Moderne brommobielen

  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Moderne brommobielen

Aixam eScouty elektrisch

Je bent op zoek naar een moderne brommobiel

Dan heeft Aixam de perfecte keuze voor jou. Aixam is de marktleider in 45 km auto’s in Europa en biedt een breed assortiment aan modellen en uitvoeringen. Of je nu een City, een Coupé of een Crossover wilt, Aixam heeft het allemaal. En het beste van alles: ze zijn allemaal elektrisch of in diesel verkrijgbaar.

Aixam brommobielen zijn eigentijds en modern uitgevoerd. Ze hebben een overzichtelijk dashboard, mooie materialen en een compleet interieur. Je kunt genieten van hetzelfde comfort als in een gewone auto, maar dan zonder autorijbewijs. Bovendien zijn Aixam brommobielen veilig, zuinig en milieuvriendelijk.

Een van de nieuwste modellen van Aixam is de Mega eScouty, een 100% elektrische brommobiel die eigenzinnig en toekomstgericht is. Deze brommobiel heeft een ruime laadruimte, een sportief design en een actieradius van 110 km. Je kunt hem opladen via een gewoon stopcontact of een snellaadstation. Met de eScouty kun je je vrij en duurzaam verplaatsen in de stad of daarbuiten.

Wil je meer weten over de Aixam moderne brommobielen? Kom dan langs bij Brommobiel Center Brabant. Als onderdeel van Garage Vink Asten dealer van Aixam.  Kom alle modellen, proefrijden en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale brommobiel. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

 

Back to top