Minicar Venlo

Grootste minicar dealer van Venlo en omgeving

Vanuit Venlo naar Garage Vink Asten

Venlo

Woon je in Eindhoven of omgeving en ben je op zoek naar een minicar ? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen!   GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands minicars in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands minicars vanaf € 4.500,- is de uitgebreide minicar garantie van toepassing.

Verkoop minicars in Venlo

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam minicars en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Venlo. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische minicar. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Venlo naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Hij heeft een lage CO2 uitstoot en heeft het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Als enige brommobielmerk durft AIXAM 5 jaar garantie te geven op de motor en 24 maanden op rest van het voertuig. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Venlo naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Afstand Venlo Asten

Vanuit Venlo is het 40 kilometer (via A67) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 35 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Eindhoven naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Venlo afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de minicar bij je thuis in Venlo

 

Heeft u eenmaal een minicar bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Venlo afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw minicar. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de minicar vanuit Venlo naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met uw minicar vanuit Venlo naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via Sevenum naar Griendtsveen. Daarna houdt u Deurne aan. Maar u kunt ook via Neerkant rijden. Daarna volgt u de borden naar Asten. Omdat Garage Vink aan de kant van Someren zit houdt u daarna Someren aan en u ziet het brommobiel center aan uw rechterhand. Dit is nog voordat u over het kanaal bent gegaan. Het is een heel mooie route door een mooi stukje Limburg en Brabant..

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Venlo ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken minicars ?

Aixam assortiment

Chris, Christian en Arina Vink helpen je graag met alle vragen over de minicars. Zij verkopen al jaren minicars en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot AstenSomerenHelmondDeurneBoxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-HeideSomeren-EindHeusdenNeerkantOmmelLiesselVlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als VenloVenrayMeijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top