Overijssel – Brommobiel Dealer

Kijk voor assortiment

Aixam brommobielen

Garage Vink levert door heel Nederland

Garage Vink Asten – De brommobiel is niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. Omdat de bediening zo eenvoudig is wordt de brommobiel door een grote groep mensen gebruikt. Dit kunnen senioren zijn maar ook voor mensen die een auto veel te snel vinden gaan is de 45 km auto een echte uitkomst. Makkelijk te parkeren en handig in de stad. Maar zeker ook op het platteland is het een hele uitkomst. Kijk naar ons ons assortiment. Garage Vink levert door heel Nederland. Wij leveren in Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel. Zelfs in Drenthe rijden brommobielen die van Garage VInk komen. Uw 45 km auto wordt door ons bij u thuis gebracht, ook als u in de provincie Overijssel woont. Wij verzorgen altijd een instructie zodat u al vast een beetje went aan uw nieuwe brommobiel. Garage Vink Asten levert brommobielen in Ommen – Dedemsvaart – Almelo – Ootmarsum – Enschede – Zwolle – Staphorst – Giethoorn – Kampen – Hengelo – Delden – Goor – Raalte -Deventer – Steenwijk.

Rijden in Rust

Overijssel is een prachtige omgeving. Met een brommobiel ervaar je de rust waardoor het extra genieten is van de natuur. De omgeving van het IJselmeer , de Oostvaarders Plassen. Beiden zijn met een brommobiel te bereiken. Omdat een 45 km auto de snelwegen en autowegen vermijdt is het rijden op binnenwegen een prettige bezigheid. U kunt kiezen voor een brommobiel elektrisch maar natuurlijk ook de dieselversie is erg in trek. Met de vernieuwde motor voldoet deze aan alle milieu eisen en is extra krachtig. Daardoor is deze ook een stuk stiller dan alle andere brommobielen die u kent. Op de eAixam na dan. De elektrische versie hoort u helemaal niet. Alleen de banden hoort u…

Transport brommobielen

Afstand is voor ons geen bezwaar en wij komen deze graag bij u thuis afleveren. Wij leveren van Groningen tot Zeeland. Van Zuid-Holland tot Gelderland. Al 22 jaar een bekend adres in heel Nederland. Als één van de grootste 45 km dealers van Nederland hebben we een groot assortiment gebruikt staan. U kunt kiezen voor een prachtige gebruikte brommobiel in allerlei prijsklassen. Elke brommobiel die wij verkopen daar staan wij voor honderd procent achter. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wij hebben al heel wat brommobielen bezorgd door heel Nederland. Zo maken we soms een route van Utrecht naar Zuid-Holland. Maar ook in Gelderland rijden brommobielen die uit Asten komen. Woont u in Overijssel? Dit is voor ons geen enkel probleem. We komen zowel naar Utrecht als ook naar Zuid-Holland. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Afstand is voor ons geen bezwaar en wij komen deze graag bij u thuis afleveren. Wij leveren van Groningen tot Zeeland. Van Zuid-Holland tot Gelderland. Al 22 jaar een bekend adres in heel Nederland. Als één van de grootste 45 km dealers van Nederland hebben we een groot assortiment gebruikt staan. U kunt kiezen voor een prachtige gebruikte brommobiel in allerlei prijsklassen. Elke brommobiel die wij verkopen daar staan wij voor honderd procent achter. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Zo weet u zeker dat u goed zit. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing. Garage Vink Asten is het Brommobiel Center van Brabant maar levert brommoblelen in heel Nederland.

logo Aixam

Aixam Dealer

GVA Garage Vink Asten is brommobieldealer van Aixam Nederland en verkoopt ook alle andere merken brommobielen als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet.  Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Elektrische 45 km auto

De elektrische brommobiel is met een echte opmars bezig. Aixam staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en heeft met de eAIxam een stijlvolle 45 km auto ontwikkelt. Met zijn korte oplaadtijd van maar 3,5 uur heeft deze een actieradius van 80 km. Het accupakket is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Het mooie is dat deze via een normaal geaard stopcontact opgeladen kan worden. Zo kunt u laden waar u maar wilt zodat u snel weer op weg kunt. U hoort alleen de banden…

45 km auto met dieselmotor

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. De nieuwe Euro 4 motor voldoet aan de moderne milieu eisen en genereert maar liefs 8 pk. Daardoor is deze Kubota motor sterker en stiller geworden. Daarom heeft deze motor een lage CO2 uitstoot en het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. De fabriek geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Er zijn heel veel redenen om naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Waar zit Garage Vink Asten

Uw brommobiel wordt bij u thuis afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over merken brommobielen

Wij verkopen alle merken brommobielen. U kunt bij ons terecht voor Aixam maar ook voor Ligier of Microcar.

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden. Ziet u een Aixam of een ander merk brommobiel in Gemert rijden? Dan komt deze bij altijd uit Asten. We hebben in Gemert maar ook in Boekel en Handel een klantenkring opgebouwd. Wij vinden het erg fijn om te zien dat mensen weer mobiel kunnen zijn of mobiel blijven door het rijden van een brommobiel.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top