Bekijk onze actuele voorraad brommobielen

Minauto Cross

MINAUTO CROSS

DE UITVOERING MET KOFFERRUIMTE !

De Minauto Cross, een ruime brommobiel voor een kleine prijs biedt u waar voor uw geld, alle vrijheid en onafhankelijkheid in de stad en op het platteland. Voor iedereen bereikbaar zonder autorijbewijs met minimaal het AM rijbewijs.
Neem plaats en ervaar de grootse ruimte!

EXCEPTIONELE KOFFERRUIMTE: 1 100 LITER

Met een ongeëvenaarde capaciteit van de bagageruimte verlegt de Minauto Cross de grenzen van ruimte en functionaliteit. De combinatie van comfort, uitrusting en ruimte geeft u een unieke reiservaring.
Denk groot, dan is Minauto Cross uw partner.

VERKRIJGBARE KLEUREN

Kleuren Minauto Cross

De prachtige minicar met veel extra's voor de prijs van een tweedehands luxe brommobiel.

De prachtige minicar met veel extra’s voor de prijs van een tweedehands luxe brommobiel. Leverbaar voor € 11.189,-. Zoekt u een nieuwe minicar voor een heel mooie prijs maar wilt u geen concessies doen? Dan hebben we het antwoord in de vorm van de nieuwe MINAUTO CROSS. Deze heeft een enorme bagageruimte van maar liefst 1.100 liter en dat is heel groot. Ter referentie, de MINI (van BMW) heeft slechts 260 liter. De MINAUTO CROSS heeft standaard elektrische ramen, een hoedenplank, licht metalen velgen, een dashboardkastje en uiteraard hoofdsteunen. MINAUTO voldoet aan dezelfde veiligheidsnormen die AIXAM hanteert en deze zijn zeer hoog.  Bekijk de Brochure Minauto

UITRUSTING

Minauto Cross

€11399,-opties: 1 / 3 / 6
  Uitrusting Dashboard Minauto
  Uitrusting Rijcomfort
  Uitrusting Minauto
  Technische gegevens
  Mijn Minauto Mijn veiligheid
  Veiligheidskooi

  MINAUTO EN VEILIGHEID

  MIJN MINAUTO – MIJN VEILIGHEID

  MINAUTO profiteert van de branche-expertise van AIXAM, al ruim 30 jaar Europees marktleider in brommobielen en beschikt over een solide ervaring en grote kennis als het gaat om de constructie van autorijbewijsvrije voertuigen. Op het gebied van veiligheid is AIXAM onovertroffen, MINAUTO is met deze kennis ontworpen en geproduceerd.

  ACTIEVE VEILIGHEID

  De keuze en de kwaliteit van de uitrusting om al het gevaar te vermijden.

  Goed zien en gezien worden.
  Grote gelaagde voorruit, grote functionele buitenspiegels en krachtige verlichting aan de voor- en achterzijde verzekeren de chauffeur goed zicht en zorgen ervoor dat medeweggebruikers u goed zien.

  Goede positie uitrusting om goed te kunnen rijden.
  Het comfort is belangrijk om uw waakzaamheid en uw rijgedrag te bevorderen. De positie en bediening van het instrumentenpaneel is eenvoudig maar doeltreffend. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden om te voorkomen dat items door het voertuig schuiven.

  Crashtest

  PASSIEVE VEILIGHEID

  Technologie en uitrusting samengevoegd voor uw veiligheid.

  De wegligging.
  Dankzij haar vier onafhankelijk geveerde wielen, met type pseudo Mac Pherson driehoek ophanging voor en de wiel ophangarmen met spiraalveren achter, is de wegligging onberispelijk. De stabiliteitstesten (o.a. chicane en slalom) bij een snelheid van 45 km per uur zijn optimaal geslaagd. De banden zorgen voor wegvastheid en manoeuvreerbaarheid.

  Het comfort is belangrijk om uw waakzaamheid en uw rijgedrag te bevorderen. De positie en bediening van het instrumentenpaneel is eenvoudig maar doeltreffend. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden om te voorkomen dat items door het voertuig schuiven.

  BESCHERMING INZITTENDEN

  Het concept van MINAUTO in geval van botsingen.

  De prioriteit van Minauto : u beschermen.
  Het samenvoegen van materiaal en technologie zorgt voor optimale veiligheid van bestuurder en passagier. Het high- tech ontwerp van uw MINAUTO slaagt met succes bij alle botsproeven.

  Een dubbel omhulsel voor een unieke bescherming.
  De Minauto beschikt over een zeer stijf ontwikkeld chassis van geperst aluminium en een carrosserie van thermogevormde ABS PMMA. Net als bij belangrijke autoconstructeurs worden materialen gebruikt waarmee schokken in eerste instantie worden opgevangen. Bij een grote botsing blijkt de ingenieus gevormde kooiconstructie een zeer grote weerbaarheid te hebben.

  PUUR FRANS

  Uw MINAUTO is ontworpen, gebouwd en geassembleerd in Frankrijk, in de AIXAM MEGA fabrieken. Het concern omvat twee fabrieken in de regio Rhône-Alpes (Aix-les-Bains en Chanas). AIXAM is een van de industriële parels van Frankrijk.  Portugal, Spanje en Italië hadden behoefte aan eenvoudige betrouwbare voertuigen voor een scherpe prijs: AIXAM ontwikkelde het merk MINAUTO voor Zuid-Europa eind 2009. Vandaag de dag heeft de Franse en Nederlandse markt dezelfde ervaring en daarom lanceert AIXAM de MINAUTO om meer keuze te bieden, maar met dezelfde eisen.

  Minauto Cross

  WAAROM MINAUTO CROSS ?

  REDEN Nr. 1

  Zien en gezien worden: dit is een voorwaarde voor veiligheid!
  Krachtige, effectieve koplampen en een grote gelaagde voorruit zorgen ervoor dat u gezien wordt en geeft u een perfect zicht op uw omgeving.

  Minauto Gordels

  WAAROM MINAUTO CROSS ?

  REDEN Nr. 2

  Gordels om, ook al is het een korte rit!
  De gordels zijn getest onder een trekkracht van 5.4 ton, wat gelijk staat aan het gewicht van 36 personen. Deze test gaat verder dan de verplichte test die nodig is voor goedkeuring.

  Minauto dashboard

  WAAROM MINAUTO CROSS ?

  REDEN Nr. 3

  Comfortabel zodat u goed kunt rijden!
  Het comfort is belangrijk zodat u al uw aandacht op het verkeer kunt richten. De plaats en de bediening van het instrumentenpaneel is eenvoudig maar doeltreffend. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden zodat losse spullen niet door het voertuig schuiven.

  Spiegel Minauto GT

  WAAROM MINAUTO CROSS ?

  REDEN Nr. 4

  De standaard uitrusting zorgt voor uw veiligheid!
  Het ledig gewicht van een brommobiel is max. 350 kg; dit is wettelijk bepaald. Een brommobiel heeft vele voordelen:
  Eenvoudige bediening: Maakt de brommobiel makkelijk te manoeuvreren en is nauwkeurig. Goede wegligging: zorgt ervoor dat de banden langer meegaan. Meer zekerheid: de remweg is korter. Milieuvriendelijk: lage CO2 emissie en laag brandstofverbruik.

  Achterlicht MInauto

  WAAROM MINAUTO CROSS ?

  REDEN Nr. 5

  Respecteer een veilige afstand tot de voorligger!
  De ideale afstand met de voorganger is 2 seconden. Wanneer je stopt, moeten de achterwielen van het voertuig voor je zichtbaar zijn.

  Minauto Cross de ideale brommobiel voor Eindhoven en omgeving

  De Minauto  Cross is de ideale stadsbrommobiel. Zeer geschikt om bijvoorbeeld in de stad rond te toeren. Met zijn formaat is parkeren heel eenvoudig. Het ontwerp is zo gemaakt dat het heel makkelijk is om aan het verkeer deel te nemen. De Minauto Cross  heeft een vlakke bagageruimte met een praktische lage trildrempel. Minauto Cross biedt dan ook veel ruimte en is erg comfortabel. Het design is modern en de afwerking van de Minauto Cross past uitstekend in deze tijd.

  Wat maakt de Minauto Cross een aantrekkelijke brommobiel? Een solide automotive dashboard, een zonneklep voor de bestuurder, de gelaagde voorruit, een bagage-inhoud van 700 liter waar u al uw bagage en boodschappen mee vervoeren kunt. En het mooie is: De Minauto is al verkrijgbaar vanaf € 8.650,-  

  Service Minauto

  SERVICE MINAUTO CROSS

  FINANCIERING EN VERZEKERING

  Uw erkende MINAUTO-dealer Garage Vink Asten / Brommobiel Center Brabant, kan u informeren over de financieringsmogelijk- heeft diverse contacten met bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen of gespecialiseerde aanpassingsbedrijven, zodat voor elke aanvraag de juiste keus kan worden gemaakt.

  SERVICE MINAUTO CROSS

  GARANTIE EN PECHSERVICE

  MINAUTO geeft 2 jaar fabrieksgarantie ongeacht het aantal afgelegde kilometers, bovendien krijgt u gratis 2 jaar Pechservice.

  Minauto Cross
  Minauto Cross

  SERVICE MINAUTO CROSS

  SERVICE

  De fabrikant heeft een permanente voorraad van reserveonderdelen waardoor uw erkende MINAUTO-dealer Garage Vink Asten / Brommobiel Center Brabant u zo snel mogelijk van dienst kan zijn. Uw erkende MINAUTO-dealer Garage Vink Asten / Brommobiel Center Brabant verzorgt graag de servicebeurten en voert eventuele reparaties uit.

  Minauto

  SERVICE EN ONDERHOUD MINAUTO CROSS

  AFTER-SALES SERVICE EN ONDERHOUD

  GOED ONDERHOUD GEEFT EEN LANGE LEVENSDUUR EN VEILIGHEID MINAUTO adviseert u de voorgeschreven onderhoudsintervallen in het instructieboekje te volgen. Onderhoud verlengt de levensduur van uw Minauto. Ververs de remvloeistof elk jaar Vervang de koelvloeistof iedere twee jaar

  • Voeg nooit benzine als antivries toe aan de diesel
  • Gebruik alleen originele onderdelen voor onderhoud

  SERVICE EN ONDERHOUD MINAUTO CROSS

  EERSTE ONDERHOUDSBEURT: 1.000 km of 1 jaar

  • Verversen motorolie
  • Verversen versnellingsbak olie
  • Controleren niveau koelvloeistof en het koelcircuit op lekkages
  • Controleren niveau van de remvloeistof en het remcircuit op lekkages
  • Controle remmen en handrem
  • Controle vastheid van de schroeven (wielen, motor, etc.)
  • Controle bandenspanning
  • Resetten onderhoudsindicator
  • Controle verlichting en werking elektrische instrumenten

  Uw Minauto wordt altijd getest voordat hij de werkplaats verlaat.

  Minauto Cross
  Minauto Cross

  SERVICE EN ONDERHOUD MINAUTO

  REGULIER ONDERHOUD: elk jaar of elke 5.000 km

  De punten opgesomd bij het eerste onderhoud worden weer uitgevoerd, uitgebreid met het volgende:

  • Controleren niveau van de versnellingsbakolie (indien nodig bijvullen)
  • Controleren versnellingsbakkabelControleren van de conditie van de riemen en indien
  • nodig vervangen
  • Reinigen variabele transmissie
  • Controle speling op de variabele transmissie
  • Vervangen of reinigen luchtfilter
  • Vervangen oliefilter
  • Controle schokbrekers
  • Controle ophanging (motor en uitlaat)
  • Controle afdichthoezen (stuurkogels en stuurhuis)
  • Controle verlichting en werking elektrische instrumenten

  Uw Minauto wordt altijd getest voordat hij de werkplaats verlaat.

  SERVICE EN ONDERHOUD MINAUTO

  EXTRA ONDERHOUD: elke 10.000 km

  De punten opgesomd bij het eerste onderhoud worden weer uitgevoerd, uitgebreid met het volgende:

  • Verversen versnellingsbakolie
  • Reiniging remmen, vervangen remblokken indien nodig
  • Controle vloeistofniveau accu en indien nodig bijvullen met gedestilleerd water
  • Invetten accupolen
  • Vervangen of reinigen luchtfilter
  • Resetten onderhoudsindicator

  Reinigen bladen radiator
  Uw Minauto wordt altijd getest voordat hij de werkplaats verlaat.

  Back to top