Jolanda uit Helmond vertelt wat zij van haar AIXAM vindt

Jolanda vertelt wat zij van haar AIXAM vindt. Zij rijdt sinds 2010 in een brommobiel. Deze heeft ze gekocht toen ze in Helmond ging werken. Iedere dag rijd ze 40 kilometer woon/werk verkeer.
“Waarom ze in een Aixam rijdt” vraag ik haar.

Jolanda antwoord: “Toen ik eenmaal besloten had om een brommobiel te kopen ben ik bij Garage Vink in Asten uitgekomen omdat zij het

Jolanda uit Helmond met haar Aixam

Jolanda uit Helmond met haar Aixam

merk AIXAM verkopen. Dit is het enige merk met een rolkooiconstructie.Veiligheid vind ik belangrijk en daarnaast zijn de modellen ook erg mooi en is de keus groot. “Jolanda heeft pas een nieuwe gekocht, een AIXAM Coupé Gti. “Ik krijg zoveel leuke reacties op mijn AIXAM. Hij is stoer en sportief en ik heb speciaal voor deze kleur gekozen, deze past echt bij mij”
Op de vraag wat ze niet meer zou kunnen doen als ze haar AIXAM niet had antwoord Jolanda stellig; “Als ik boodschappen wil halen zou ik mijn ouders moeten vragen om met mij mee te gaan. Ik zou niet meer zo makkelijk naar mijn vrienden of familie kunnen. Misschien zou ik een scooter kopen maar als het buiten koud is of het regent, dan is dat echt geen pretje! Nee, dan ben ik zo blij dat ik zelf rijden kan in mijn auto. Ik zou ‘m echt nooit meer willen missen.”

Back to top