Mevrouw Verhaag uit Grubbenvorst over haar Aixam

Mevrouw E.H.A.M. Verhaag, 66 jaar uit Grubbenvorst
Verteld haar ervaring met AIXAM
Sinds 2007 rij ik in een AIXAM. Mijn eerste was tweedehands. Ik wilde kijken of het wel iets voor mij zou zijn.
Toen mijn man gestorven was wilde ik, als ik ergens naar toe wilde, niet afhankelijk zijn van anderen. Ik ben begonnen met een scooter. Dit vond ik veel te koud en te nat, vooral in

Mevrouw Verhaag uit Grubbenvorst over haar Aixam

Mevrouw Verhaag uit Grubbenvorst over haar Aixam

winter. Mijn broer wist dat ze bij Garage Vink in Asten AIXAM brommobielen verkochten. Daar heb ik in 2007 mijn eerste gekocht. Ik heb rijlessen gevolgd in mijn eigen AIXAM, dat was zo ontzettend goed! Ik heb hier veel aan gehad.
Wat vond ik het fijn dat ik nu zelf op pad kon gaan. Na enkele jaren heb ik mijn tweedehandse bij Vink in Asten ingeruild voor een nieuwe AIXAM Crossover. Deze is echt heel comfortabel en maakt een stuk minder geluid. Ik vind het heerlijk om tijdens het rijden lekker naar de radio te luisteren en zit lekker ontspannen in de auto. Omdat er zoveel bagageruimte is kan ik met gemak mijn sportfiets meenemen. Ik rij met mijn AIXAM ergens naar toe en vandaar uit kan ik een leuke fietstocht maken. Heerlijk!
Ik doe mijn boodschappen en rij met mijn AIXAM naar familie in ’s-Hertogenbosch, dit is ongeveer 40 km bij mij vandaan. Ook rij ik naar Rosmalen naar vriendinnen. Als mijn vriendinnen bij mij op bezoek komen maken we regelmatig leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Lottum of naar Aardbeienland in Horst. Zij rijden dan graag met mij mee. Leuk toch!
Ook krijg ik vaak leuke reacties van andere weggebruikers.
Als ik mijn AIXAM niet meer zou hebben dan zou ik dat heel erg vinden. Ik ben graag eigen baas en vind het niet fijn om afhankelijk te zijn.
De service bij Garage Vink is erg goed. Ik ben blij dat ik bij hen ben uitgekomen..

Back to top