Minicar Weert

Grootste brommobiel dealer van Weert en omgeving

Vanuit  Weert naar Garage Vink Asten

Weert

Woon je in Eindhoven of omgeving en ben je op zoek naar een minicar ? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen!   GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands minicars in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop minicars in Weert

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Eindhoven. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Eindhoven naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Hij heeft een lage CO2 uitstoot en heeft het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Als enige brommobielmerk durft AIXAM 5 jaar garantie te geven op de motor en 24 maanden op rest van het voertuig. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Eindhoven naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Eindhoven

Afstand Eindhoven Asten

Vanuit Eindhoven is het 28 kilometer (via A67) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur  24 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Eindhoven naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Eindhoven afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Eindhoven

 

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Eindhoven afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de brommobiel vanuit Eindhoven naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met  de brommobiel vanuit Eindhoven naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de provinciale weg van Eindhoven via Geldrop, Heeze en Someren naar Asten.
Een hele mooie weg door ons geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Eindhoven ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot AstenSomerenHelmondDeurneBoxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-HeideSomeren-EindHeusdenNeerkantOmmelLiesselVlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als VenloVenrayMeijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top