Nieuwe- en Gebruikte Brommobielen

Kijk voor ons uitgebreide assortiment gebruikte brommobielen

Of kies voor de nieuwe brommobielen

 

Zoekt u een nieuwe of gebruikte brommobiel dan heeft u bij brommobielcenter Brabant een grote keuze uit brommobielen van diverse merken en prijzen. GVA Garage Vink Asten vindt kwaliteit belangrijk. Vanaf € 4.500,- krijgt u de uitgebreide brommobielgarantie. Op een nieuwe AIXAM geldt een fabrieksgarantie van maar liefst 24 maanden op het voertuig. Deze garantie is van toepassing op zowel het arbeidsloon als de onderdelen. Deze garantie is overdraagbaar. Dit betekend dat als u een occasion AIXAM koopt, de fabrieksgarantie blijft gelden. Loop gerust vrijblijvend binnen, GVA Garage Vink verwelkomt u graag en beantwoord met plezier uw vragen. Kunt u niet zelf naar Asten komen? Zij komen graag naar u toe. Brommobielen zijn hun passie. Zij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Het is niet voor niets dat zij bekend staan om de.uitstekende service! Heeft u een auto in te ruilen? Naast AIXAM enMEGA Brommobieldealer is GVA Garage Vink Asten ook een bij BOVAG autobedrijf. Uw brommobiel wordt bij u thuis afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u een route gereden. U bent uiteraard de chauffeur. Bedenk van tevoren gerust een traject die u vaak wilt gaan rijden zo kunt u alvast wennen aan uw nieuwe aanwinst. Er wordt hier echt de tijd voor genomen.
De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen. De eerstvolgende beurt is na 5.000 kilometer of na een jaar. Het advies is om dit ook op te volgen. Het onderhoud verhoogt de levensduur en waarborgt ook de veiligheid. De brommobiel wordt wanneer u dit wenst bij u opgehaald. In bijna alle gevallen zal deze de volgende dag weer bij u terug gebracht worden. U kunt uiteraard ook zelf naar Asten rijden. Onder het genot van koffie of thee kunt u aan de leestafel wachten terwijl er aan uw brommobiel gewerkt wordt. Maakt u hiervoor wel een afspraak zodat er ook meteen aan begonnen kan worden. Het zou jammer zijn wanneer u onnodig moet wachten omdat er nog geen brug vrij is.

GVA Garage Vink Asten is iedere doordeweekse dag geopend van 8:00 tot 18:00u. De werkplaats tot 17:00u  Zaterdag zijn zij van 9:00u tot 16:00u geopend. Als u niet zelf naarAsten kunt komen dan komen zij graag naar u toe. Maak hiervoor gerust een afspraak.

 

Back to top