en Ligier. Maar ook voor het onderhoud van een ander merk bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhouds intervallen

De fabrikanten schrijven een onderhoudsinterval van 5.000 km voor. Wij adviseren u om dit ook op te volgen als u lang plezier van uw brommobiel wilt hebben. Wanneer versleten of defecte onderdelen niet tijdig vervangen worden kunnen deze gevolgschade veroorzaken. Het spreekt voor zich dat de kosten van de gevolgschade vele malen hoger liggen dan de vervanging van één enkel onderdeel. Ons technisch team weet precies waar ze op moet letten zodat problemen tussen de onderhoudsbeurten vrijwel nihil zijn.

Wij kijken uw brommobiel op tal van punten na

Als expert op het gebied van brommobielen kijken we uw brommobiel op tal van punten na zodat er door een klein defect geen grotere gevolgschade kan optreden. Daarom is het zo belangrijk dat bij de aangegeven kilometerstanden het onderhoud laat uitvoeren. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Haal en brengservice

Bijna al onze klanten maken gebruik van onze haal en brengservice. Heel makkelijk en u hoeft hier niet te blijven wachten of iemand te regelen die u haalt en brengt. Als u een afspraak maakt dan plannen wij het zo in dat deze de volgende dag weer bij u terug komt. Alleen in uitzonderlijke gevallen zoals bijvoorbeeld schade zal deze tussenliggende tijd langer.

GVA Garage Vink Asten

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring in brommobielen. Naast verkoop en onderhoud van de 45 km auto verkopen we ook onderdelen van brommobielen. We hebben een ruim magazijn en kunnen u vaak al meteen uit voorraad leveren. Vragen over onderdelen  

Aixam Onderdelen

Ga naar voor het bestellen van Aixam onderdelen naar onze webshop

Aixam onderdelen 

Schade aan uw brommobiel

Heeft uw brommobiel onverhoopt schade opgelopen dan is dit natuurlijk heel vervelend. U wilt deze zo snel mogelijk vakkundig gerepareerd hebben. Dit is echter zeer specialistisch werk en vraagt een heel andere techniek dan de reparatie aan een auto. We zien wel eens een schadereparatie aan een brommobiel die niet naar behoren is uitgevoerd. Dat vinden we jammer en het hoeft ook niet. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe we de schade reparatie het beste kunnen uitvoeren zodat uw 45 km auto er weer als nieuw uitziet. Wij regelen ook de expertise met de verzekering zodat u er geen werk mee heeft. We halen uw brommobiel bij u op en deze komt gerepareerd en al weer bij u terug.

Ruitschade

Schade aan de ruit van uw brommobiel dan kan dit beperkt zijn tot een sterretje in de voorruit. Deze kunnen we dit voor u repareren. U ziet er dan bijna niets meer van en het risico van een scheur is hiermee ook weggenomen. Maar als een ster inmiddels een scheur geworden is dan kunt u beter de ruit laten vervangen. Als u WA extra of WA Casco verzekert bent dan betaald de verzekering dit. In sommige gevallen betaald u slechts een (klein) bedrag aan eigen risico, maar dit ligt geheel bij wie u verzekert bent.

Airco onderhoud en reparatie

Wij zijn naast brommobiel dealer ook airco specialist. Op jaarbasis onderhouden wij de meeste installaties in de regio.

Wat kunt u zelf doen

Als u het voorgeschreven onderhoud laat uitvoeren zal u tussendoor geen problemen ervaren. Wat u zelf zou kunnen doen is het controleren van de bandenspanning. Bij een juiste bandenspanning zal het brandstofverbruik lager liggen. Uw bandenslijtage is dan ook minder en u rijdt veiliger. Voor een brommobiel is dit voor zowel de voor- als achterbanden 1.8 bar. Ook de ruitensproeier kunt u zelf bijvullen. Zorg er wel voor dat u in de winter vloeistof gebruikt met antivries zodat u geen bevroren slangen hebt. Een lamp die het niet meer doet zou u ook kunnen vervangen. In het onderhoudsboekje kunt u zien hoe deze vervangen moet worden. Heeft u nog garantie op uw brommobiel? Neem dan contact op met de dealer, hij kan u verder adviseren.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw brommobiel of is er een probleem met uw brommobiel?  Maak dan een afspraak met ons. Wij zullen u vooraf een prijsindicatie geven. Voor het maken van een afspraak. Wij zijn ook te volgen op facebook. We vinden het leuk als u ons liked!

Eindhoven

Woon je in Eindhoven of omgeving en ben je op zoek naar een brommobiel? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen!   GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Eindhoven

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Eindhoven. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Eindhoven naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Hij heeft een lage CO2 uitstoot en heeft het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Als enige brommobielmerk durft AIXAM 5 jaar garantie te geven op de motor en 24 maanden op rest van het voertuig. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Eindhoven naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Eindhoven

Afstand Eindhoven Asten

Vanuit Eindhoven is het 28 kilometer (via A67) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur  24 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Eindhoven naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Eindhoven afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Eindhoven

 

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Eindhoven afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de brommobiel vanuit Eindhoven naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met  de brommobiel vanuit Eindhoven naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de provinciale weg van Eindhoven via Geldrop, Heeze en Someren naar Asten.
Een hele mooie weg door ons geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Eindhoven ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot AstenSomerenHelmondDeurneBoxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-HeideSomeren-EindHeusdenNeerkantOmmelLiesselVlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als VenloVenrayMeijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top