Bekijk onze actuele voorraad brommobielen

kleine stadsauto

Maak kennis met de nieuwe Aixam Minauto GT

Minauto GT is een compact model ontworpen voor uw gemak, met de beste prijs-waarde verhouding! Minauto GT is snel en compact. Beweegt zich moeiteloos in het verkeer en is makkelijk in te parkeren, zelfs in de kleinste ruimtes. Simpel gezegd, ze gaat waarheen u wilt. Minauto GT is het perfecte stadsvoertuig. Ze is partner voor uw dagelijkse mobiliteit. Ze heeft een dynamisch en jong karakter, met optimal comfort en gebruiksgemak.

Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid!

De unieke details van de nieuwe Aixam Minauto GT

Aixam Minauto GT is voorzien van extra uitrusting voor meer ergonomisch comfort: bagage-afdekking, zonneklep, handschoenenkastje met muntenvakjes en elektrische ramen. Met Aixam Minauto GT maakt u een reis door de tijd. Het automotive dashboard, uitgevoerd in vloeiende en strakke lijnen, nauwkeurig ontworpen om u zo veel mogelijk comfort en veiligheid te bieden. Voel u vrij tijdens het besturen van uw Aixam Minauto GT !

Trendy

De Minauto GT is van een luxere uitrusting voorzien! Hij is behendig, zijn formaat staat u toe makkelijk overal te parkeren, zelfs in de kleinste parkeerplaatsen. Hij brengt eenvoudig daar waar u wilt. De perfecte stadsauto, Minauto GT is de partner van uw dagelijkse avonturen. Met zijn dynamische look en moderne stijl, biedt hij u optimaal comfort en leefbaarheid. Met Minauto GT is mobiliteit toegankelijk

kleine stadsauto
kleine stadsauto

Aantrekkelijk design

De voornaamste uitrusting is esthetisch en ergonomisch: automotive dashboard, zonneklep, gelamineerde voorruit en 700 Liter kofferruimte. Dankzij de Minauto GT is vrijheid van mobiliteit is nu toegankelijk.

Goed zichtbaar

Zien en gezien worden: dit is een voorwaarde voor veiligheid!
Krachtige, effectieve koplampen en een grote gelaagde voorruit zorgen ervoor dat u gezien wordt en geeft u een perfect zicht op uw omgeving. Door de automatische dagrijverlichting bent u altijd goed zichtbaar.

kleine stadsauto
kubota motor

Betrouwbare en krachtige motor

De Aixam Minauto GT beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is.

AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Omdat het vermogen is toegenomen is rijden nog leuker geworden. Maar het allerbelangrijkste van de Kubota motor is de ongekende betrouwbaarheid. Deze laat u nooit in de steek. Voor alle omstandigheden een goede keus.

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
kleine stadsauto

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een Citycar is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Minauto GT. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een Citycar, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de GT de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

Beschikbare opties

 • Schutbord tussen passagiers- en bagageruimte – 62 €
 • Reservewiel met krik – 184 €
 • Airconditioning – 1 550 €
 • Autoradio MP3/RDS/USB/Bluetooth (geen CD) – 181 €
 • Chroomlook elementen buitenzijde
  Deurlijsten, spiegelkapjes – 96 €
 • AIXAM Connect 6,2″ Bluetooth/USB – 482 €

Verkrijgbare kleuren

aixam minauto gt

Marine Blauw / dak Zilver Metallic

aixam minauto gt

Parelmoer Rood

aixam minauto gt

Parelmoer Wit

aixam minauto gt

Zwart Metallic

De nieuwe Aixam Minauto GT kopen of private leasen?

De Aixam Minauto GT is de ideale brommobiel voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

De GT is heeft de belangrijkste gemakken standaard, zoals elektrische ramen, centrale deurvergrendeling en lichtmetalen velgen. Daarmee biedt de GT niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over de Aixam Minauto GT of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

kleine stadsauto
Back to top